Идеи: портфель (архив за январь, февраль, март 2012)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Фондовий ринок
  #<1 ... 882883884885886 ... 1022>
Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 21:06

FX написав:Давно - просто еще хочу... уже... :mrgreen:
[/quote]

А может не надо :roll: или Вы жадный?
Монах

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 21:10

Монах написав:
  FX написав:Давно - просто еще хочу... уже... :mrgreen:

А может не надо :roll: или Вы жадный?[/quote]
Ну есть немного 8)
Вообще все зависит от уровня риска, если я считаю, что знаю что делаю, то значит риска как такового практически нет.
FX

Подякував: 11 раз.
Подякували: 166 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 21:11

Re: Идеи: портфель

Монах написав:А это уже не смешно. Такими темпами с УБ бегут, как с тонущего корабля. Скоро кроме 10 физиков верящих в чудо и FX (ну у него горизонт 3 года) на бирже ни кого не останется.

если Янукович привезет газ, то сразу будет взлет ... на всякий случай лонги по фьючу набрал в конце дня (основной кошелек в кэше)
Mukolka

Подякував: 93 раз.
Подякували: 250 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 21:36

Монах написав:Да как же я могу убить бумаги, я же не кукл. :mrgreen: В Украине преддефолтное состояние, так что, думаю, Вам не долго осталось ждать для "заготовки". Ну я вообще думал, что вы уже давно в лонгах. :wink:

Так шо маем то маем, по полосатым вышо гор могуть быть тико горы (хрюсталный шар Фантазера поки не брешить). :mrgreen: По Укре, курошое такое предефолное состояниё :shock: бюджет выполняитси, многие предприятия на рекордных прибылях, увеличиваютси соц помосчи :mrgreen: , инфляция зовсим в плинтусе, приватизация идет полным ходом. Стоило тикмо Азарычу брякнуть неподумавшо (или под заказ :twisted: ), так сразу рейтинги режуть(можо сами заказ какой мають :mrgreen: ) и заливають фонду(тожо знама мы :twisted: кто и ким прекриваютси), де были сии агенствы коли Леману рейтинги перед його крахом даффали ААА. :mrgreen: Сии компашки нама знакомы и ким годуюси знама. :mrgreen: Укразападныебанки в кеше дорогом (дорго нонче на депозиты привлякать НБУ стараитси) воть и стараютси акаянные, помогають мешкам бабульным напарить украпотребителямпроизводителям кредиты подорохшо, CDS дорохо стоить. :mrgreen:
Fantazer

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 21:45

Fantazer :| Извините, но я не понимаю, что у вас написано. Пишите, пожалуйста, по- русски.
Монах

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 21:55

Монах написав:
  shadow-25 написав:
Станом на 15 березня 2012 для забезпечення виконання договорів щодо цінних паперів, укладених на Українській біржі, в депозитарії ВДЦП попередньо зарезервовані грошові кошти на суму 87,543 млн гривень

-4,124 млн :cry:

:shock: А это уже не смешно. Такими темпами с УБ бегут, как с тонущего корабля.
Скоро кроме 10 физиков верящих в чудо и FX (ну у него горизонт 3 года) на бирже ни кого не останется. :cry:

Ничаго, скоро Фантазер буить заходить в УБынок и на карманные деньги двигать котировки бамаг :mrgreen:. Ужо на споте 40 лямвов :shock: можо скоро сдумси до 5 :mrgreen: Отжатиё спяцов з сяго УБалота идеть полным ходом, оно и пральна всем ягеля нехватаить горлошоко дюже узкое.
Fantazer

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 22:02

FX написав:

Ну есть немного 8)
Вообще все зависит от уровня риска, если я считаю, что знаю что делаю, то значит риска как такового практически нет.

Сказать, что я с Вами не согласен, нельзя. Когда человек уверен, что будет держать акции не меньше года - двух , то почему бы и не подкупать на разных уровнях. Главное потом следить за ними внимательно, чтобы за это время акции: сильно не размыли, или не случился какой-нибудь конфуз типа Дакора или Смача. :?
Востаннє редагувалось Монах в Пон 19 бер, 2012 22:05, всього редагувалось 1 раз.
Монах

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 22:05

Монах написав:Fantazer :| Извините, но я не понимаю, что у вас написано. Пишите, пожалуйста, по- русски.

Вибаште, албанси мы тикмо на сленге рабоче крестьянском гриь могем, русской язык дюже сложной воспетой "украинским поэтом Антоном Чеховым" (Федоровичь). :mrgreen:
Fantazer

Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 22:37

Монах написав:Fantazer :| Извините, но я не понимаю, что у вас написано. Пишите, пожалуйста, по- русски.

А они по-русски не умеют, нужно же чем-то выделяться, вместо того, чтобы мыслью, легче этой мысли как сопле по тексту растечься. Это же они типа под кукелов косят всезнающих (Мудрый Каа с Фантазером), удивительно, что многие ведутся. А я бы за такое банил, при чем навсегда.
DjPavel
Фундаментальний експерт

Подякував: 1173 раз.
Подякували: 385 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 бер, 2012 22:38

FX написав:
  bulldog-zp написав:По моему мнению, притока денег з закордону при Янукоидах не будет, равно как и не будет роста на Уб. А когда закончится эта хунта знает тільки підпільник Кіндрат, який у горах зарив автомат. Тому вельмишановне панство, виходьте в кеш, купуйте нерухомість у Львові за теперішніми цінами , не забудьте вивчити українську... і тоді у Вас при певному розкладі через деякий час буде нерухоме майно в столиці молодої перспективної європейської держави, яке вже буде коштувати по європейські. Це суто моє бачення до чого все котиться, нікого ні до чого не закликаю, СБУ не турбуватися.

Знаєте - був період, коли на значну кількість ключових посад в фінансово потужніх державних підприємств та організацій прийшло багато молодих та перспективних керівників з вашого регіону (з полонини так сказати :mrgreen: ). Так вони окрім того, що почали грабувати з особливою енергійністю ще й мали цікаву особливість - надмірну жадібність та зверхнє відношення до оточуючих. Та й взагалі вели з відвертою наглістю - типа поїздки в командировки за кордон з крюком на пару днів на гірськолижні курорти, тощо...
Тому будте впевнені, що довіри до "ваших" приблизно стільки ж як і до "не ваших". Особисто моя думка - а не пішли б ви всі... скопом так би мовить... До речі якщо вибирати менше з двох зол, то старі зубри з ПР мені більше імпонують чим молоді засранці з БЮТУ!

П.С. раніше голосував весь час за юльку, тепер взагалі не збираюсь.

Дик в тому й справа коли були "наші", то інвестиції в Україну йшли рікою, Правекс - банки продавались за 2 ярда $, а коли прийшли ваші старі "зубри" з пєтушиними хвостами, звідси потікали ВСІ до одного. ПОВТОРЮЮ ВСІ!!! Тому то й бадяжите ви тут всі на "кухнях", та розповідаєте байки про майбутнє "покращення", яке ось ось всіх Вас тут накриє голубою хвилею.

А в реальності все навпаки, не за горами той час коли будете заробляти собі на сухарі торгуючи на "фондовому" ринку аналогічному вашій братній Білорусі.
dioksun

#<1 ... 882883884885886 ... 1022>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє