|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 22 лют, 2026 11:46
budivelnik написав: Дюрі-бачі написав: Water написав:реалізувать по всій Україні за рахунок коштів ЄБРР для зменшення рахунків за опалення.
А я про що? От хороша влада б не упустила таку можливість. І таких можливостей дуже багато. Просто потрібна хороша влада, яка може пояснити чому ці гроші мають отримати саме українці, а не якісь негри в Африці.
Тільки нюанс Як правило такі пропозиції йдуть наступним чином Населення збирає від 30 до 70% необхідної суми і тоді 30% покриває грант ЄБРР...
Для державної власності там була інша програма. 1. Західні інженери обстежують власність. 2. Весь бюджет складений західними інженерами. 3. Всі закупівлі контроль західними спеціалістами. 4. Виконавці наші, навчені за кордоном. 5. Питання від влади завгара, а гроші нам коли дадуть, бо ми виступаємо гарантом повернення, а грошей немає?!?
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 11:50
Water написав:Ти не зрозумів, гроші ніхто не отримує, але отримують модернізацію. Але ми хочемо грошей. Наскількии я пам`ятаю, при ПАПі це питання рушило з модернізацією об`єктів державної власності.
І що тут поганого? Вже писав про наш університет. А зекономлені гроші пішли, зокрема на те, щоб мені доплачувати +20% до зарплати. ИМХО так і треба діяти в межах всієї держави: брати халявні гроші, які дають, хай і умовою буде витратити основну частину на товари того, хто ці гроші надрукував. Ну і ключовим є те, що це не для "халяви і байдикування", а щоб при однаковій роботі жити не гірше, ніж сусіди.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 22 лют, 2026 11:54, всього редагувалось 2 разів.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 940 раз.
- Подякували: 647 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 11:54
Дюрі-бачі написав:І що тут поганого. Вже писав про наш університет. А зекономлені гроші пішли, зокрема на те, щоб мені доплачувати +20% до зарплати.
Уявляєш якими лохами були всі працівники останні 30 років.... А якби вони 30 років тому скинулись не чекаючи за гранти від ЄС - отримали б в рази більше за рахунок зекономлених.. Саме цим нюансом і відрізняється Ждун а-ля ти , який ЧЕКАЄ поки йому хтось зробить І нормальна людина, яка розуміючи що зробивши А вона отримує додатковий прибуток В - старається не чекати поки хтось/колись і починає сама.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 11:55
Дюрі-бачі написав:брати халявні гроші, які дають,
І чому я не здивований що Полякам які ці гроші збирались відпрацювати -давали а Вам не дають ( або дають дуже мало)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 11:56
Дюрі-бачі написав: Water написав:Ти не зрозумів, гроші ніхто не отримує, але отримують модернізацію. Але ми хочемо грошей. Наскількии я пам`ятаю, при ПАПі це питання рушило з модернізацією об`єктів державної власності.
І що тут поганого. Вже писав про наш університет. А зекономлені гроші пішли, зокрема на те, щоб мені доплачувати +20% до зарплати.
Нічого поганого, тільки плюс для бюджету. Там ще умови повернення кредиту, бо це не 100% безповоротний грант. Але ще раз, питання піднімалось давно, десь приблизно 2002-2005 рік, реалізація була ЧАСТКОВО зроблена при ПАПі, іншим привладним це питання було не цікаве. При Зезиденті я не знаю, бо я тоді вже відійшов від питання разом з ЄБРР, бо питання було не тільки опалення. Я точно знаю шо банк замість нас почав працювать спершу з Узбекістаном, зараз з Казахстаном, у тому числі працюють інженерами деякі наші спеціалісти.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 12:00
budivelnik написав:Ждун а-ля ти , який ЧЕКАЄ поки йому хтось зробить І нормальна людина, яка розуміючи що зробивши А вона отримує додатковий прибуток В - старається не чекати поки хтось/колись і починає сама.
Цікава думка про мене. Але я не ждун, а я обирун. Зокрема, змінив керівника на того, який вміє кращі гранти вигравати. Змінював університет для роботи, обирав кількох роботодавців в сфері ІТ. Задумуюсь над зміною країни проживання, але ще вірю що в Україні можна таки обрати владу, яка буде нормальною...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 940 раз.
- Подякували: 647 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 12:05
Дюрі-бачі написав:а я обирун.
Обирай... Тільки обирати тобі прийдеться між сортами лайна.. одне рідке, але не смердить , друге пластилінове -але смердить.... А от якби не перекладав СВОЇ проблеми на інших - дивишся і не треба б було все життя перебувати в положенні виберуна....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 12:05
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:Ждун а-ля ти , який ЧЕКАЄ поки йому хтось зробить І нормальна людина, яка розуміючи що зробивши А вона отримує додатковий прибуток В - старається не чекати поки хтось/колись і починає сама.
Цікава думка про мене. Але я не ждун, а я обирун. Зокрема, змінив керівника на того, який вміє кращі гранти вигравати. Змінював університет для роботи, обирав кількох роботодавців в сфері ІТ. Задумуюсь над зміною країни проживання, але ще вірю що в Україні можна таки обрати владу, яка буде нормальною...
Ви дискутуєте з місцевим божевільним аля Наполеоном. В нього всі ждуни, тільки він классний і "иліта".
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1496 раз.
- Подякували: 1907 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 22 лют, 2026 12:09
budivelnik написав: Дюрі-бачі написав:брати халявні гроші, які дають,
а Вам не дають ( або дають дуже мало)
опа-опа: какой-то каминг-аут получился? ЗУ - автономная? 🤔
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 22 лют, 2026 12:10
BIGor написав:Ви дискутуєте з місцевим божевільним аля Наполеоном. В нього всі ждуни, тільки він классний і "иліта".
Він дискутує з представником малочисельної опозиції до загальноприйнятої думки. Моя думка проста Той хто СТВОРЮЄ себе сам , має більше шансів (але далеко не 100% ) щоб досягнути успіху. Ті ж хто ОЧІКУЄ поки для них щось створять -мають на ДВА порядки меншу ймовірність досягнути успіху(1%). От ВИ - як себе ведете? Звинувачуєте працедавця, але не міняєте місце праці ? Чи працюючи - постійно шукаєте де можна ефективніше(продуктивніше для себе) використати свої знання/вміння/час ? То як думка змінилась , виявляється я ніби й нормальний?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1