Tribeca написав:К примеру прямо сейчас конкретно вы получили скажем 100 000$ (лотерея, премия, наследство). Можете описать свою стратегию на ближайшие 5-10 лет? Что с ними делать? Вроде и много, но на жизнь за границей недостаточно. На образование детям-на приличное - хватит, но на Гарвард - нет. Да и себе же пенсию нужно обеспечить в перспективе.
спросите у того, кто эти 100 000 хочет получить в обмен на недвигу
Якщо в когось з моєї родини ( чи в мене) зявиться 100 000 - то ці гроші однозначно будуть експропрійовані мною і вкладені в будівництво нерухомості і чомусь в мене така думка що навряд чи хтось буде проти
Tribeca написав:К примеру прямо сейчас конкретно вы получили скажем 100 000$ (лотерея, премия, наследство). Можете описать свою стратегию на ближайшие 5-10 лет? Что с ними делать? Вроде и много, но на жизнь за границей недостаточно. На образование детям-на приличное - хватит, но на Гарвард - нет. Да и себе же пенсию нужно обеспечить в перспективе.
спросите у того, кто эти 100 000 хочет получить в обмен на недвигу
Я и их в том числе спрашиваю. Судя по статьям про КРЖН, сейчас очень много обменов, поэтому продавцы с большой вероятностью купят другую квартиру, или может недострой. Кстати, Серж-ик, ваше мнение мне очень интересно! Ответите за себя? Ваши действия с 100 куе в ближайшие 5-10 лет?
budivelnik написав:Тому продуктивність праці це використання інструментів які піднімають продуктивність , а не розвиток мязів працюючого. А інструменти коштують дорого , бо в їх ціну вкладена та додана вартість яку можна отримати використовуючи ці інструменти.
А ви, коли продаєте свої халабуди, закладуєте в ціну прибуток, який можна отримати зі здачі в оренду? А як на рахунок хакласти в ціну можливу гіперінфляцію долара в 10000% річних?
Serg-ik написав:на 6-й минуте крановщик рассказывает как он работает: каждые 3 минуты подъём груза, 115 подъёмов в день. пьёт из бутылочки воду, потом писяет в бутылочку. Высота дома 180 метров,кран-соотвествующий а потом подумайте о производительности труда этого дядьки
По ссилці перейшов - що конкретно потрібно переглянути не знайшов . але навіть з описаного Вами в мене кілька запитань : І як цей крановщик повинен підняти свою продуктивність праці ? А навіть і якщо підніме ( причепить корбу до троса і почне допомагати крану піднімати вантаж) - на скільки така підвищенна продуктивність опустить ціну м2 ?
ах да, пардон. Надо смотреть сезон 7, серия 2 "Лас-Вегас, городской центр / CityCenter, Las Vegas" Крановщик уже её поднял до максимума. Не уверен что наши крановщики так работают, как он. Достаточно посмотреть как работают наши дорожники при постройке и ремонте дорог. Уверен, что строители домов не лучше
Serg-ik написав:Крановщик уже её поднял до максимума. Не уверен что наши крановщики так работают, как он.
Тоді зустрічне запитання Отже показаний Вами крановщик досяг практично стелі продуктивності праці , правда при цьому думаю що його заробітна плата також не 200-300 доларів як у більшості наших крановщиків ( дуже часто це жіночки). Як думаєте , якщо він робить 115 підьомів за 300 доларів в день , а наші роблять 10 підьомів за 5 доларів в день , то підніме чи опустить вартість підьома підвищення продуктивності нагими крановщиками?
budivelnik написав:Тому продуктивність праці це використання інструментів які піднімають продуктивність , а не розвиток мязів працюючого. А інструменти коштують дорого , бо в їх ціну вкладена та додана вартість яку можна отримати використовуючи ці інструменти.
А ви, коли продаєте свої халабуди, закладуєте в ціну прибуток, який можна отримати зі здачі в оренду? А як на рахунок хакласти в ціну можливу гіперінфляцію долара в 10000% річних?
1 Халабуди це те що у вас замість мозку 2 Я - не закладаю , бо закласти я можу тільки свої витрати ( тобто я закладаю тільки складові собівартості) - а от ринок - закладає , шляхом формування ринкової ціни , а так як частина збудованого житла викуповується для здачі в оренду- то не дивно що в ціні житла закладена якась часточка майбутньої оренди.
Ще раз закликаю всіх тут присутніх Ціну продажу - створює ринок і ця ціна є ринковою і складається вона з усього що ринок буде вважати за потрібне вкласти в цю ціну ( тут і здача в оренду і як інструмент заощаджень на які не впливає інфляція ..... ) Собівартість - формують виробники , при цьому в собівартість кожен з них вкладає все що вважає за потрібне , головне щоб виконувалось одне правило собівартість повинна бути нижчою від ціни продажу Як тільки це правило не виконується то у виробника є два шляхи Перший - переглянути собівартість і викинути з неї все що можна і працювати далі Другий - покинути ринок , якщо не знайшов що можна викинути з собівартості.
budivelnik написав:]Прикольно так падає 3200=15000 грн 1100=27000 грн Де падіння ?
еще не выравнялся ценник баксовый было 3200=15000 грн до 2009 стало 1800=14400 грн, 2009-2013 будет (и уже есть) ???= 15000 грн, в новострое
Я Вас щось не зрозумів 1 На мою думку бакс буде рости ( нехай потихеньку , але буде) 2 Станом на сьогодні у Львові в місті в хороших районах___________________________________________в мене 2008 було( новобудови+задані) - 1500 =7500 грн___________________850 =4250 ..... 2015 сьогодні новобудови через рік - 700 = 17500 грн____здано____600 =15000 Так що станеться коли бакс кудись виросте ? + як на мене яскраво видно , що чим нижча ціна тим сильніший опір , тобто я вже не можу продавати практично в 2 рази дешевше як продавав в 2008
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 04 кві, 2015 18:37, всього редагувалось 1 раз.