|
|
![]() Дельта не віддає ні центу відділення у м.Рівне по вул.ЧернякСьогодні вже пішов 46-й день як Дельта Банк з ощадної картки №1 не віддає ні єдиного центу !!!
![]() ![]() Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Сер 26 лис, 2014 12:56, всього редагувалось 2 разів.
![]() Delta officialКогда вернутся деньги зависшие в PAY2you? Пишу специально для тех кто хочет воспользоваться данным сервисом, деньги списались и никуда не зачислились. Уже неделю работники банка прилагают неимоверные усилия для возврата денег!!!
![]() Уважаемый my_mail_934,
руководством Банка принимаются меры для организации бесперебойной работы банкоматов и обеспечения достаточного количества наличных средств в кассах отделений Банка с учетом запросов максимального количества Клиентов. В частности, Ваш запрос в работе. Дополнительно отмечаем, что с помощью карты есть возможность совершать операции в банкоматах и торгово-сервисной сети, а также сохранять средства на счете, получая дополнительный доход в виде начисленных процентов. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Вклади серії «Найкращий від Миколая»: отримуйте щомісячно до 25,5% річних у гривні, до 11,5% річних у доларах США та до 10,5% в євро! Детальніше:
![]()
Так бы и написали, что не можете снять валюту с текущего счета. Тогда все становится ясно. А фраза "Я вже пробую зняти готівку з 2 тижні щодня і результат нульовий" не відповідає дійсності, бо готівку в національній валюті зняти можна не з "0" результатом. ![]() Delta official, уже более месяца не могу использовать свою карту VISA GOLD для интернет расчётов, а так как я постоянно нахожусь за пределами Украины, то я не могу звонить каждый день для получения суточного лимита, а заявки подаваемые через myDELTA банк не выполняет и даже не регистрирует. Что мне делать в этой ситуации?
![]() В департаменті клієтської підтримка Дельта Банку сидять неадВ депаратаменті клієтської підтримка Дельта Банку сидять неадекватні працівникі. Написав їм лист,що при переводі через мудельту в межах банку з мене знімає комісію 0,5 % . На що вони мені відповіди:
Добрий день! Ми вдячні Вам за Ваш лист. У відповідь на Ваше звернення зазначаємо, що вносяться зміни щодо розміру тарифу за перерахування коштів з рахунку клієнта на рахунки в інших банках України за допомогою СДБО « myDELTA » або онлайн-сервісу «Дельта Платежі», і такий тариф буде складати 0,5% від суми операції . З оновленою версією тарифів можна ознайомитися тут Нагадуємо, що у разі виникнення додаткових питань стосовно обслуговування в АТ «Дельта Банк», Ви завжди маєте можливість звертатися за консультацією до Контакт - центру Банку за номерами телефонів: 0 44 428 95 95 або 0 800 500 600 (тарифікація дзвінків згідно тарифів Вашого оператора зв’язку), а також за допомогою запиту в СДБО « myDELTА ». Ну що , нормальні,адекватні люди? Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Сер 26 лис, 2014 13:07, всього редагувалось 3 разів.
![]() Уважаемая Elena123456,
для проверки информации относительно указанного Вами перевода просим направить Ваши контактные данные со ссылкой на это сообщение на электронный адрес Банка: consultant@deltabank.com.ua или info@deltabank.com.ua. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Вклади серії «Найкращий від Миколая»: отримуйте щомісячно до 25,5% річних у гривні, до 11,5% річних у доларах США та до 10,5% в євро! Детальніше:
|
|