Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 17731774177517761777 ... 6285>
Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 16:27

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:В нас HR для 40+ переважно атвєт "ви не впишетеся в нашу маладую каманду
мдааа... печально...
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 16:29

flyman написав:та крім окопа

кстати сейчас идет скрытая седьмая волна, причем они запустили уже реестр не дожидаясь закона, мне ребята рассказывают что уже не бегают по домам, а сразу на работу прутся. У одного там вообще "мат и шах" (с) отдел кадров ставит условие или бери павестку или увольняйся. И у него неработающая жена с маленьким ребенком...

Вот скажите, какие планы можно строить в стране которая многие годы будет жить в состоянии войны... Фактически ооочень многие пройдут через окопы
Востаннє редагувалось yura_ в Пон 11 кві, 2016 16:33, всього редагувалось 2 разів.
yura_
1

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 16:30

flyman написав:В нас HR для 40+ переважно атвєт "ви не впишетеся в нашу маладую каманду 23 річних джава сінйорів", але ти ще видно молодий для "сплава по Дніпру".

Я такой ответ слышал и для 27 летнего, который пришел устраиваться на работу в команду техподдержки, где работали мы, студенты 4-5 курса, за 200 баксов в месяц.
27-летние уже работали админами или прогерами и зарабатытывали минимум в 2 раза больше.
Может вам надо было номинироваться уже на тимлида или архитектора.
under

Подякував: 67 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 16:36

flyman написав:пожалуйста куй 2,5куе+ і лівач на джава сішарп пайтон дотнеті в неньці,
просто в один момент прилітає чорний лебідь і приходить ппц, воно мені надо ще раз?
вважай мене старомодним дупатехніком, який має власні вподобання, індустрія в якій він працювава накрилася дірявим тазом.
В нас HR для 40+ переважно атвєт "ви не впишетеся в нашу маладую каманду 23 річних джава сінйорів", але ти ще видно молодий для "сплава по Дніпру".
В овнокраїну аутсорсять овнопроекти, можна рости в плані овнорозробника/овноменеджера овнопроектів в овно країні.
Просто сидячи в одному болоті ти не бачиш, що діється в іших, і думаєщ, що в Києві супер-пупер перспективи. Якого дідьдка тоді Люскофт, Е.ПАМ (WTF??), Софтсерв, ГлобалЛожік понавідкривали офіси в Сх.Європі і переводять туди проекти і частково розробників?
В Києві ж перспективно, 5% ЄП і 930 грн. ЄСВ!??!!!

Я не казав, що треба лівачити.
Так, проекти переводять, і це досить важко просувається. Текучка в Польщі в нашій компанії дуже велика - 25% за рік.
Я запитував про професійні перспективи (це цитата з вашого посту) - чи це красиві слова? Мені дійсно цікаво, можу переїхати в Польщу хоч наступного тижня, але цих перспектив на бачу. Тільки можливість поїхати кудись далі.
Доречі, мені теж 40+. Мій проект закінчується за місяць-два, розкажу, чи легко мені вдалося знайти роботу.
П.С. Сорі, забув, тут про нерухомість...
speedsx

Подякував: 489 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 16:43

yura_ написав:
  flyman написав:В нас HR для 40+ переважно атвєт "ви не впишетеся в нашу маладую каманду
мдааа... печально...

Юра_, після 2009 в мене не було відпусток в аутсорсі, відпочивав після звільнення.
в Польщі 26 календарних днів!!!
Я як свято серед тижні, беру 4 дні відпустки і на 7 днів їду доому.
На фірмі продавали б.у. техніку
- 190 злотих за таке 4GB RAM, 160 HDD
http://www.cnet.com/products/dell-optip ... ies/specs/
З Києва не резюме не відповідають, або хочуть самі не знають що.
Іноді пишуть вакансії на Java/Python, але мені зараз то не цікаво.
В Катовіце відіслав 4 резюме, на 2 відповіли тестове завдання, 1 зробив на от"єпісь, бо не цікаве (реверс строки) і марудне (написати пів операційної системи - шедулер) + знання із інших галузей "і швець і жнець і на дуді гравець", і швидше за все "канарєйку за копєйку, шоби пєла і нє єла". 1 завдання як на мене не складне, накидати архітектуру системи, то за 1 год накидав її, запрошують далі балакати в офіс.
І ще раніше відмовився від співбесіди Бєльско-Бяла (трохи далі від Катовіц), і бачу, що ще там море відкритих вакансій для "дупатехніків" в галузі ІТ - розробка систем (не плутати із бидлокодінгом, то зовсім інший напрям)
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 16:45

under написав:
  flyman написав:В нас HR для 40+ переважно атвєт "ви не впишетеся в нашу маладую каманду 23 річних джава сінйорів", але ти ще видно молодий для "сплава по Дніпру".

Я такой ответ слышал и для 27 летнего, который пришел устраиваться на работу в команду техподдержки, где работали мы, студенты 4-5 курса, за 200 баксов в месяц.
27-летние уже работали админами или прогерами и зарабатытывали минимум в 2 раза больше.
Может вам надо было номинироваться уже на тимлида или архитектора.

