Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1687516876168771687816879 ... 17426>
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 17:58

_hunter написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:При этом - по расчетам ООН вернется максимум треть - если прямо сейчас. Еще года через три - интересно, какой же будет процент? 🤔

я задав конкретні питання. що з ними? чи ти й близько не в Німеччині? тоді чого розпинаєшся за всіх?

я давав конкретні цифри, так на окремих прикладах, але їх можна есктраполювати. твої цифри де? а посилання на розрахунки ООН - там сидять такі грантожери, й вартість цих оцінок сумнівна. тому давай ближче до реалій. чи на цьому ти й ломаєшся? ;)

Так я на весь твой флуд поотвечал. Что ты “конкретні питання" называешь? :shock:

Т.е. ботоферма - и на "так на окремих прикладах" - это "конкретні цифри", а аналитики ООН - "грантожери"? :lol:
Их оценки, если "кто-то" не в курсах - в том числе и на данных по Сирии базируются...

Вот тебе еще конкретики:
Время работает против возвращения

По словам представительницы УВКБ ООН в Украине Бернадетт Кастель-Голлингсворт, продолжительность пребывания за границей прямо влияет на желание возвращаться. Чем дольше люди обустраиваются в другой стране, тем меньше они рассматривают Украину как место для быстрого возвращения.

Статистика это подтверждает:

ти не відповів на жодне питання про свої успіхи емігранта в Німеччині, де ти за легендою. чи скажи чесно - я не в Німеччині. за це каже твоє незнання тих речей, що я кажу.

бо ти так активно пишеш за всіх, але чомусь немає прикладів з власного оточення. загальні оцінки ми й без тебе знаємо, а я кажу про реалії - зараз статистики дуже багато, за кордоном мільйони.

порівняв нас з Сирією. :D там був тоталітарний режим, а що прийде йому на зміну - ще до кінця не зрозуміло - тому сирійці по спортзалах й живуть в НІмеччині. а чи схочуть жити наші поруч - не певен, точніше навпаки - не схочуть. ЛАД сказав, що в спортзалі жити не буде. й його доньки/онуки теж не будуть.
Shaman

Подякував: 828 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:00

ЛАД написав:
  Shaman написав:.....
головне - працювати. й вміти вчитися. вантажнику/охоронцю з АТБ мову вчити важко.

Вы сильно недооцениваете "вантажників/охоронців з АТБ". Лёгкость изучения языка значительно сильнее связана с возрастом, чем с профессией.

та ви що.. якщо студенти то так. або пенсіонери. а якщо людина в 30-40 років працює вантажником/охоронцем в АТБ - скоріш переоцінюю 8)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:05

ЛАД написав:
  Shaman написав:.......
для ЛАДа - російською

"ЛАД, вы читать и понимать прочитанное умеете? при грамотном подходе наши эмигранты где-то до 3х лет могли сидеть на пособии, ничего не делая - чем многие и пользовались. но через три года (срок условный) немецкая бюрократия начинает перекрывать кислород таким хистроделанным. поэтому СЕЙЧАС халява для старых эмигрантов уже заканчивается/закончилась."

у вас же є хтось за кордоном? які там успіхи, на якому етапі? чи теж лише критикуємо, а власної достовірної інфо немає?..

От других вы требуете ссылку на источник, а сами?
Или источник запрещённый, раз на русском?
Моей жене 67, внуку 15. Какие к ним могут быть вопросы у "немецкой бюрократии"?

добре, до них питань немає. окрім одного - що вони будуть робити, коли закінчиться загальна програма? бо допомога для ГРОМАДЯН Німеччини. це так риторичне питання...

й який рівень німецької мови після 3 років?

добре, ці категорії біженців на допомозі. який це відсоток? й що ваша дружина каже, як справи в тих, хто має працювати? чи в неї немає таких знайомих - всі 67+?
Shaman

Профіль

2
4
5

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:я задав конкретні питання. що з ними? чи ти й близько не в Німеччині? тоді чого розпинаєшся за всіх?

я давав конкретні цифри, так на окремих прикладах, але їх можна есктраполювати. твої цифри де? а посилання на розрахунки ООН - там сидять такі грантожери, й вартість цих оцінок сумнівна. тому давай ближче до реалій. чи на цьому ти й ломаєшся?

Так я на весь твой флуд поотвечал. Что ты “конкретні питання" называешь? :shock:

Т.е. ботоферма - и на "так на окремих прикладах" - это "конкретні цифри", а аналитики ООН - "грантожери"? :lol:
Их оценки, если "кто-то" не в курсах - в том числе и на данных по Сирии базируются...

Вот тебе еще конкретики:
Время работает против возвращения

По словам представительницы УВКБ ООН в Украине Бернадетт Кастель-Голлингсворт, продолжительность пребывания за границей прямо влияет на желание возвращаться. Чем дольше люди обустраиваются в другой стране, тем меньше они рассматривают Украину как место для быстрого возвращения.

Статистика это подтверждает:

ти не відповів на жодне питання про свої успіхи емігранта в Німеччині, де ти за легендою. чи скажи чесно - я не в Німеччині. за це каже твоє незнання тих речей, що я кажу.

бо ти так активно пишеш за всіх, але чомусь немає прикладів з власного оточення. загальні оцінки ми й без тебе знаємо, а я кажу про реалії - зараз статистики дуже багато, за кордоном мільйони.

порівняв нас з Сирією. там був тоталітарний режим, а що прийде йому на зміну - ще до кінця не зрозуміло - тому сирійці по спортзалах й живуть в НІмеччині. а чи схочуть жити наші поруч - не певен, точніше навпаки - не схочуть. ЛАД сказав, що в спортзалі жити не буде. й його доньки/онуки теж не будуть.

почитай как статистика работает - и насколько там "власного оточення" имеет значение...

>>> а що прийде йому на зміну - ще до кінця не зрозуміло
А в этой стране - конечно же "ясным ясно" что оно будет? :lol:
Но, претензии не по адресу - представительнице УВКБ ООН в Украине Бернадетт Кастель-Голлингсворт эту чушь втирай :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2

Shaman написав:............
й ця людина розповідає про акценти :D

ядерна зброя для знищення Ізраілю - особливо коли це заборонено міжнародними договорами - дуже потрібна для незалежності? а підтримка терористів в сусідніх країнах - це навіщо для незалежності?

про особисте збагачення вже не говоримо. для святих людей декілька десятків мільярдів доларів не шкода 8)

ОМП в Ираке уже нашли? За 22 года?
Не боитесь, что история повторяется с иранским ЯО?
По контролю над ядерной промышленностьб они ведут переговоры и от международного контроля не отказываютс. Но на полную ликвидацию ядерной промышленности они не согласны.
Насколько читал сегоднящние сообщения, сейчас проблема на переговорах с США в требовании отказа от ракетного вооружения, что Иран обсуждать не хочет. И отказываться тоже. Так и мы, вроде, хотим иметь собственные ракеты.
"про особисте збагачення" у нас "я вже не говорю". :)
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:09

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:----------------------------
_hunter
...........
Я ж там вчера повторял старую новость - половина "беженцев" (это с детьми и пенсионерами, вроде посчитано) - уже трудоустроились. И это один из худших результатов по ЕС...
-----------------------------
краще було б посилання, а не я десь чув. добре, а що робить інша половина?..
Доля детей среди беженцев в Германии примерно треть. + какая-то доля стариков.
Почти (а, может, и полностью) наберется вторая половина.

далеко не всі працюють - я задав питання, що ЗАРАЗ роблять ті, хто не працює? в когось є такі знайомі?

Скільки це "далеко не всі"?
Цифры можно?
Иначе не о чем говорить.

я давав конкретні цифри
Какие "конкретні цифри" вы давали?
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 23 лют, 2026 18:11, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:11

ЛАД написав:
  Shaman написав:_hunter
емігрували люди завжди. але навіть коли людина свідомо емігрує, успішних прикладів набагато менше 50%. зазвичай використовують фразу - еміграція заради дітей. зараз через війну та дозвіл країн ЄС емігрувало набагато більше людей. але влаштовуються нормально все одно той самий відсоток - 10-20%. іншим це не вдається, бо є об'єктивні складнощі.

нормально - це отримувати не мінімальну зп, більш ринкову - наприклад 25 євро/година. й бажано коли обоє мають таку зп.

халява - це коли люди користуються допомогою як громадяни держави. але й громадян все одно примушують працювати - тих, хто не працює знімають з голки допомоги.

У вас и большинства беженцев разные понятия о нормально "влаштуватися".
И вы напрасно считаете, что 89-90% влаштовуються и продолжают и дальше работать на минзарплате.

