Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Кто знает что означает в буклете который дают с All Inclusive:
Яким чином я можу використовувати кошти з карткового рахунку і які комісії буду сплачувати? За допомогою платіжної картки Ви можете: * розраховуватися за товари та послуги в торгівельній мережі (безкоштовно); * знімати кошти готівкою в мережі банкоматів УкрСиббанку та банків-партнерів (безкоштовно в межах лімітів; чим вище рівень пакетної пропозиції, тим вище ліміт на зняття); ..
parenok Был у меня такой случай , когда я оформлял депо 31 числа , а с 01 ставки изменились ...
Так вот в отделении об изменении ставок на завтра никто не знал . А может притворялись , что не знают.
Чукча написав:Кому нужен такой продукт с такими %???
Надеюсь, Вы шутите? Электронный кошелек с беспроцентным зачислением и снятием средств как по наличному, так и по безналичному рассчету. Действительно огромнейшее количество банкоматов (включая банки-партнеры) по Украине и не только. Этого уже само по себе может спокойно продаваться как продукт. А тут еще и банк начисляет 13% - вообще, класс. Я бы впринципе рекомендовал каждому жителю страны заиметь "АД+", так как действительно очень удобно во всех отношениях. Жаль, что его пока только в Киеве открыть можно.
Чукча написав:Кому нужен такой продукт с такими %???
Надеюсь, Вы шутите? Электронный кошелек с беспроцентным зачислением и снятием средств как по наличному, так и по безналичному рассчету. Действительно огромнейшее количество банкоматов (включая банки-партнеры) по Украине и не только. Этого уже само по себе может спокойно продаваться как продукт. А тут еще и банк начисляет 13% - вообще, класс. Я бы впринципе рекомендовал каждому жителю страны заиметь "АД+", так как действительно очень удобно во всех отношениях. Жаль, что его пока только в Киеве открыть можно.
Да "кошелёк" хороший , только 13 % по грн. будут начислять ещё только 2 дня ...
С 27 мая по грн. АД+ : 10 % годовых, по дол. : 7 % ...
TAG написав:Кто знает что означает в буклете который дают с All Inclusive: Яким чином я можу використовувати кошти з карткового рахунку і які комісії буду сплачувати? За допомогою платіжної картки Ви можете: * розраховуватися за товари та послуги в торгівельній мережі (безкоштовно); * знімати кошти готівкою в мережі банкоматів УкрСиббанку та банків-партнерів (безкоштовно в межах лімітів; чим вище рівень пакетної пропозиції, тим вище ліміт на зняття); ..