Платинум Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 12241225122612271228 ... 3068>
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2015 10:50

Вчера случайно глянул в ИБ Сбербоса - и о чудо - зачислен свифт от 06.03. Платинум оказался на высоте, задержка конечно имела место в почти 20 дней но всё-же. Если бы банк не хотел отдавать вклады он бы их не отдавал, а так старается.

Резюме: осадок остался конечно, да и потери есть в виде комиссии. Вот думаю может для поддержки штанишек гривной банк поддержать.... :roll: Проблем с гривной вроде как нету.

В общем поглядим как в начале апреля будут происходить выплаты %.
lov2108

Подякував: 51 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2015 10:52

Flamingo написав:Понимаете эту принципиальную разницу между "віддати" (то есть по сути потерять на всегда) и "покласти" (чтобы потом забрать)?

Мы ведь все хотим, чтобы банк нас не обманывал, вот они и стараются, как могут.
У депозитчиков в валюте отлично получилось отдать.
Tyokir

Подякував: 37 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2015 10:53

Re: Платинум Банк

...это пипец или еще поживем ???
http://delo.ua/finance/platinum-bank-me ... ov-293534/
abc111

Подякував: 81 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2015 10:54

lov2108 написав:зачислен свифт от 06.03..

Какой размер суммы, хотя бы относительный? Очень важно для статистики.
Tyokir

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2015 11:00

lov2108 написав:Вчера случайно глянул в ИБ Сбербоса - и о чудо - зачислен свифт от 06.03. Платинум оказался на высоте, задержка конечно имела место в почти 20 дней но всё-же. Если бы банк не хотел отдавать вклады он бы их не отдавал, а так старается.

Резюме: осадок остался конечно, да и потери есть в виде комиссии. Вот думаю может для поддержки штанишек гривной банк поддержать.... :roll: Проблем с гривной вроде как нету.

....если почитать ветку дельты полугодичной давности, то точь в точь....
abc111

Подякував: 81 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2015 11:15

lov2108 написав:Вчера случайно глянул в ИБ Сбербоса - и о чудо - зачислен свифт от 06.03. Платинум оказался на высоте, задержка конечно имела место в почти 20 дней но всё-же. Если бы банк не хотел отдавать вклады он бы их не отдавал, а так старается.

за 4 марта свифт зашел)
kvasov

Подякував: 1 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2015 11:15

abc111 написав:

....если почитать ветку дельты полугодичной давности, то точь в точь....

Всмысле ? "Течь по правому борту ?"
lov2108

Подякував: 51 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2015 11:28

misterA написав:Спершу – голі факти.
Львівське відділення ПАТ «Платинум Банк», пл..Григоренка, 4.
16 березня – завершився депозит. Сума до виплати – 3000 доларів США. Поспілкувався з заст.начальника відділення. Головні меседжі: зараз всюди складна ситуація, потрібно трохи зачекати, останні обмеження НБУ не дозволяють банку купити потрібну суму, щоб розрахуватися з вкладниками. При бажанні можете забрати гривнями – у нас не найгірший курс (N.B: на моїй скромній сумі вкладу це 6000 гривень прямого збитку!).
17-20 березня – 2 телефонні дзвінки і 2 візити у відділення. Стандартні відповіді: «Вибачте, сьогодні коштів немає. Дзвоніть завтра.»
Тепер трохи емоцій.
Платинум впевнено став на слизьку стежку, якою нещодавно пройшла Дельта. Найгірше, що може втратити банк – не гроші, а довіру вкладників. Обіцянка, що не виконується – шлях в нікуди. Пан Кауфман мав би це знати не гірше за мене, але…
Зовні важко точно оцінити стан справ у Платинумі, але зараз ще виглядає на те, що полум’я можна загасити без надзусиль. Перерозподілити пріоритети,трохи піднатужитись і забезпечити ліквідність в доларах. На початок року частка вкладів населення в інвалюті складала лише третину загального об’єму. Коли паніка перекинеться на вклади в гривнях - буде запізно. І Фонд гарантування вкладів, успішну (?!) перевірку якого банк пройшов в лютому ц.р., отримає ще 5 ярдів головного болю!
Востаннє подібний інцидент у мене був з Дельта Банком. Дзвінки, візити, розмови, публікації на інтернет-форумах, заяви і скарги, в т.ч. до НБУ – все це необхідно, але недостатньо. Кардинально вирішити питання з Дельтою допомогла простенька саморобна табличка «Дельта Банк 20-ий день не повертає мій депозит». 15 хвилин стояння біля каси вистачило, щоб долари, яких не було, раптово віднайшлися…
Найгірше, що може чекати вкладника – це не банкрутство банку, якому він необачно довірив свої гроші. Найгірше – це затяжна агонія, що триває роками; тим часом НБУ не чухається, а кошти вкладників тупо знецінюються. Таких прикладів більше ніж досить. Тому особисто я не маю наміру сприяти подовженню цієї агонії. Якщо банк не виконує свої обов’язки – нехай швидко вмре, а санатор чи Фонд віддасть мої гроші.
Якщо на гілці присутні інші вкладники того ж відділення – пишіть в приват. Скооперуємося – разом ми сила. Поки ми шушукаємось по кутах, сподіваючись, що якийсь необізнаний пенсіонер принесе купку доларів, частину з яких віддадуть нам, панове ТОП-менеджери крутять свої чорні справи.
П.С. З усіх банків, з якими мав справу (а їх було досить), персонал саме цього відділення (Плт на Григоренка) викликав найбільшу симпатію. Відверто сумно за людей, яких керівництво банку кинуло на амбразуру відбиватися від обурених вкладників, поки самі готують шляхи відступу.
До представника Платинум Банку:
Не втрачаю надії отримати відповідь. Тільки не треба пропонувати виплату в гривнях і вибачатися за незручності. Якщо є що сказати – пишіть по суті.

Сьогодні 6-й день, як я написав це повідомлення форумі. За 5 днів від банку -ні
обіцянок, ні пробачень, жодної реакції.... Щоденні звернення у відділення банку безрезультатні, не повернули жодного цента.... Бобік здох ?
misterA

Подякував: 132 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2015 11:39

kvasov написав:за 4 марта свифт зашел)

Пожалуйста, указывайте хоть примерный размер свифта.
Это поможет тем, кто в ожидании, оценить свои шансы на получения перевода.

На данный момент формируется мнение, что проводят незначительные суммы.
Tyokir

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2015 11:43

бульбик написав:Представитель ПлатинумБанка. Вы неделю назад распинались, что работаете над тем, чтоб вывесить курсы валют на сайте?? Где итог работы??? Какие на сегодня курсы ??

Представитель - где итог?
бульбик

Подякував: 25 раз.
Подякували: 58 раз.

Профіль

#<1 ... 12241225122612271228 ... 3068>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість