Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 102103104105106 ... 2381>
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 21:04

budivelnik написав:Мудрі слова це добре , але найлегше це привести з одного боку цифри і розрахунки які привів я ,з другого привести свої і надати можливість іншим самим прийняти рішення в кого правильніше .
А замінити цифри - простою заявкою - все не правильно, це потішити своє самолюбство , виставивши себе розумним серед недоумків і недоумком серед розумних.

Так Ким Ви себе своїм повідомленням назвали ?

Удивительно, как такого человека научили складывать слова в предложения :)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 21:06

Коллеги сараестроителя и шаромыги "пiдрахуй" (манипулятора) тоже похоже лука объелись - смешивают в кучу заселение и ввод в эксплуатацию http://biz.liga.net/all/nedvizhimost/no ... stroek.htm
С начала года в Киеве ввели в эксплуатацию 12 новостроек

А заявление что UDP сдал чего то на Драгоманова, это видимо нечто из серии побасёнок товарища прапорщика - "все що побудоване будiвельниками то первинка, бо я так вважаю"
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 21:07

pesikot написав:
  budivelnik написав:Мудрі слова це добре , але найлегше це привести з одного боку цифри і розрахунки які привів я ,з другого привести свої і надати можливість іншим самим прийняти рішення в кого правильніше .
А замінити цифри - простою заявкою - все не правильно, це потішити своє самолюбство , виставивши себе розумним серед недоумків і недоумком серед розумних.

Так Ким Ви себе своїм повідомленням назвали ?

Удивительно, как такого человека научили складывать слова в предложения :)

Як бачите , на відміну від Вас, в мене були хороші вчителів ,а в моїх вчителів ( на відміну від Ваших ) був хороший учень.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 21:10

zahar_ написав:Коллеги сараестроителя и шаромыги "пiдрахуй" (манипулятора) .....

Що дулясто/калюжно/шаромижний викривач , вже почав до кількості будинків чіплятись .
Нічого , пройде трошки часу , почнеш кількість цеглин перераховувати в своїх повідомленях .

ПС
А чому КГС чи там Ліко - не згадав ? Що ж виходить , за це повідомлення грошей не отримаєш .... , проколичик , на слідуючий раз , будь уважніший і обовязково вверни щось про цицькосмоків бюджетних , а то якось не вистарчає цієї фрази до повного твого щастя.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 21:14

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

NEMO написав:Уверены, что у многих сейчас заначка?

вы не учитываете что к заначке с родственников можно еще натрусить 10...20куе
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 21:15

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Cricetus cricetus написав:ложный тезис, от которого вы тут пляшете.
предложение значительно выросло в 2007 и с тех пор плюс-минус на месте. графики уже приводились.

Этот?

http://fotohost.org/images/a1061726-242kB.png
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 21:17

budivelnik написав:Як бачите , на відміну від Вас, в мене були хороші вчителів ,а в моїх вчителів ( на відміну від Ваших ) був хороший учень.

хороший ученик только бестолковый, а по теме многоквартирности, молчим, да ? :-)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 21:23

mortimer написав:
  Cricetus cricetus написав:ложный тезис, от которого вы тут пляшете.
предложение значительно выросло в 2007 и с тех пор плюс-минус на месте. графики уже приводились.

Этот?

http://fotohost.org/images/a1061726-242kB.png

авизо. на сайте суслика
а это, извините, ахинея чья-то
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 21:25

budivelnik написав:
  Oven написав:И шо? По теме спекся?
"школи прапорщиків ( а це до речі = технікуму)" - опохмелятся нужно чаше, тогда не будет казаться, что выдача портянок приравнивается к диплому ВУЗа.
"Що може сказати домогосподарка..." - больше чем представитель секс меньшинств.

1 А що було по темі . нагадайте мені будь-ласка . чи знання вищої математики не дало можливості приведенні мною цифри перевірити ?
2 Якщо жінка ховає свою гендерну приналежність пишучи як чоловік - то вона сама стидається своєї статі , при чому тут я ?
3 Знання бук позволило прочитати про школу прапорщиків . а жіноча логіка відкинула другу частину того ж речення . про ЛПІ ?
Так що жіночко , хочете поговорити про ринок нерухомості у вільний від приготування їжі час - ласкаво просимо
Хочете на когось вилити весь негатив який утворився у такої сварливої від спілкування з власним чоловіком чи дітьми - це не до мене . Задоволення Ви точно не отримаєте , легше вже на дітей чи на чоловіка наричати.

меня осудят, и как взрослый человек я не должен опускаться до уровня умственно слабо развитого существа, но... это такой кайф кормит бешеную собаку с руки....
"Так що жіночко..." - человек находясь на финансовом форуме, не может скрыть свои патологические наклонности - а ведь наверняка в армии прапорщиком остался, что бы за солдатами подглядывать в бане по субботам. Для вас пан прапорщик есть специальный форум гей меньшинств- вас там ждут!
Oven

Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 21:25

pesikot написав:
  budivelnik написав:Як бачите , на відміну від Вас, в мене були хороші вчителів ,а в моїх вчителів ( на відміну від Ваших ) був хороший учень.

хороший ученик только бестолковый, а по теме многоквартирности, молчим, да ? :-)

Є східна народна мудрість , яка говорить слідуюче
Один дурень задасть стільки запитань , що й сто мудреців не дадуть відповідей.

А якщо в людини щей розуму не вистарчає сформулювати запитання - то як на нього відповісти ?

Сформулюйте запитання - я дам на нього відповідь , а присутні нехай вже самі визначають хто із ху.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 102103104105106 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему