Прикольно він правду-матку рубає!

Але дивитись треба всі 18хв!
Або, хоча б з середини почніть дивитись...
|
|
![]() Правда - очі колить!© Чи не так? ;)А цього юриста-блогера не дивитесь?
Прикольно він правду-матку рубає! ![]() Але дивитись треба всі 18хв! Або, хоча б з середини почніть дивитись... ![]() це ти забув 1 Я відразу написав що 10% отриманих від оренди треба віддати на поточний ремонт. Ти цього спочатку не побачив Потім чомусь опустив у відповіді Тому повторю запитання а - чи простоїть будь-який будинок до капремонту 50 років? Відповідь - хрущовки ВЖЕ стоять без капремонтів 70+ років б - чи достатньо 10% від оренди за 50 років для проведення капремонту? Відповідь - станом на сьогодні 10% від 50 років=500 000+ грн....Цього більш ніж достатньо. 2 У Львові жодна з сталінок не ремонтувалась... це вже 70+ років 3 У Львові є старий житловий фонд ще часів австроугорщини і Польщі... - це вже 120+ років.. і ці будинки не потрапляли під капремонт, максимум що там робилось - перепланування з багатої квартири в комуналку і потім з комуналки в багато окремих кімнат+ деревяні конструкції даху не чіпались , але дах (черепиця/метал) мінялись. 4 Більше ніж 70% житлового фонду Льова станом на сьогодні має менше 50 років, більше 20% -менше 15 років від здачі в експлуатацію
![]() detroytred
в армії я свої посадові обовязки виконав - а те що від армії не було користі то це вже до вищестоящих? Я ж тобі наочно показав Є те що відображає умови - середня зарплата по Україні... Становить 20000+ грн до виплати ПДФО і ВІйськового.. Тобто середня це 15 000 на руки в місяць Всі хто отримує менше -НЕДОПРАЦЮВАЛИ Всі хто офіційно не працює ( а їх ще більше ніж тих хто недопрацював)-сволота. І ніякий можновладець не зможе створити умови , щоб алконавт який працює поки не заробить на пляшку а далі йде пити - почав працювати більше А левова частка тих хто офіційно отримує менше 15000 на руки - і є такими алконавто/совко/залежними І всі хто підтримує совкозалежність-всі мають одну назві - сволота А ті хто грамотно це роблять - ті грамотна сволота... ПС соціалізм ніяк не відрізняється від державного капіталізму( про комунізм не скажу бо його ніхто не бачив, крім випадку в анекдоті коли безкоштовно роздавали пиво на центральній площі) Пояснюю чому При соціалізмі засобами виробництва володіє Держава при Капіталізмі-власник капіталу але якщо капіталізм Державний..то власником є Держава От вам і рівняння соціалізм=Державний капіталізм. Єдине що врятувало капіталізм від совкового розвалу це наявність ПРИВАТНОГО Капіталу, бо Держава може з своїми доходами робити будь-які маніпуляції і деколи її власність банкротує , але не зникає бо викоповується Приватним Капіталом А от в соціалізмі , коли Держава збанкрутувала - то національний приватний капітал відсутній ( бо він весь був в Державі) а тому совок і приречений ППС китай вже давно б збанкрутував, якби не наявність ПРИВАТНИХ компаній.
![]() Можно даже не заявлять, это трюизм, понятный даже вам. Но вы почему-то утверждали, что рождаемость растёт, а сейчас задаете "умные" вопросы: "В гуглі забанили?" и приводите данные не о росте, о именно о рождаемости. Объяснять вам разницу между "мовой агресора" и языком, на котором говорит агрессор, не буду. Всё равно не поймёте. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Тобто освітяни з 14 тис., дошкільні заклади 12,5 тис, культура 13 тис, охорона здоров'я 17 тис. практично всі недопрацювали сволоти і їм варто чимшвидше звільнитись? ![]() budivelnik
А моя теза - народ(населення) в нас не гірші за будь-який інший. Можновладці ж - тримають в своїх руках важелі управління. Але наші поки виконують свої функціональні обов'язки по мінімуму. _____________________________ Стосовно ж недопрацювання - ще раз: нормальні в нас люди, працьовиті. Але їх поведінка в ринку визначається умовами в ринку. Умовами, які створюються регуляторами ринку. І це саме функція регуляторів ринку - створити сприятливі умови. Востаннє редагувалось detroytred в Сер 02 лип, 2025 08:53, всього редагувалось 1 раз.
|
|