Добрый вечер всем!
На рынок Украины весной 2008 года вышла компания KD Life. У кого есть уже каке-либо мнение по этой компании? Особенно меня интересует корпоративное страхование.
|
|
КД ЖиттяДобрый вечер всем!
На рынок Украины весной 2008 года вышла компания KD Life. У кого есть уже каке-либо мнение по этой компании? Особенно меня интересует корпоративное страхование.
Добрый вечер, товарищ Сухов!
КД Жизнь действительно новая компания на рынке Украины, поэтому нужно принимать во внимание только ее общий опыт работы, а это чуть более 120 лет. Программы этой компании отличаются гибкостью предлагаемых условий для клиента, а в общем, все тоже, что и в других компаниях страхованиях жизни. А что конкретно интерисует по корпоративному страхованию? Они работают с корпоративом.
Хорошая компания, как по мне.
Я сам хотел там страховаться (страхование жизни). Относительно выплат не знаю. Условия хорошие, лучше чем в алико иджи лайф, для людей которые занимаются спортом, или повышенным риском травмироваться.
Re: КД ЖиттяХочу рассказать о немного смешном случае. Меня зовут Дмитрий, я работаю директором предприятия в г.Мариуполе. О накопительных страховых программах слышал давно, но как-то было не до этого. В ноябре 2014г познакомился с менеджером компании « Еу лайф групп» Сергеем, который проводил презентацию по накопительным программам на нашем предприятии. На презентации я услышал об эксклюзивной программе компании «КД жизнь» «Симфония», в которую входят даже критические заболевания. Приобрел данную програму сроком на 20 лет, хотя какие-то сомнения были. Буквально через месяц сломал мизинец на правой руке и когда позвонил Сергею и сообщил ему об этом, чтобы он рассказал, как оформить наступление страхового случая, то в ответ услышал: «Поздравляю!» и радостный смех. Я спросил: «Чему ты радуешся?», а Сергей ответил: «Увидишь, ты скоро получиш деньги. Выплаты по страховым событиям- самая лучшая реклама для компании.». На сайте компании «КД жизнь» прочел какие необходимо отправить документы. В больнице все дали без проблем и через два дня после пересылки мне пришла выплата. Очень быстро! Теперь я понимаю, чему так радовался Сергей. Благодарен «КД жизнь» за профессионализм. Уже приобрел ее продукты жене и дочери.
Re: КД ЖиттяВсім доброго вечора!
Хочу розповісти і свою історію як я став клієнтом компанії КД Життя. В березні 2015 року, під час перегляду футбольного матчу Іспанія – Україна, в одному із пабів Києва я випадково познайомився з ярим вболівальником збірної України по футболу, Олександром. Після закінчення футбольного матчу Саша розповів, що працює фінансовим консультантом і запропонував оформити договір накопичувального страхування життя від компанії КД Життя. Тоді я до цієї розмови віднісся скептично … Він мені ще декілька раз телефонував і намагався переконати, наводячи досить переконливі аргументи на користь накопичувального страхування і його майбутнього в Україні, але все це слова мало знайомої мені людини. Я вирішив особисто переконатись чи всі його слова правдиві. Досить довго просидів в інеті, перелопатив кучу сайтів, почитав відгуки і не лише про КД Життя )))) Переконливим аргументом на користь укладання договору став мій похід до центрального офісу компанії КД Життя. Офіс компанії знаходиться практично в центрі Києва. Зустріли мене досить тепло, дівчина, здається звати Валентина, поцікавилась ціллю мого візити, провела в зал для переговорів, запропонувала каву. Вона детально розповіла мені про накопичувальне страхування життя, програми страхування, допомогла підібрати і порахувати страхові суми за моїх даних. (що цікаво, стіни в залі для переговорів скляні і під час розмови я спостерігав за роботою спеціалістів компанії, як вони спілкуються з клієнтами по телефону, між собою. В мене склалось враження, що я знаходжусь в офісі дійсно європейської компанії). Під час наступної зустрічі з Олександром він був здивований, що я хочу оформити аж дві програми відразу, Симфонію і Браво зі щорічним платежем по 5 000 грн. на 20 років. Симфонія – це програма яка захищає мене протягом 20 років від таких ризиків як інвалідність, травматичні ушкодження, критичні захворювання, а також дозволяє накопичити значну суму коштів. А програма Браво – це така собі альтернатива державній пенсі, по закінченню дії договору в мене накопичиться значна сума коштів, яку я зможу забрати відразу або оформити собі щомісячні виплати у вигляді додаткової пенсію. Не пройшло навіть тижня після заповнення заяв і сплати страхових платежів, як мені зателефонував Олександр і запропонував зустрітись, щоб вручити мені мої страхові поліси, а також він розповів мені про особистий кабінет на сайті компанії, в якому я можу відстежувати свої договори. Разом з КД Життя я відчуваю себе захищеним і впевнений у своєму майбутньому!
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||