Там ціла заморочка - потрібно зробити собі картку, яку без комісії можна поповняти тільки через айбокс. І вже з неї інтернет-банкінгом відкривати депозит... Краще у відділенні без лишніх приколів і щоб гроші повернулися на поточний...
|
|
![]() ЛОБ Мій досвід це моя персональна справа, а персональними даними ніколи ні з ким не ділюсь. Так що можете лише здогадуватись. Парі ми заключили публічно на форумі, так що ніяких секретів не розголошую. Результат 1 серпня також підведемо публічно на форумі. Драйв реально полюбляю, без цього просто не цікаво. До речі я з Вами далеко не завжди сперечаюсь. Скажімо Ваші оцінки перспективи фунта та євро співпали з моїми і ці гілочки у моїй екібані займають пристойне місце.
![]()
![]()
![]() ЛОБ Ви писали: "колишній голова нбу - сивовласий дурень, що проміняв шану на гроші - зізнався пізніше у вузькому колі, що реально з курсом вище 5,60 вони ... наклали у бобік ))"
Ви справді вірите, що все що ВОНИ (він та його високий патрон) виробляли у 2008-2009р.р. було просто накладанням у бобік? Мені чомусь здається, що особистий фінансовий профіт цих діячів та найближчого інсайдерського оточення був далеко не на останньому місці. ![]()
![]() ![]() Тарас Бульба
що заважає від бюджету відколупнути на інфраструктурній оборудці пару ярдів на вибори та профінансувати витрати у тій самій гривні ? на високих ставках усі місцеві розумники тримають капітали вдома - за бугром доходність нульова, додам, більшість банків сидить у короткій позиції по валюті (поки це має сенс) маємо змогу постійно відслідковувати вивід капіталу та експортні надходження - щомісячно - навіщо комусь вірити на слово ? разом це й зробимо )) ![]() ЛОБ Ви писали:"що заважає від бюджету відколупнути на інфраструктурній оборудці пару ярдів на вибори та профінансувати витрати у тій самій гривні ?"
Все вірно, але відколупнути від бюджету можуть тільки ті хто цей бюджет пасе. От вони і не зацікавлені у девалі. А "опозиція" має заводити доляри з-за кордону і конвертувати у гривню, бажано по "приподнятому" курсу. Нагадує анекдот: В зоопарку відвідувач читає меню слона, здивовано запитує служителя біля вольєру - Слон, що і вправду все це може зїсти? Той відповідає - Может то он канечно может! Только кто ж ему дасть! ![]()
![]() ![]() В каких банках еще действуют высокие ставки по долл. и евро?Подскажите пожалуйста, в каких банках еще действуют высокие ставки по депозитам с пополнением в долларах и евро?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|