Режим виплати процентів: капіталізація процентів кожної п’ятниці. У разі, якщо п’ятнця є вихідним днем, проценти виплачуються у четвер. Якщо ж і четвер, і п’ятниця – вихідні, виплата відбувається у середу. .....
А тут по другому
Проценти нараховуються та підлягають сплаті на Рахунок Картки (капіталізуються) в останній робочий день кожного тижня протягом строку дії Договору про Картку. Проценти нараховуються за період з дня, наступного за днем здійснення попереднього нарахування (а для першого нарахування – з дати укладення Договору) по день здійснення поточного нарахування (далі – щотижневі періоди).
Виходячи з інфи на сайті, гроші виплачиються НЕ ПІЗНІШЕ п'ятниці...
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав:Добрый день, уважаемые форумчане. Спасибо за активный интерес и Ваши вопросы. Выплата % по продукту "Доходная пятница" будет осуществлена завтра, в официальный рабочий день. Не переживайте
До речі, пройшло більше 2-х місяців після написання заяви на підключення виписки на емейл по ДП, досі виписки не приходять. Лише по Візі Платинум є...
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав:Добрый день, уважаемые форумчане. Спасибо за активный интерес и Ваши вопросы. Выплата % по продукту "Доходная пятница" будет осуществлена завтра, в официальный рабочий день. Не переживайте
Ну дак поправьте у себя сайт. Мы "блохи" для кого вылавливаем? И я направлял Вам инфо о себе с вопросами по счетам. Вы получили, есть какая-то реакция?
Спасибо за замечание. На сайте предоставлена корректная информация о схеме начисления процентов. А именно: "Проценти нараховуються та підлягають сплаті на Рахунок Картки (капіталізуються) в останній робочий день кожного тижня протягом строку дії Договору про Картку." Также данная информация указана в Тарифах по продукту, по ссылке ниже, во избежании неоднозначных трактовок нашего примера начисления.
Купорос написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ, проясніть сітуацію, будь ласка. Я клієнт банку. Маю декілька вкладів. Після закінчення одного з них вирішів частку вкладу забрати, а другу частку прерозмістити на 180діб на вклад Оптимальний, Виплата процентів щомісячно (зараз там 24%, грн). Чи можу я розраховувати на якісь бонуси від банку?
Шановний клієнт! Звертаємо Вашу увагу на одну з існуючих програм лояльності від Банку Михайлівський "Постійний клієнт": + 1,0% до базової ставки по вкладах в гривні, +0,25% до базової ставки по вкладах в доларах/євро при пролонгації діючого вкладу або при повторному розміщенні депозиту на суму вкладу (ідентичну),що закінчився, на новий строк протягом 30 днів з дати його закінчення.
Детально з програмами лояльності від Банку Михайлівський Ви можете ознайомитись на сайті http://www.mbank.kiev.ua . Дякуємо за Ваше звернення.
Я ознайомлений з програмою лояльності. Однак хотів би почути від Вас відповідь по цьому конкретному питанню? Тому що виходить, що клієнту у якого завтра закінчується вклад потрібно СЬОГОДНІ занести 2000грн (мін. сума для відкриття вкладу, отримати таким чином +1%, а завтра забрати весь вклад, що закінчився. Однак для мене за доцільне вважається просто завтра забрати тільки частину вкладу, а іншу розмістити й отримати на неї +1% Однак Ваші маркетологи так не вважають і ставлять перепони для вільного розміщення вкладів
Востаннє редагувалось Купорос в П'ят 16 січ, 2015 18:18, всього редагувалось 1 раз.
Ну дак поправьте у себя сайт. Мы "блохи" для кого вылавливаем? И я направлял Вам инфо о себе с вопросами по счетам. Вы получили, есть какая-то реакция?
Спасибо за замечание. На сайте предоставлена корректная информация о схеме начисления процентов. А именно: "Проценти нараховуються та підлягають сплаті на Рахунок Картки (капіталізуються) в останній робочий день кожного тижня протягом строку дії Договору про Картку." Также данная информация указана в Тарифах по продукту, по ссылке ниже, во избежании неоднозначных трактовок нашего примера начисления.
Sergo написав:Питання загальне. Якщо для прикладу взяти валютний рахунок "Ощадний" - чи можна на нього зробити SWIFT-перевод з іншого банку і знімати потім готівку через касу Банку? І чи будуть при цьому якісь комісії?
Шановний клієнт! По поточному рахунку "Ощадний" будуть стягуватись такі комісії:
Зарахування коштів на рахунок, що надійшли безготівковим шляхом з іншого Банку: • в національній валюті - 0,30% від суми (max - 250,00 грн.) (Комісія сплачується під час здійснення операції, без ПДВ); • в іноземній валюті - не тарифікується; Видача готівкових коштів з рахунку (за попереднім замовленням): • в національній валюті - не тарифікується; • в іноземній валюті - не тарифікується; Видача готівкових коштів з рахунку (без попереднього замовлення): • в національній валюті - 0,20% від суми (Комісія стягується з рахунку під час здійснення операції, без ПДВ); • в іноземній валюті - не тарифікується.
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав: Зарахування коштів на рахунок, що надійшли безготівковим шляхом з іншого Банку: • в національній валюті - 0,30% від суми (max - 250,00 грн.) (Комісія сплачується під час здійснення операції, без ПДВ);
жалко что нету смайлика закрывающего лицо рукой нужно ставить не 0,30 а 30, что бы меньше перечисляли, зачем банку деньги
Благодарим Вас за разьяснение.
Я также понимаю, что если моя сумма свыше 5000 пролежала на счету ДП меньше чем 7 дней, проценты выплачены завтра ещё не будут?
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав: Зарахування коштів на рахунок, що надійшли безготівковим шляхом з іншого Банку: • в національній валюті - 0,30% від суми (max - 250,00 грн.) (Комісія сплачується під час здійснення операції, без ПДВ);
жалко что нету смайлика закрывающего лицо рукой нужно ставить не 0,30 а 30, что бы меньше перечисляли, зачем банку деньги