Будівельник - докази та факти

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Авторська тема користувача budivelnik. Форум Будівельник завжди правий на Finance.UA. Ринок будівництва і будівельних матеріалів, обговорення зміни цін на ринку житла. Аналітичні дані, прогнози і тенденції, вартість будівельних матеріалів.
  #<1 ... 34567 ... 12>
Повідомлення Додано: Сер 18 кві, 2012 20:33

4 Видно , що за два місяці - помальована друга черга будинку

видно, видно...
от тільки якщо взяти улюблену статистику будівельника то 6 із 23 це 25% можна вважати обжитими, а 75% площі, ще квартири в стані після будівельників, тобто нежилі, і нікому не потрібні.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Сер 18 кві, 2012 21:11

vasul_lviv написав:
3 Перила видно всюди

спеціально для людей котрі страждають на близорукість:

http://fotohost.org/images/a1150e07-225kB.jpg

http://fotohost.org/images/a16b6cd4-284kB.jpg

а це за словами будівельника частина будинку котра заселена вже у 2009 році :mrgreen:
тобто люди 3 роки ходять по балкону без перил.
це в них розвага така, вночі ходити по балкону на 3-му поверсі. :mrgreen:

Сліпий як не побачить , а глухий як не дочує - то збреше.
Спеціально для тугодумів.
Продано в 2009 - 6 квартир
Живуть в 4 квартирах, в цих квартирах перила присутні ( і не тільки перила а й декоративна решітка яка ділить балкони )
Перил не має на 4 поверсі ( чотирьохкімнатна квартира №5 140 м2 на одному рівні , в якій ще ніхто не живе і в якій вже 3 рік робиться ремонт :D , людям є де жити от і не спішать )
Ще щось пояснювати , чи ні ?

ПС
Причини по яким в 4 обжитих квартирах з 18 вікон з шторами тільки 6 на фасаді і 3 з тилу ) - мене якось не цікавлять ( хоча мені відомі , вся справа в тому що в цих 4 квартирах проживає всього 10 осіб( 2 х 2 + 2 х 3 + в 9 тильних вікон штори не потрібні по причині відсутності тих хто туди міг би заглядати )) , так само як мене не цікавлять і причини по яким в двох куплених квартирах ремонти ще далекі від закінчення . Це справа власників цих квартир , а не форумних василів.
ППС
Як бачимо спочатку поганому танцюристу заважали предмети між ногами і колір снігу , тепер те що не всі штори на вікнах.
Тому спілкуватись з цим .... бажання не має , так як конструктиву від нього ноль , потреби в спростуванні його звинувачень - ноль .
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 18 кві, 2012 21:29, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 18 кві, 2012 21:14

vasul_lviv написав:
4 Видно , що за два місяці - помальована друга черга будинку

видно, видно...
от тільки якщо взяти улюблену статистику будівельника то 6 із 23 це 25% можна вважати обжитими, а 75% площі, ще квартири в стані після будівельників, тобто нежилі, і нікому не потрібні.

А яка мені різниця з якою швидкістю обживають те за що мені 100% оплачено ? Можуть взагалі не обживати , це їх власність і їм а не василям приймати рішення що , коли і в якій послідовності робити .

На рахунок відсутності авто
В мешканців три автомашини , чорне чері , срібний міцубісі ланцер і червона чи то 3 чи то 6 ВАЗ.
Ці авто видно на моїх фото які василь критикував по питтанню дати і кольору снігу.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 18 кві, 2012 21:45

10 осіб( 2 х 2 + 2 х 3 + в 9

якась трохи дивна математика...в дусі будівельника....
А яка мені різниця з якою швидкістю обживають те за що мені 100% оплачено ?

в грошах різниці немає. але спір (чи парі по будівельницьки) почалось із т ого, що один будівельник обіця викласти фото ремонту, і так і не виклав.
а тепер зрозуміло чому: бо цей ремонт повністю не зроблено в жодній квартирі!
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Сер 18 кві, 2012 22:07

vasul_lviv написав:
10 осіб( 2 х 2 + 2 х 3 + в 9 ВІКОН тильної сторони

якась трохи дивна математика...в дусі будівельника....

Дивна математика в дусі василів.
Будівельник людей до людей плюсує:
10 осіб = 2 сімї х 2 особи + 2 сімї х 3 особи
А вікна тильної сторони до вікон .Але василям що люди , що колір снігу.

А яка мені різниця з якою швидкістю обживають те за що мені 100% оплачено ?

в грошах різниці немає. але спір (чи парі по будівельницьки) почалось із т ого, що один будівельник обіця викласти фото ремонту, і так і не виклав.
а тепер зрозуміло чому: бо цей ремонт повністю не зроблено в жодній квартирі!

Як колись казали про кіно :
Є фільми погані , дуже погані і індійські . А гірше від індійських - це індійські двохсерійні.
Так і у нас , є просто брехня . а є інформація від василя
Суперечка починалась з того продав житло я чи ні .
Те що житло я продав - навіть у василя питань не виникає , тепер він чіпається до ремонтів.
Ще раз для тугодумів.
Мені особисто по барабану хто коли і як буде робити ремонти , це не моя головна біль .

ПС
А починалось все пів року тому з заявки василя про відсутність будинку в реєстрі , потім все продовжилось оповіданнями про фотошоп і намальовані штори , на сьогодні потрібні внутрішні ремонти і штори у 100% ( 25% йому вже мало )
Давай вася , троли далі , завдяки тобі люди побачили як 650 нікому не потрібних метрів квадратних перетворились в 1300 .
ППС
А ось ця бокова стінка з васіного компромату
http://fotohost.org/images/a19359b6-194kB.jpg

- це стінка між збудованою 2 чергою і 3 чергою ( запроектованою , але поки що не збудованою ) , маю надію , що до кінця року добудую)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 18 кві, 2012 23:55

люди побачили як 650 нікому не потрібних метрів квадратних перетворились в 1300 .

от з цим я не спорю, дійсно нікому непотрібні 650 кв.м. перетворились у нікому не потрібні 1300 кв.м. :mrgreen:

не по темі ти багато букв настукав, але істина проста: ти стверджував, що усе продав ще у 2008-2009 роках, і в твоїх квартирах живуть щасливі покупці.
тобі ж доказували, що нічого ти не продав, вліз в бетон, і шукаєш покупців, котрим свій бетон впарити. в тому числі за допомогою форуму.

якщо ти памятаєш, то була необачно квитанція за газ викладена, де площа в 650 кв.м. протягом 6 міс. обігрівалась 100 чи 150 м.куб. газу. ФАНТАСТИЧНА енергоощадливість...
або просто невикористовуване приміщення.

а те, що ти на своїх родичів квартири записав, щоб простіше було продати в майбутньому, це суті не міняє.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Чет 19 кві, 2012 00:06

Перил не має на 4 поверсі

це так проектом передбачено: здати будинок без перил на балконі? чи це неповне виконання свої обовязків?

Причини по яким в 4 обжитих квартирах з 18 вікон з шторами тільки 6 на фасаді і 3 з тилу )

на тильній стороні будинку взагалі немає штор в жодному вікні: знов безсовісно брешемо навіть не подивившись на фото?
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Чет 19 кві, 2012 07:47

vasul_lviv
1 Чи є в нашого правдолюбця брехуна фото вікон першого поверху тильної сторони ?
Не має , то якого милого він стверджує що штори на цих вікнах відсутні ?
2 Те що василям не потрібно - не факт що не потрібно іншим
3 Якщо в мене вистарчає грошей для того щоб збудувавши 650 м2 - віддати їх родичам і збудувати ще 650 + запроектувати ще 300 - тоді це будівництво це хобі зїхавшого з глузду олігарха( аргументація проста, 2008 - 650 х 500 = 325 000 + 2009-2011 650 х 500 = 325 000 , виходить я можу собі позволити вкласти 5,2 млн грн і проводити час на форумі шукаючи покупців серед василів , які кошти на бензин для поїздки на 20 км два місяці збирають ).
Якщо вася вважає мене олігархом - прапор йому в руки
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 19 кві, 2012 20:11

1 Чи є в нашого правдолюбця брехуна фото вікон першого поверху тильної сторони ?
Не має , то якого милого він стверджує що штори на цих вікнах відсутні ?

в будівельника дійсно настільки розвинена близорукість, що він не тільки сам не знає, як виглядає його будинок, а й навіть не бачить цього на фото.
спеціально повторю фото із 5 сторінки

http://fotohost.org/images/a120bdd7-239kB.jpg

3 Якщо в мене вистарчає грошей

і
2008 - 650 х 500 = 325 000 + 2009-2011 650 х 500 = 325 000

класична математика від будівельника. а 2+2*2 знаєш скільки буде? :mrgreen:

які кошти на бензин для поїздки на 20 км два місяці збирають

о, то я в твоїх очах суттєво виріс, раніше ти вважав, що я на маршрутці до тебе їздив :mrgreen:
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Чет 19 кві, 2012 20:45

Схоже на те що, что у будівельника як у київських шаромиг - полуфабрикатів набудовано, а покупців чи то майже нема, чи то совсім нема.

І баєчки про буцім-то покупців схожі - купили, але не живуть.

Будівельнику треба вже казати, що в нього не клубний будинок, а меценацький клуб :wink:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 34567 ... 12>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Ірина_