Добрый день, Уважаемые! Просматривая рынок недвижимости, заметил большой разброс цен на примерно одинаковые объекты. Поэтому просьба (из опыта) - просветите по минимальной цене однушки, двушки в Шевченковском районе.
"Жилье в новостройке относят к бизнес-классу и оценивают в $1900 за 1 кв.м. К слову сказать, в мой первый визит (март 2013 г.) мне предлагали жилье в $1870 за 1 кв. м и скидкой 5%. Сейчас мне сказали, что при покупке жилья скидка будет составлять 10%." Могу только добавить, что 10% можно было получить и в прошлом году в конце каждого квартала.
Налицо несоответствие места с позиционированием комплекса...
Так сказать для лучшего, понимания матчасти : в чём -"несоответствие места с позиционированием комплекса" выражается?
Позиционирование и связаное с ним количество желаемых денег, на фоне других строек, не соотносится с месторасположением комплекса. Нельзя в дыре построить масовое жилье и сказать че конфета...
flyman написав:я вже давав питання, скільки років "пуповий спеціаліст" має заробляти на нормальну квартиру в Києві (навіть не пупову), мені відповіли в дусі "работать надо больше"
Питання індивідуальне. В середньому - десь років 5-7 мабуть.
тобто пупове житло коштує 100куе? чув Аірмакс, ось реальна ціна твого житла на сьогоднішній день
flyman написав:я вже давав питання, скільки років "пуповий спеціаліст" має заробляти на нормальну квартиру в Києві (навіть не пупову), мені відповіли в дусі "работать надо больше"
Це щось дуже мало))) В кінці 1990-х можна було за три роки назбирати кошти. Проте така лафа була не для всіх.
Думаю, що мінімум 10-15 років. Це якщо жити в режимі економії. Якщо ж регулярно літати на закородонні курорти і їздити на роботу власною машиною - так і всі 20-30 років можна збирати гроші на 60 квадратних бетонометрів.
Востаннє редагувалось Frant в Суб 19 лип, 2014 12:02, всього редагувалось 1 раз.
тобто пупове житло коштує 100куе? чув Аірмакс, ось реальна ціна твого житла на сьогоднішній день
Ви ж спитали "не пупове". То значить ви підтверджуєте, що за 5-7 років хороший спеціаліст в Києві здатен накопичити 100 куе?
Faceless написав: що за 5-7 років хороший спеціаліст в Києві здатен накопичити 100 куе?
Він повинен відкладати щорічно 15 000 - 20 000 доларів. Тобто 1250 - 1650 доларів щомісячно. Інакше кажучи, він (чи його сім,я) повинні заробляти не менше 2000 доларів в місяць.
Круто)))
Востаннє редагувалось Frant в Суб 19 лип, 2014 12:06, всього редагувалось 2 разів.
Frant написав:Він повинен відкладати щорічно 15 000 - 20 000 доларів. Тобто 1250 - 1650 доларів щомісячно. Інакше кажучи, він (чи його сім,я) повинні заробляти не менше 2000 доларів в місяць.
spitfirekdv написав:Ну если зарабатывать 2000у.е и из них скирдовать 1000у.е - то за 7 лет с учетом деподохода получится почти 100к.
Оскільки Флайман ставив за умову "навіть не пупове" (Захар, вам вже можна патентувати термін) - то я орієнтувався навіть на більш стриману стратегію з метою накопичити близько 60-80 куе, або навіть 30-40 + позичити остачу. Тобто років за 7 з врахуванням деподоходу при скирдуванні третини доходу варіант можливий і при 1500 куе доходу (якщо використати потім позику), або без позики при відкладанні 50% доходу (що вже дуже напружено). Але мене порадувли флайманові 100 куе за 5-7 років. І це людина, що заявляє, ніби у Києві людей, що заобляють від 1 куе дуже мало.