а тем временем ои приблизился к отметке 50000 плавненько так с 41000, похоже народ на выходные не хочет фиксировать прибыль. Набор позы был в консолидации 5 пунктов 1398-1392. Думаю, выход из этой зоны покажет куда будет движ...
Востаннє редагувалось anSk в Сер 07 бер, 2012 17:10, всього редагувалось 2 разів.
В четверг дедлайн по свопу греческих облигаций В пятницу статистика по рынку труда в США В воскресение жаркий день на РТС-ММВБ В понедельник жаркий день на УБ
Напевно вже тема обговорювалась раніше, але не можу найти. По Енакіївському вийшли дані 23 грн. прибутку на акцію за підсумками 2011 року. Це ж коефіціент Р/Е кращий ніж в Мотора. Акція після виходу новини виросла протягом 1-2 днів і все. Чи дійсно дані вірні? На Ескріні інформації немає
Kotyk написав:Напевно вже тема обговорювалась раніше, але не можу найти. По Енакіївському вийшли дані 23 грн. прибутку на акцію за підсумками 2011 року. Це ж коефіціент Р/Е кращий ніж в Мотора. Акція після виходу новини виросла протягом 1-2 днів і все. Чи дійсно дані вірні? На Ескріні інформації немає
доверять Р/Е по этой компании очень опрометчиво. сегодня Р/Е =3, через квартал 500, а еще через квартал негативное
Kotyk написав:Напевно вже тема обговорювалась раніше, але не можу найти. По Енакіївському вийшли дані 23 грн. прибутку на акцію за підсумками 2011 року. Це ж коефіціент Р/Е кращий ніж в Мотора. Акція після виходу новини виросла протягом 1-2 днів і все. Чи дійсно дані вірні? На Ескріні інформації немає
доверять Р/Е по этой компании очень опрометчиво. сегодня Р/Е =3, через квартал 500, а еще через квартал негативное
Та я взагалі скептично ставлюсь до фундаментальних показників на нашому ринку. Але просто це великий прибуток при такій ціні акції. І тут не треба ніяких показників рахувати. Тим більше що рік тому були пракчтино по фін. показниках банкротом.