мдааа... печально...
|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?кстати сейчас идет скрытая седьмая волна, причем они запустили уже реестр не дожидаясь закона, мне ребята рассказывают что уже не бегают по домам, а сразу на работу прутся. У одного там вообще "мат и шах" (с) отдел кадров ставит условие или бери павестку или увольняйся. И у него неработающая жена с маленьким ребенком... Вот скажите, какие планы можно строить в стране которая многие годы будет жить в состоянии войны... Фактически ооочень многие пройдут через окопы Востаннє редагувалось yura_ в Пон 11 кві, 2016 16:33, всього редагувалось 2 разів.
![]() Я такой ответ слышал и для 27 летнего, который пришел устраиваться на работу в команду техподдержки, где работали мы, студенты 4-5 курса, за 200 баксов в месяц. 27-летние уже работали админами или прогерами и зарабатытывали минимум в 2 раза больше. Может вам надо было номинироваться уже на тимлида или архитектора. ![]()
Я не казав, що треба лівачити. Так, проекти переводять, і це досить важко просувається. Текучка в Польщі в нашій компанії дуже велика - 25% за рік. Я запитував про професійні перспективи (це цитата з вашого посту) - чи це красиві слова? Мені дійсно цікаво, можу переїхати в Польщу хоч наступного тижня, але цих перспектив на бачу. Тільки можливість поїхати кудись далі. Доречі, мені теж 40+. Мій проект закінчується за місяць-два, розкажу, чи легко мені вдалося знайти роботу. П.С. Сорі, забув, тут про нерухомість... ![]() Юра_, після 2009 в мене не було відпусток в аутсорсі, відпочивав після звільнення. в Польщі 26 календарних днів!!! Я як свято серед тижні, беру 4 дні відпустки і на 7 днів їду доому. На фірмі продавали б.у. техніку - 190 злотих за таке 4GB RAM, 160 HDD З Києва не резюме не відповідають, або хочуть самі не знають що. Іноді пишуть вакансії на Java/Python, але мені зараз то не цікаво. В Катовіце відіслав 4 резюме, на 2 відповіли тестове завдання, 1 зробив на от"єпісь, бо не цікаве (реверс строки) і марудне (написати пів операційної системи - шедулер) + знання із інших галузей "і швець і жнець і на дуді гравець", і швидше за все "канарєйку за копєйку, шоби пєла і нє єла". 1 завдання як на мене не складне, накидати архітектуру системи, то за 1 год накидав її, запрошують далі балакати в офіс. І ще раніше відмовився від співбесіди Бєльско-Бяла (трохи далі від Катовіц), і бачу, що ще там море відкритих вакансій для "дупатехніків" в галузі ІТ - розробка систем (не плутати із бидлокодінгом, то зовсім інший напрям) ![]()
та зразу на СЕО або СТО, чого так мілко брати, в Києві Фейслеса повно СТО/СЕО/головних інженерів вакансій, на яких можна лівачити ![]()
Защищать свою страну с оружием в руках, это обязанность всех военнообязанных мужиков, иначе будем иметь красный террор, концлагеря, голодомор и еще 450 лет оставаться колонией московии. И хату вашу экспроприируют, можете, не сомневается. Почитайте Вятровича, что творили москали, когда зашли в Киев после красного переворота. ![]()
думаю, що райдужних переспектив не тре малювати, напр. зараз на проекті, нудніше яких не бачив навіть на неньці, зато стабільно. якщо сінйор, то візьмуть мідлом, крім того готуйся на -30+% податків від з/п готуйся, що ти будеш "аутистом" з поганим польським та англійським просадка буде по пеньонзам десь на -40%, але у маштабі цін на продукти, оренду, купівлю нерухомості в тривалому горизонті, як не дивно вийде ліпше чим вна Україні. Найдорожча Варшава, далі Краків/Вроцлав/Лодзь і там гірше співвідношення дохід/витрати. В Щеціні/Катовіце за рік можна наскирдувати на кавалірку. Але Щецін - всього 4 великі фірми. Катовіце, регіон на 2,5 млн населення, а Сілезія - як Київ. обл., але по населенню, а не промисловому потенціалу. Для щахтарів/металургів - депресивний регіон, для ІТ - ростучий і перпспективний. Я ще не вивчив всіх фірм, які там є в моїй спеціалізації. З іншого боку, повно проектів із німців/скандінавів/США/голандців і т.п. на любий смак та колір. На мою думку, ситуація тут, як в мультфільми про двох сусликів, що ішли за горохом, тре відійти назад, щоб добре розігнатися. Та й інше, тут з часом, після адаптаціх - півроку/рік відвикаєш від стресу, в якому живеш вна неньці. А далі оглядаєш ситуацію на ринку і шукаєш ліпше. В мене на першому місці стояло ПМЖ по польському походженні, але і ВНЖ - блакитна карта теж непогано - дружина матиме доступ до ринку праці. Не бачу тут вікової дискримінації, чи за походженням. Фірма готова тебе тримати не від проекту до проекту, а будувати тривалі відносини. Напр. поряд сидить чудак, якому заборонено після проету півроку займатися програмуванням (такі були умови замовника), тупо приходить на роботу і робить щось своє, або куйї пинає. Це не Україна, де ти потрібен "від проекту до проекту", і якщо що - пендель під хвіст. В будь-якому випадку, навіть на 3..6 місяців поїхати корисно для досвіду і кругозору, вернутися вна Укпаїну ніколи не пізно. ІМНО. Востаннє редагувалось flyman в Пон 11 кві, 2016 17:05, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?это если "вставай страна огромная"... а для АТО есть специально обученные антитеррористические подразделения, Альфы, Соколы, Ягуары, Грифоны, Кобры и т.д. , к ним в помощь Нацгвардию, и даже украинскую армию... Им между прочим 25 лет деньги платили, квартиры давали, всячески обеспечивали, они 25 лет там учились на полигонах, качали мышцу в качалках, стреляли из всего что стреляет, короче тратили свое время на все что угодно кроме поднятия ВВП страны, а как пришло ИХ время так все в кусты, и давай окопизацию пересичного? У нас с теми с кем якобы воюем товарооборот на миллиарды гривен, поставляем им свет. газ, воду, еду... даже лес для окопов !!! (боюсь даже подумать что и запчасти к броне) . Ой, забыл, деньги мы им тоже поставляем, чтобы они могли покупать наш хавчик. Короче я прекрасно понимаю тех кто не хочет брать эти повестки. Востаннє редагувалось yura_ в Пон 11 кві, 2016 17:11, всього редагувалось 4 разів.
|
|