добре назвіть свою оцінку. який відсоток людей влаштовується на зп 25 євро/год? яка ваша оцінка? а скільки працюють на мінімалці? бо мої особисті знайомі - там відсоток так, ближче до 100%. але там й більше 50% здали на В2 - це значно більше ніж в середньому 8)

так, я зробив висновок - рівень В2 - 20% десь. є інші оцінки? без цього кар'єру в офісі не побудуєш. моє твердження що для офісу вимагають В2, а для робочих В1 - воно коректне? а там де не вимагають, то пропонують мінімалку 15 євро/год? це з прикладів. можливо це виключення - у вас є власна інфо?

відповідь не знаю приймається, але скажіть це чесно
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

«У нього немає гарного виходу». Як Путін починав війну, а зараз біситься, тому що в РФ зависло питання: «а на біса?» — розмова з Галлямовим
для доступу до статті потрібно ввести email
Тому що питання, а навіщо це все було потрібно, чесно кажучи, і так уже стоїть. І зрозуміло, що воно стоїть неявно. Ніхто не сміє його ставити публічно поки що, але неявно воно в головах у людей уже, звісно, стоїть, бо вони за все це платять дедалі більшою кількістю страждань. Починаючи від інфляції. Це проблема номер один, звісно, в Росії, яка різко прискорилася. І закінчуючи, білгородцями, яких обстрілюють, вони сидять без тепла, без світла, без гарячої води. Такі ж проблеми пов’язані з ЖКГ, які, очевидно, недоінвестують, тому що всі гроші згорають у топці війни. У нас тепер по всій країні від Мурманська на заході до Примор’я на сході проблем дедалі більше.

Звісно, «за що нам це?», росіяни починають ці запитання ставити. І вони розуміють, що це все є наслідком війни. Наслідком війни та санкцій, які теж є наслідком війни.

Ці питання в них у головах є. Але оскільки війна нібито ще не заверешена, начебто треба почекати результату. А коли війна буде завершена, то все, ось результат. І ось тут-то якраз: «А на біса нам це треба було?» Розумієте?

Путін це теж відчуває і біситься. Але в нього немає хорошого виходу, розумієте? Коли ми оцінюємо, що він хоче, треба розуміти, що він розривається між бажанням щось там мати і неможливістю те, що він бажає, дістати. У нього прямо, значить, як у героя Кавказької полонянки виходить: маю можливість купити козу, але не маю бажання, маю бажання купити будинок, але не маю можливості. У нього та сама історія.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:16

ЛАД написав:
  Shaman написав:.......
для ЛАДа - російською

"ЛАД, вы читать и понимать прочитанное умеете? при грамотном подходе наши эмигранты где-то до 3х лет могли сидеть на пособии, ничего не делая - чем многие и пользовались. но через три года (срок условный) немецкая бюрократия начинает перекрывать кислород таким хистроделанным. поэтому СЕЙЧАС халява для старых эмигрантов уже заканчивается/закончилась."

у вас же є хтось за кордоном? які там успіхи, на якому етапі? чи теж лише критикуємо, а власної достовірної інфо немає?..

От других вы требуете ссылку на источник, а сами?
Или источник запрещённый, раз на русском?
Моей жене 67, внуку 15. Какие к ним могут быть вопросы у "немецкой бюрократии"?

Ты опять забыл маленький нюанс ... между твоей женой и твоим внуком есть твоя дочка

То как там с дочкой, какие у неё успехи ?
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:16

_hunter написав:
  Shaman написав:ти не відповів на жодне питання про свої успіхи емігранта в Німеччині, де ти за легендою. чи скажи чесно - я не в Німеччині. за це каже твоє незнання тих речей, що я кажу.

порівняв нас з Сирією. там був тоталітарний режим, а що прийде йому на зміну - ще до кінця не зрозуміло - тому сирійці по спортзалах й живуть в НІмеччині. а чи схочуть жити наші поруч - не певен, точніше навпаки - не схочуть. ЛАД сказав, що в спортзалі жити не буде. й його доньки/онуки теж не будуть.

почитай как статистика работает - и насколько там "власного оточення" имеет значение...

>>> а що прийде йому на зміну - ще до кінця не зрозуміло
А в этой стране - конечно же "ясным ясно" что оно будет? :lol:
Но, претензии не по адресу - представительнице УВКБ ООН в Украине Бернадетт Кастель-Голлингсворт эту чушь втирай :lol:

ти не відповідаєш на жодне питання. а оцінки ООН цитуй далі - це все, що ти вмієш цитувати чужу думку, навіть прокоментувати вже не можеш. цитуй вже Лібанову тоді ;)
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1687516876168771687816879 ... 17426>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти