Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1431514316143171431814319 ... 14368>
Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2025 20:20

Schmit
Які конкретно 7 чітких пунктів плану Трампа вам підходили. Будь ласка 7.
Ось я навіть допоможу. Вам залишиться вставити до кожного пункту чіткі речення. Ви ж розумна людина.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2025 20:26

stm написав:.......
Ви ж розумна людина.
.......

Як ви дійшли до такого висновку? :o
ЛАД
2

Подякував: 5342 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2025 20:27

Schmit
А от скажіть, ви якось постраждали від війни? Ви були змушені залишити і втратити житло? У вас є близькі родичі, які загинули під час війни?
Чи ви зараз здаєте квадратні метри тим, хто все це відчув?
M-Audio

Подякував: 630 раз.
Подякували: 501 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2025 20:28

detroytred написав:
  budivelnik написав:1 У Будівельника було
Левова частка тих хто отримує 8000-20000 - є алко/совк/залежні.
В чому моя помилка?
Левова частка з 8 млн - це нехай 4 млн
Якщо 1 млн з цих 4 млн є алкозалежним
Огляд від ШІ
В Україні офіційно на обліку перебуває близько 618 тисяч людей, які страждають від алкогольної залежності. Загалом, за оцінками, кількість людей, що мають проблеми з алкоголем, значно вища, з поширеністю споживання алкоголю серед дорослих на рівні 77,4%, а серед тих, хто вживає алкоголь часто - близько 50,8%

а 3 млн - є совко залежним (результати будь-яких виборів покажуть що кількість тих хто голосував за КОГОСЬ хто мав вирішити за НИХ проблеми - точно вища 30%)
ТО Тепер поясни мені
а яка така логіка привела до висновку про закриття лікарень при наявності хворих?
звідки випливає що треба закрити садочки і так далі ?

Тому приєднуюсь до запитання pesikot
Чому ти постійно несеш маячню?
Па сєкрєту: в майже всіх країнах громадяни голосують на виборах за тих, хто сприятиме!!!! вирішенню їх проблем.
Ще й в деяких бастують та вимагають вирішення їх проблем від можновладців.
А не, як в твоїй єралашиковій пісні --- вирішуй сам інакше совкозалежний.
Тим паче це торкається саме тих, хто отримує найменше.
Світ має дуже мало прикладів ( я особисто не знаю жодного успішного)коли країна переходячи з одного суспільного устрою до другого ( при чому в першому кляла на чому світ стоїть - другий на протязі 70 років) - що відбудеться швидкий розвиток БЕЗ ВПЛИВУ зовнішнього( а деколи внутрішнього ) примусу.
Тому розвиток у нас відбувається без примусу - еволюційно.
А раз так, то переважна більшість голосуючих сама не знає що хоче.
Забрати в когось і віддати їм - лозунг хороший, який завжди приводив до катастрофи.
Тому
Можновладці трошки більш краще економічно підковані ніж середньостатистичний громадянин, тому вони приходять до влади для того щоб бути при владі ...
Повільний розвиток Держави - дозволяє повільному зміні світогляду основної маси суспільства
Але ці зміни світогляду відбуваються не тому що маси розумнішають- а тому що совки помирають чисто по природним причинам.
Станом на сьогодні
50% населення України ( люди старше 40 років) - 21 млн
40% населення України (люди старше 50 років) - 15 млн
25% населення України (люди старше 60 років) - 10 млн
12% населення України (люди старше 70 років)- 5 млн
Як бачиш , всього за 30 років людей вихованих в совку -зменшилось наполовину
Через 20 років вихованих в совку залишиться тільки четверть від населення України....
Тобто 2 покоління просто знищать природним способом носіїв бацили совка
і цих самих 2 покоління по моїй теорії створять 10-15% носіїв капіталістичного менталітету..
Як бачиш - природа діє в ТРИ-ПЯТЬ разів ефективніше ніж добиваються люди борючись за свої переконання....
То поясни мені
1 Навіщо чиновнику напрягаючись піддавати небезпеці своє перебування в кріслі
Якщо природа це зробить за нього в рази швидше і ефективніше?
2 Спробуй зрозуміти
Що напрягтись ЛЮДИНІ для себе і своїх близьких - резон є , алдже вона прискорює і покращує свої можливості статки.

А тепер зєднай пунк1 з пунктом 2 і зрозумієш про що я...
Якщо природа за 50 років знищить 70% носіїв совкового менталітету і таких як я буде всього 5% то вийде
30% совків ( ще залишаться)
65% нейтральних - будуть дивитись на драку молодих а-ля я і старих совків
5% -а-ля я

Не факт що 5% капіталістично активно налаштованих зможуть перемогти 30% совків.. в крайньому випадку на виборах демократичних - совки переможуть...

