Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 32103211321232133214>
Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2026 17:12

kingkongovets написав:
Hotab написав:
  Бетон написав:Я от думаю, може не купляти нічого, а здриснути в Трансільванію?
Але який сенс питати?

А в Мозамбіку зараз манго як мʼяч і по 10 грн ..,
І океан.
Глянь Pemba, Mozambique. Фоточки пляжів. І 25 річні дівчатка модельної зовнішньої пищать по тобі , якщо ти прощаючись даси пару десятків баксів.
на Занзібарі був?)

Був пару років тому. Це Танзанія
А на днях в Дар ес Салаам. Це найближче материкова точка до Занзібару, ну і найбільше місто Танзанії .
При посадці в аеропорт Дар тільки і чути в ефірі трафік на Занзібар))
Все летить туди, всім туди треба)
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2591 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2026 19:45

airmax78 написав:
  akurt написав:
  airmax78 написав:Ви дочекались таки на забиті дошками вікна.

Мешканець Відня написав. Це вам не аби що!

Слава Богу, вседержителю милосердному! Краще й не скажеш. Ніби камень з душі звалився. Як же ми всі ці 3.5 роки переймалися цією історією. Але справедливість є - за неї варто боротися. Все буде Віденщина!
3.5 роки тому цей українець прийняв найсміливіше рішення в своєму житті - втекти і залишитись в Австрії. І ось - будь-ласка - незважаючи на всі вади, Трампа, ICE - щось здобув незламний?

Відень - це наша стара українська метрополія, в якій найбільш щаслива та свідома частина України розвивалась та квітла. Саме тому українці відчувають себе у Відні як вдома. І їм тут не потрібні ані зелені картки, ані навіть австрійськи номери чи водійські посвідчення. І до чого тут Трамп та ICE? І що мені тут здобувати? І про яку втечу розмова? Я ж був в Києві в червні минулого року. Як можна втекти, повернутись а потім знову втекти?

Как-же, как-же.
Помню.
Вы кажется к чему-то себя готовили, в спортзал ходили, вес сбрасывали.
Может даже броник примеряли перед зеркалом?
Геройски вернулись в Украину. Я уж готовился увидеть фотку автомата с выцарапанным airmax78 (как наш геройский Долярчик выложил). Не, не увидел.
Небось пошли в ТЦК и ...не взяли? Сказали что в Вене вы нужнее Родине?
ШтЫрлиц вы наш. Мы вами гордимся неописяемо. Когда возвращались в Вену, вы как, на коровьих копытах контрольную полосу переходили? Или как в прошлый раз - на парашюте прыгали?
Извините, не могу писать, все плывет перед глазами, это слезы умиления и гордости за вас. Берегите себя. На рожон не лезьте. Хотя, я знаю, вы меня не послушаете, герой вы наш. Да прибудет с вами Сила!
rjkz

Подякував: 8866 раз.
Подякували: 5618 раз.

Профіль

14
9
7
Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2026 20:49

kingkongovets написав:
Hotab написав:
Але який сенс питати?

А в Мозамбіку зараз манго як мʼяч і по 10 грн ..,
І океан.
Глянь Pemba, Mozambique. Фоточки пляжів. І 25 річні дівчатка модельної зовнішньої пищать по тобі , якщо ти прощаючись даси пару десятків баксів.
на Занзібарі був?)

Главное, ребята, сердцем не стареть.
Чому б і ні
Бетон

Подякував: 223 раз.
Подякували: 520 раз.

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2026 20:50

fler написав:
Але який сенс питати?

Ніякого, бо ти все одно не поїдеш. Нагадати як ти їхав до Польщі?))

Ще одна хатинка і обіцяю
Бетон

Подякував: 223 раз.
Подякували: 520 раз.

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2026 23:25

Хомякоид написав:
  airmax78 написав:Слава Богу, вседержителю милосердному! Краще й не скажеш. Ніби камень з душі звалився. Як же ми всі ці 3.5 роки переймалися цією історією. Але справедливість є - за неї варто боротися. Все буде Кентукщина!

Заздріть мовчки. Вам таке і не снилось. :lol:
Через рік коли закінчиться тимчасовий захист вилетете назад в пінопластовий неохрущ.

Не вилечу, а повернусь із гідністю на Вкраїну милу. Де все рідне і знайоме. Де на нас не будуть дивитись як на людей другого сорту.
airmax78

Подякував: 989 раз.
Подякували: 5362 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2026 23:31

rjkz написав:
  airmax78 написав:
  akurt написав:Мешканець Відня написав. Це вам не аби що!

Слава Богу, вседержителю милосердному! Краще й не скажеш. Ніби камень з душі звалився. Як же ми всі ці 3.5 роки переймалися цією історією. Але справедливість є - за неї варто боротися. Все буде Віденщина!
3.5 роки тому цей українець прийняв найсміливіше рішення в своєму житті - втекти і залишитись в Австрії. І ось - будь-ласка - незважаючи на всі вади, Трампа, ICE - щось здобув незламний?

Відень - це наша стара українська метрополія, в якій найбільш щаслива та свідома частина України розвивалась та квітла. Саме тому українці відчувають себе у Відні як вдома. І їм тут не потрібні ані зелені картки, ані навіть австрійськи номери чи водійські посвідчення. І до чого тут Трамп та ICE? І що мені тут здобувати? І про яку втечу розмова? Я ж був в Києві в червні минулого року. Як можна втекти, повернутись а потім знову втекти?

Как-же, как-же.
Помню.
Вы кажется к чему-то себя готовили, в спортзал ходили, вес сбрасывали.
Может даже броник примеряли перед зеркалом?
Геройски вернулись в Украину. Я уж готовился увидеть фотку автомата с выцарапанным airmax78 (как наш геройский Долярчик выложил). Не, не увидел.
Небось пошли в ТЦК и ...не взяли? Сказали что в Вене вы нужнее Родине?
ШтЫрлиц вы наш. Мы вами гордимся неописяемо. Когда возвращались в Вену, вы как, на коровьих копытах контрольную полосу переходили? Или как в прошлый раз - на парашюте прыгали?
Извините, не могу писать, все плывет перед глазами, это слезы умиления и гордости за вас. Берегите себя. На рожон не лезьте. Хотя, я знаю, вы меня не послушаете, герой вы наш. Да прибудет с вами Сила!

Тримайте себе в руках. На потязі Укрзалізниці "Київ - Пшемшль" я повертався. У військоматі був. Медичну комісію пройшов. Військовий квиток отримав. Сказали що поки я більш потрібний на економічному фронті. Але сказали бути до всього готовим і форму підтримувати. Чим я і займаюсь сумлінно. 193 см - 83 кг.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 07:55

Re: Еміграція, заробітчанство

airmax78 написав:Відень - це наша стара українська метрополія, в якій найбільш щаслива та свідома частина України розвивалась та квітла. Саме тому українці відчувають себе у Відні як вдома. І їм тут не потрібні ані зелені картки, ані навіть австрійськи номери чи водійські посвідчення. І до чого тут Трамп та ICE? І що мені тут здобувати? І про яку втечу розмова? Я ж був в Києві в червні минулого року. Як можна втекти, повернутись а потім знову втекти?

Так все таки вирішили лишатися назавжди в Відні. Не бачите свого майбутнього на Батьківщині?
BIGor

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 1916 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 07:58

Хомякоид написав:
  airmax78 написав:Не вилечу, а повернусь із гідністю на Вкраїну милу. Де все рідне і знайоме. Де на нас не будуть дивитись як на людей другого сорту.

Якщо на вас дивляться як на особистість другого сорту це ваша проблема.
Ваш розумовий рівень значить набагато нижче звичайного європейця.
Треба було мови вивчати а не сидіти цілодобово на форумі і не строчити пости з рекламаю лайнонобудів.

Розумію, Хомʼяк, що не кожен має сміливість подивитись правді в очі. Для когось еміграція - найвище досягнення в житті і такі нюанси як соціальний статус, залученість, самоповага значення не мають. Але не для всіх.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 08:03

BIGor написав:
  airmax78 написав:Відень - це наша стара українська метрополія, в якій найбільш щаслива та свідома частина України розвивалась та квітла. Саме тому українці відчувають себе у Відні як вдома. І їм тут не потрібні ані зелені картки, ані навіть австрійськи номери чи водійські посвідчення. І до чого тут Трамп та ICE? І що мені тут здобувати? І про яку втечу розмова? Я ж був в Києві в червні минулого року. Як можна втекти, повернутись а потім знову втекти?

Так все таки вирішили лишатися назавжди в Відні. Не бачите свого майбутнього на Батьківщині?

Це був сарказм аби підкреслити для Акурта різницю між тимчасовим відрядженням вверх по річці що закінчується в Україні («це ж поряд»(с)) та «новим життям на Кентукщині милій».
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 09:12

До речі схоже що почали українські права блокувати для ухилянтів.
6 хвилина. Німці пробивають в базі права. Права не дійсні.
Хомякоид

Подякував: 3197 раз.
Подякували: 483 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 32103211321232133214>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Модератор і 2 гостей