та зразу на СЕО або СТО, чого так мілко брати,
в Києві Фейслеса повно СТО/СЕО/головних інженерів вакансій, на яких можна лівачити
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 16:52

yura_ написав:
  flyman написав:та крім окопа

кстати сейчас идет скрытая седьмая волна, причем они запустили уже реестр не дожидаясь закона, мне ребята рассказывают что уже не бегают по домам, а сразу на работу прутся. У одного там вообще "мат и шах" (с) отдел кадров ставит условие или бери павестку или увольняйся. И у него неработающая жена с маленьким ребенком...

Вот скажите, какие планы можно строить в стране которая многие годы будет жить в состоянии войны... Фактически ооочень многие пройдут через окопы

Защищать свою страну с оружием в руках, это обязанность всех военнообязанных мужиков, иначе будем иметь красный террор, концлагеря, голодомор и еще 450 лет оставаться колонией московии. И хату вашу экспроприируют, можете, не сомневается. Почитайте Вятровича, что творили москали, когда зашли в Киев после красного переворота.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 16:57

speedsx написав:Я не казав, що треба лівачити.
Так, проекти переводять, і це досить важко просувається. Текучка в Польщі в нашій компанії дуже велика - 25% за рік.
Я запитував про професійні перспективи (це цитата з вашого посту) - чи це красиві слова? Мені дійсно цікаво, можу переїхати в Польщу хоч наступного тижня, але цих перспектив на бачу. Тільки можливість поїхати кудись далі.
Доречі, мені теж 40+. Мій проект закінчується за місяць-два, розкажу, чи легко мені вдалося знайти роботу.
П.С. Сорі, забув, тут про нерухомість...

думаю, що райдужних переспектив не тре малювати,
напр. зараз на проекті, нудніше яких не бачив навіть на неньці, зато стабільно.
якщо сінйор, то візьмуть мідлом, крім того готуйся на -30+% податків від з/п
готуйся, що ти будеш "аутистом" з поганим польським та англійським
просадка буде по пеньонзам десь на -40%, але у маштабі цін на продукти, оренду, купівлю нерухомості в тривалому горизонті, як не дивно вийде ліпше чим вна Україні.
Найдорожча Варшава, далі Краків/Вроцлав/Лодзь і там гірше співвідношення дохід/витрати. В Щеціні/Катовіце за рік можна наскирдувати на кавалірку. Але Щецін - всього 4 великі фірми. Катовіце, регіон на 2,5 млн населення, а Сілезія - як Київ. обл., але по населенню, а не промисловому потенціалу. Для щахтарів/металургів - депресивний регіон, для ІТ - ростучий і перпспективний. Я ще не вивчив всіх фірм, які там є в моїй спеціалізації.

З іншого боку, повно проектів із німців/скандінавів/США/голандців і т.п. на любий смак та колір.

На мою думку, ситуація тут, як в мультфільми про двох сусликів, що ішли за горохом,
тре відійти назад, щоб добре розігнатися.

Та й інше, тут з часом, після адаптаціх - півроку/рік відвикаєш від стресу, в якому живеш вна неньці. А далі оглядаєш ситуацію на ринку і шукаєш ліпше.
В мене на першому місці стояло ПМЖ по польському походженні, але і ВНЖ - блакитна карта теж непогано - дружина матиме доступ до ринку праці.

Не бачу тут вікової дискримінації, чи за походженням. Фірма готова тебе тримати не від проекту до проекту, а будувати тривалі відносини. Напр. поряд сидить чудак, якому заборонено після проету півроку займатися програмуванням (такі були умови замовника), тупо приходить на роботу і робить щось своє, або куйї пинає.
Це не Україна, де ти потрібен "від проекту до проекту", і якщо що - пендель під хвіст.

В будь-якому випадку, навіть на 3..6 місяців поїхати корисно для досвіду і кругозору, вернутися вна Укпаїну ніколи не пізно.

ІМНО.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 11 кві, 2016 17:05, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 17:04

reus написав:Защищать свою страну с оружием в руках, это обязанность всех военнообязанных мужиков
это если "вставай страна огромная"...

а для АТО есть специально обученные антитеррористические подразделения, Альфы, Соколы, Ягуары, Грифоны, Кобры и т.д. , к ним в помощь Нацгвардию, и даже украинскую армию... Им между прочим 25 лет деньги платили, квартиры давали, всячески обеспечивали, они 25 лет там учились на полигонах, качали мышцу в качалках, стреляли из всего что стреляет, короче тратили свое время на все что угодно кроме поднятия ВВП страны, а как пришло ИХ время так все в кусты, и давай окопизацию пересичного?

У нас с теми с кем якобы воюем товарооборот на миллиарды гривен, поставляем им свет. газ, воду, еду... даже лес для окопов !!! (боюсь даже подумать что и запчасти к броне) . Ой, забыл, деньги мы им тоже поставляем, чтобы они могли покупать наш хавчик. Короче я прекрасно понимаю тех кто не хочет брать эти повестки.
Востаннє редагувалось yura_ в Пон 11 кві, 2016 17:11, всього редагувалось 4 разів.
yura_
1

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 17:06

flyman написав:в мене знайомий має кв. в Києві під забороною суда,каже що так навіть ліпше, здає менту, і не париться, що відіжмуть на чиюсь користь

Конгениально! :mrgreen:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 17731774177517761777 ... 6285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти