Авторська тема користувача budivelnik. Форум Будівельник завжди правий на Finance.UA. Ринок будівництва і будівельних матеріалів, обговорення зміни цін на ринку житла. Аналітичні дані, прогнози і тенденції, вартість будівельних матеріалів.
4 Видно , що за два місяці - помальована друга черга будинку
видно, видно... от тільки якщо взяти улюблену статистику будівельника то 6 із 23 це 25% можна вважати обжитими, а 75% площі, ще квартири в стані після будівельників, тобто нежилі, і нікому не потрібні.
а це за словами будівельника частина будинку котра заселена вже у 2009 році тобто люди 3 роки ходять по балкону без перил. це в них розвага така, вночі ходити по балкону на 3-му поверсі.
Сліпий як не побачить , а глухий як не дочує - то збреше. Спеціально для тугодумів. Продано в 2009 - 6 квартир Живуть в 4 квартирах, в цих квартирах перила присутні ( і не тільки перила а й декоративна решітка яка ділить балкони ) Перил не має на 4 поверсі ( чотирьохкімнатна квартира №5 140 м2 на одному рівні , в якій ще ніхто не живе і в якій вже 3 рік робиться ремонт , людям є де жити от і не спішать ) Ще щось пояснювати , чи ні ?
ПС Причини по яким в 4 обжитих квартирах з 18 вікон з шторами тільки 6 на фасаді і 3 з тилу ) - мене якось не цікавлять ( хоча мені відомі , вся справа в тому що в цих 4 квартирах проживає всього 10 осіб( 2 х 2 + 2 х 3 + в 9 тильних вікон штори не потрібні по причині відсутності тих хто туди міг би заглядати )) , так само як мене не цікавлять і причини по яким в двох куплених квартирах ремонти ще далекі від закінчення . Це справа власників цих квартир , а не форумних василів. ППС Як бачимо спочатку поганому танцюристу заважали предмети між ногами і колір снігу , тепер те що не всі штори на вікнах. Тому спілкуватись з цим .... бажання не має , так як конструктиву від нього ноль , потреби в спростуванні його звинувачень - ноль .
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 18 кві, 2012 21:29, всього редагувалось 1 раз.
4 Видно , що за два місяці - помальована друга черга будинку
видно, видно... от тільки якщо взяти улюблену статистику будівельника то 6 із 23 це 25% можна вважати обжитими, а 75% площі, ще квартири в стані після будівельників, тобто нежилі, і нікому не потрібні.
А яка мені різниця з якою швидкістю обживають те за що мені 100% оплачено ? Можуть взагалі не обживати , це їх власність і їм а не василям приймати рішення що , коли і в якій послідовності робити .
На рахунок відсутності авто В мешканців три автомашини , чорне чері , срібний міцубісі ланцер і червона чи то 3 чи то 6 ВАЗ. Ці авто видно на моїх фото які василь критикував по питтанню дати і кольору снігу.
якась трохи дивна математика...в дусі будівельника....
А яка мені різниця з якою швидкістю обживають те за що мені 100% оплачено ?
в грошах різниці немає. але спір (чи парі по будівельницьки) почалось із т ого, що один будівельник обіця викласти фото ремонту, і так і не виклав. а тепер зрозуміло чому: бо цей ремонт повністю не зроблено в жодній квартирі!
10 осіб( 2 х 2 + 2 х 3 + в 9 ВІКОН тильної сторони
якась трохи дивна математика...в дусі будівельника....
Дивна математика в дусі василів. Будівельник людей до людей плюсує: 10 осіб = 2 сімї х 2 особи + 2 сімї х 3 особи А вікна тильної сторони до вікон .Але василям що люди , що колір снігу.
А яка мені різниця з якою швидкістю обживають те за що мені 100% оплачено ?
в грошах різниці немає. але спір (чи парі по будівельницьки) почалось із т ого, що один будівельник обіця викласти фото ремонту, і так і не виклав. а тепер зрозуміло чому: бо цей ремонт повністю не зроблено в жодній квартирі!
Як колись казали про кіно : Є фільми погані , дуже погані і індійські . А гірше від індійських - це індійські двохсерійні. Так і у нас , є просто брехня . а є інформація від василя Суперечка починалась з того продав житло я чи ні . Те що житло я продав - навіть у василя питань не виникає , тепер він чіпається до ремонтів. Ще раз для тугодумів. Мені особисто по барабану хто коли і як буде робити ремонти , це не моя головна біль .
ПС А починалось все пів року тому з заявки василя про відсутність будинку в реєстрі , потім все продовжилось оповіданнями про фотошоп і намальовані штори , на сьогодні потрібні внутрішні ремонти і штори у 100% ( 25% йому вже мало ) Давай вася , троли далі , завдяки тобі люди побачили як 650 нікому не потрібних метрів квадратних перетворились в 1300 . ППС А ось ця бокова стінка з васіного компромату http://fotohost.org/images/a19359b6-194kB.jpg
- це стінка між збудованою 2 чергою і 3 чергою ( запроектованою , але поки що не збудованою ) , маю надію , що до кінця року добудую)
люди побачили як 650 нікому не потрібних метрів квадратних перетворились в 1300 .
от з цим я не спорю, дійсно нікому непотрібні 650 кв.м. перетворились у нікому не потрібні 1300 кв.м.
не по темі ти багато букв настукав, але істина проста: ти стверджував, що усе продав ще у 2008-2009 роках, і в твоїх квартирах живуть щасливі покупці. тобі ж доказували, що нічого ти не продав, вліз в бетон, і шукаєш покупців, котрим свій бетон впарити. в тому числі за допомогою форуму.
якщо ти памятаєш, то була необачно квитанція за газ викладена, де площа в 650 кв.м. протягом 6 міс. обігрівалась 100 чи 150 м.куб. газу. ФАНТАСТИЧНА енергоощадливість... або просто невикористовуване приміщення.
а те, що ти на своїх родичів квартири записав, щоб простіше було продати в майбутньому, це суті не міняє.
vasul_lviv 1 Чи є в нашого правдолюбця брехуна фото вікон першого поверху тильної сторони ? Не має , то якого милого він стверджує що штори на цих вікнах відсутні ? 2 Те що василям не потрібно - не факт що не потрібно іншим 3 Якщо в мене вистарчає грошей для того щоб збудувавши 650 м2 - віддати їх родичам і збудувати ще 650 + запроектувати ще 300 - тоді це будівництво це хобі зїхавшого з глузду олігарха( аргументація проста, 2008 - 650 х 500 = 325 000 + 2009-2011 650 х 500 = 325 000 , виходить я можу собі позволити вкласти 5,2 млн грн і проводити час на форумі шукаючи покупців серед василів , які кошти на бензин для поїздки на 20 км два місяці збирають ). Якщо вася вважає мене олігархом - прапор йому в руки
1 Чи є в нашого правдолюбця брехуна фото вікон першого поверху тильної сторони ? Не має , то якого милого він стверджує що штори на цих вікнах відсутні ?
в будівельника дійсно настільки розвинена близорукість, що він не тільки сам не знає, як виглядає його будинок, а й навіть не бачить цього на фото. спеціально повторю фото із 5 сторінки