А якщо мене СЬОГОДНІ послухають і додаткових 10-15% (замість 5% еволюційних) вирішать прискорити досягнення свого майбутнього і стане
30% совків
50% нейтральних
20%- ментальних капіталістів
На стороні совків - більшість
На стороні капіталістів ресурси і молодість..
От тоді і відбудеться те про що ти торочиш сьогодні-ті МОЖНОВЛАДЦІ які прийдуть - зможуть не звертаючи уваги на совків які вимирають з допомогою 20% ментальних капіталістів переконувати 50% нейтрального центру в правильності пришвидшення розвитку.
  detroytred написав:І до речі, більшість алкашів мабуть взагалі нічого не отримують (ніяких 8-20 тис. грн.). А ти порахував їх в 1 млн. з восьми.

Ти висновок ШІ який я приводив-уважно читав?
Там про те що 618 000 - офіційно зареєстровано
100 000 - щороку збільшується
77% населення споживає....
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2025 20:31

stm
Усі. Речення у відкритому доступі. Знайдете. Ви ж розумна людина!?
Schmit

Заблокований
Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Без поняття, що там в церковній сфері, але в цьому цитуванні бачу -- УПЦ, тобто українська ПЦ?
Якщо українська, то звідки ти взяв "підтримує Російську Православну Церкву", тобто РПЦ?
що там гугль каже про церкви - цікавився?
Засновано: 27 жовтня 1990 р.
Засновники: Російська православна церква
Церковний календар: юліанський, подекуди новоюліанський
Чинний предстоятель: Онуфрій (Березовський)
Українська православна церква (Московського патріархату)[a] (УПЦ (МП)) — релігійна організація в Україні, в складі Російської православної церкви (РПЦ).[6][7][8] Офіційно зареєстрована як Київська митрополія Української православної церкви.[9] Самоназва згідно зі статутом організації — «Українська православна церква» (УПЦ).[10]
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 02 лип, 2025 20:32, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1

ЛАД написав:
  stm написав:.......
Ви ж розумна людина.
.......

Як ви дійшли до такого висновку? :o

Вважаєте навіть до 7 не зможе? Я ж порахувала, потрібно лише чітко вписати текст... 7 чітких пунктів я випрошую вже хз скільки часу. А мені і відео, і текст без пунктів. Все якось нечітко з чіткими пунктами...
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2025 20:35

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ультраправого Джорджеску в Румунії віддали під суд за пропаганду фашизму
Прокуратура Румунії завершила розслідування та передала до суду справу екскандидата у президенти, ультраправого політика Келіна Джорджеску. Його звинувачують у пропаганді фашизму та прославлянні осіб, винних у геноциді та воєнних злочинах. Про це йдеться у заяві прокуратури Румунії.

За даними слідства, Джорджеску з 2020 до 2025 рік публічно пропагував різними засобами фашистські, легіонерські та ксенофобські ідеї, концепції та доктрини.

Зокрема, обґрунтовував необхідність появи в Румунії авторитарного лідера, надмірно прославляв історичне минуле, закликав до мобілізації нації для "створення нової людини під покровом православного християнського містицизму" тощо.

Як там писав Letusrock, про Джорджеску - "застосували адмін-ресурс"

Дійсно, як прихильникам фашизма, типу Letusrock, неприємно, що за це саджають
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2025 20:39

Schmit
Я ні, я диванний супермегапуперсупердупер патріот ) я про чіткі пункти не казала ніколи, то були ви. Їх 7 і вони чіткі. Допоможіть :) Предмет обговорення завжди ці чіткі пункти. Але чітко не виходить... Вони також мають бути для України.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2025 21:49

pesikot написав:
  Letusrock написав:свіжа порція новин з форпосту свободи, гідності та демократії

А що там з тим міністром єдності ?

Так розганяли тему, так розганяли ... потім язики позатикали і отримали нову методичку

Потужно і незламно сцить в очі потужним незламцям
Заставу за міністра віцепрем’єр-міністра, міністра національної єдності Олексія Чернишова, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем та хабарництві, внесли 120 млн гривень застави частинами у різні дні.
Як стало відомо«Схемам», гроші внесли:
дружина Чернишова (спочатку 10 мільйонів гривень, а згодом ще 2 668 гривень)

приватна фірма ТОВ «Форавто тор» з Дніпра, яка була створена в квітні цього року і торгує деталями для автомобілів (66 мільйонів гривень). Її директор Едуард Мартиненко заявив, що вперше чує про внесення застави.

директорка з маркетингу групи компаній DIM Дарія Бедя, співвласниками якої є забудовник Олександр Насіковський і, відповідно до даних у ЗМІ, бізнесмен та інвестор Максим Кріппа (44 мільйони гривень). У коментарі «Схемам» Насіковський повідомив, що про внесення застави співробітницею йому «невідомо» і що від імені компанії менеджерку на це «ніхто не уповноважував».
Слідство підозрює Чернишова у зловживанні службовим становищем та отриманні неправомірної вигоди. За версією НАБУ, він разом із іншими посадовцями організував схему передачі столичної земельної ділянки забудовнику за заниженою ціною.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1431514316143171431814319 ... 14368>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Xenon, ЛАД і 0 гостей