budivelnik написав:Мудрі слова це добре , але найлегше це привести з одного боку цифри і розрахунки які привів я ,з другого привести свої і надати можливість іншим самим прийняти рішення в кого правильніше . А замінити цифри - простою заявкою - все не правильно, це потішити своє самолюбство , виставивши себе розумним серед недоумків і недоумком серед розумних.
Так Ким Ви себе своїм повідомленням назвали ?
Удивительно, как такого человека научили складывать слова в предложения
С начала года в Киеве ввели в эксплуатацию 12 новостроек
А заявление что UDP сдал чего то на Драгоманова, это видимо нечто из серии побасёнок товарища прапорщика - "все що побудоване будiвельниками то первинка, бо я так вважаю"
budivelnik написав:Мудрі слова це добре , але найлегше це привести з одного боку цифри і розрахунки які привів я ,з другого привести свої і надати можливість іншим самим прийняти рішення в кого правильніше . А замінити цифри - простою заявкою - все не правильно, це потішити своє самолюбство , виставивши себе розумним серед недоумків і недоумком серед розумних.
Так Ким Ви себе своїм повідомленням назвали ?
Удивительно, как такого человека научили складывать слова в предложения
Як бачите , на відміну від Вас, в мене були хороші вчителів ,а в моїх вчителів ( на відміну від Ваших ) був хороший учень.
zahar_ написав:Коллеги сараестроителя и шаромыги "пiдрахуй" (манипулятора) .....
Що дулясто/калюжно/шаромижний викривач , вже почав до кількості будинків чіплятись . Нічого , пройде трошки часу , почнеш кількість цеглин перераховувати в своїх повідомленях .
ПС А чому КГС чи там Ліко - не згадав ? Що ж виходить , за це повідомлення грошей не отримаєш .... , проколичик , на слідуючий раз , будь уважніший і обовязково вверни щось про цицькосмоків бюджетних , а то якось не вистарчає цієї фрази до повного твого щастя.
Cricetus cricetus написав:ложный тезис, от которого вы тут пляшете. предложение значительно выросло в 2007 и с тех пор плюс-минус на месте. графики уже приводились.
Cricetus cricetus написав:ложный тезис, от которого вы тут пляшете. предложение значительно выросло в 2007 и с тех пор плюс-минус на месте. графики уже приводились.
Oven написав:И шо? По теме спекся? "школи прапорщиків ( а це до речі = технікуму)" - опохмелятся нужно чаше, тогда не будет казаться, что выдача портянок приравнивается к диплому ВУЗа. "Що може сказати домогосподарка..." - больше чем представитель секс меньшинств.
1 А що було по темі . нагадайте мені будь-ласка . чи знання вищої математики не дало можливості приведенні мною цифри перевірити ? 2 Якщо жінка ховає свою гендерну приналежність пишучи як чоловік - то вона сама стидається своєї статі , при чому тут я ? 3 Знання бук позволило прочитати про школу прапорщиків . а жіноча логіка відкинула другу частину того ж речення . про ЛПІ ? Так що жіночко , хочете поговорити про ринок нерухомості у вільний від приготування їжі час - ласкаво просимо Хочете на когось вилити весь негатив який утворився у такої сварливої від спілкування з власним чоловіком чи дітьми - це не до мене . Задоволення Ви точно не отримаєте , легше вже на дітей чи на чоловіка наричати.
меня осудят, и как взрослый человек я не должен опускаться до уровня умственно слабо развитого существа, но... это такой кайф кормит бешеную собаку с руки.... "Так що жіночко..." - человек находясь на финансовом форуме, не может скрыть свои патологические наклонности - а ведь наверняка в армии прапорщиком остался, что бы за солдатами подглядывать в бане по субботам. Для вас пан прапорщик есть специальный форум гей меньшинств- вас там ждут!