Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1504115042150431504415045 ... 15050>
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 13:22

Успіх написав:
  Banderlog написав:
  Успіх написав:
Та таких бізнес-ідей і я можу накидати! :D

Питання ж не просто запустити бізнес, аби був і "виходити в нуль"(як ти в таксі) :lol:
Питання ж - що кожен може підійти до
хз шо ти хочеш почути.
Який термін окупності плануєш в такого бізнесу?

Та, наче, чітко написав))
- через рік отримувати ДВІ середні зарплати щомісяця :wink: Відповідно, за рік має окупитись/вийти в нуль)) - а далі лопатою загрібати чистий прибуток у вигляді двох середніх зарплат(тобто, "чистяку") :lol:

Типу/наприклад - поставив 7шт отаких водоматів
https://www.gwater.com.ua/avtomat-g60li ... fgQAvD_BwE
(окупність пишуть від 7 до 20міс) - і горнеш гроші лопатою після окупності :mrgreen:

Правда, в нас вже тих водоматів понатицювано, чуть не в кожнім дворі!(майже на кожні 2-4 багатоповерхівки) 😁

Окупність даного автомату складає від 7 до 20 місяців і на 90% залежить від правильно підібраної локації.
Гарантія: 12 місяців + післягарантійне обслуговування.
Термін гарантії я так розумію тебе не смущає? 20 місяців окупності це ж заявлений термін, а юридична відповідальність тільки на гарантійний?)
чисто лиш по рекламі є шанс що...
Добре, тоді поставим питання інакше, що мішає постачальнику тих водоматів самому їх розкладати по вигідних точках?
)
Але взагалі, може і не поганий бізнес. І то в мене совкові скупі таракани в голові.
Вдома я за воду платити не звик, возю в місто з села.
Скільки зара літр коштує? Грн 2?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 13:24

Shaman написав:
  whois2010 написав:
  Shaman написав:більше конкретики потрібно, щоб не виглядало як накид. пішли працювати на окупантів після каси АТБ? так, я так розумію може й платять - бо не хочуть люди йти. й термін в Україні світить, та й взагалі зрадників ніхто не любить...

Це дуже не просте питання. Влада України допустила, що громадяни оказалися під окупацією четвертий рік. Коли у тебе родина, діти-старики на руках, елементарно їдла, ліків, комуналки нема за які кошти придбати, то менше за все думаєш про "ще не вмерла" і самий високий державний прапор на київському пагорбі. Якось своє життя стає важливішим. Але домашні шароварники з затишних не окупованних диванів точно знають, хто зрадник і розбираються у сортах зради

це класифікує Карний кодекс, не я. ;)

працювати десь, якось ніхто не забороняє. так, з бізнесом виходить біда - напевне треба продавати або консервувати. добровільно йти в армію окупанта - це зрада. в керівництво - зрада. щодо працювати в державних чи комунальних структурах окупантів на рядових посадах - що отут?

бизнес - только если контрагенты в санкционных списках.

>>> добровільно йти в армію окупанта
А так можно? :shock: Тут местные турбопатриоты пишут, что насильно гребут всех М16-99...

>>> на рядових посадах - що отут?
Все ОК.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 13:38

Shaman написав:
  prodigy написав:
  ЛАД написав:У нас на нашей стороне воюют иностранцы (из разных стран), воюет РДК.

погана риса -не визнавати помилкових заяв

якщо через 3 роки хтось з ветеранів зсу вб'є когось з рідні, ви скажете-дивитесь (вони такі самі нелюді, як ті що прийшли з болот) , це в вас проросла латинина(і арестович ) разом

просто радянська людина, яку не дуже треба й шкрябати, щоб побачити. але ображається, коли йому кажуть про це 8)

На радянську людину я не ображаюсь - не считаю это оскорблением.
Просто смешно, когда этим ограничиваются все аргументы у оппонента.
Но вы знаете, лучше быть "радянською людиною", чем человеком с мышлением инструктора райкома по идеологии. От таких очень много бед.

Вы у нас сегодня плодовитый автор. Разбирать все ваши посты не буду, не интересно, ничего нового.
Но вместо того, чтобы просто признать свою ошибку или пусть даже не ошибку, а оговорку насчёт того, что "В Польше не говорят об опасности, т.к. там нет русского языка", вы начинаете доказывать непонятно что.
Интересно, полякам не всё равно, что послужит поводом к началу войны?
Как-то сомневаюсь, что под бомбёжками им будет легче от мысли о том, что поводом для войны послужил не русский язык, а "Сувалковский коридор" или "кореннє населення калінінграду".
ЛАД
2

Подякував: 5349 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 13:49

_hunter написав:это понятно, но разговор-то был о том, что со времен Нэзалэжности для _детей_ контента в стране нифига не создали :(
Ладно, МиМ "по идеологическим причинам" цензуру не проходят, а те же Фиксики чем плохи?..

без поняття ху із фіксікі, але котопес ідеологічно прийнятний: просуває ідеї капіталізму та класової нерівності
flyman

Подякував: 1609 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 13:57

Успіх написав:Та, наче, чітко написав))
- через рік отримувати ДВІ середні зарплати щомісяця :wink: Відповідно, за рік має окупитись/вийти в нуль)) - а далі лопатою загрібати чистий прибуток у вигляді двох середніх зарплат(тобто, "чистяку") :lol:

Типу/наприклад - поставив 7шт отаких водоматів
https://www.gwater.com.ua/avtomat-g60li ... fgQAvD_BwE
(окупність пишуть від 7 до 20міс) - і горнеш гроші лопатою після окупності :mrgreen:

Правда, в нас вже тих водоматів понатицювано, чуть не в кожнім дворі!(майже на кожні 2-4 багатоповерхівки) 😁

не тема гілки, тому відповів тут
Економіка простими словами
Shaman

Подякував: 778 раз.
Подякували: 1646 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 14:05

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  prodigy написав:погана риса -не визнавати помилкових заяв

якщо через 3 роки хтось з ветеранів зсу вб'є когось з рідні, ви скажете-дивитесь (вони такі самі нелюді, як ті що прийшли з болот) , це в вас проросла латинина(і арестович ) разом

просто радянська людина, яку не дуже треба й шкрябати, щоб побачити. але ображається, коли йому кажуть про це 8)

На радянську людину я не ображаюсь - не считаю это оскорблением.
Просто смешно, когда этим ограничиваются все аргументы у оппонента.
Но вы знаете, лучше быть "радянською людиною", чем человеком с мышлением инструктора райкома по идеологии. От таких очень много бед.

Вы у нас сегодня плодовитый автор. Разбирать все ваши посты не буду, не интересно, ничего нового.
Но вместо того, чтобы просто признать свою ошибку или пусть даже не ошибку, а оговорку насчёт того, что "В Польше не говорят об опасности, т.к. там нет русского языка", вы начинаете доказывать непонятно что.
Как-то сомневаюсь, что под бомбёжками им будет легче от мысли о том, что поводом для войны послужил не русский язык, а "Сувалковский коридор" или "кореннє населення калінінграду".

а я сказав саме так про Польщу? чи знову щось перекрутили, а я мушу щось визнавати та виправдовуватися? 8)

за відсутністю аргументів - відповідати/розбирати не буду. теж знайомий підхід :lol:

за дискусію капіталізм/соціалізм за мене відповіла історія - рахунок на табло. срср не обрав хибний шлях - він просто сконав, варіантів не було. Китай, на який всі так кивають, просто розвернувся до капіталізму/співпраці з Заходом в повний зріст. й це було велике правильне рішення Дена, як власне й запровадити змінність влади. вже писав про Китай - до Сі там була не демократія, але влада таки обиралася, була конкуренція ідей - з китайською специфікою. оце Сі поламав заради особистої влади - як на мене, це була його велика помилка, подивимось.

а з Польщею - наша проблема, що пуйло щиро вважає Україну частиною Раші. Польщу - не вважає. й навіть Галичину не вважає. треба доводити зі зброєю в руках - Україна не Раша. йому це коли ще Кучма сказав? :lol:
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 14:09

_hunter написав:
  Shaman написав:
  whois2010 написав:Це дуже не просте питання. Влада України допустила, що громадяни оказалися під окупацією четвертий рік. Коли у тебе родина, діти-старики на руках, елементарно їдла, ліків, комуналки нема за які кошти придбати, то менше за все думаєш про "ще не вмерла" і самий високий державний прапор на київському пагорбі. Якось своє життя стає важливішим. Але домашні шароварники з затишних не окупованних диванів точно знають, хто зрадник і розбираються у сортах зради

працювати десь, якось ніхто не забороняє. так, з бізнесом виходить біда - напевне треба продавати або консервувати. добровільно йти в армію окупанта - це зрада. в керівництво - зрада. щодо працювати в державних чи комунальних структурах окупантів на рядових посадах - що отут?

бизнес - только если контрагенты в санкционных списках.

>>> добровільно йти в армію окупанта
А так можно? :shock: Тут местные турбопатриоты пишут, что насильно гребут всех М16-99...

>>> на рядових посадах - що отут?
Все ОК.

які санкційні списки??? щоб вести бізнес на окупованих територіях, треба його реєстрували за руськими законами - а це вже харам. та й взагалі - зараз співпраця з буль-якою руською фірмою - це стаття, є непоодинокі випадки...

й все одно можна йти добровільно, що дехто й робить. а мобілізувати - це порушення міжнародних конвенцій, які ти так полюбляєш, коли вони тебе захищають :D
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 14:28

Shaman написав:
  whois2010 написав:
  Shaman написав:----------------------------
yama
Жителі окупованих територій Запорізької області скаржиться на втричі вищу зарплату під окупацію ніж коли були в Україні. :? Як думаєте брешуть? Це їхні родичі 1-го покоління які живуть у Львові говорили мені.
----------------------------
більше конкретики потрібно, щоб не виглядало як накид. пішли працювати на окупантів після каси АТБ? так, я так розумію може й платять - бо не хочуть люди йти. й термін в Україні світить, та й взагалі зрадників ніхто не любить...

Це дуже не просте питання. Влада України допустила, що громадяни оказалися під окупацією четвертий рік. Коли у тебе родина, діти-старики на руках, елементарно їдла, ліків, комуналки нема за які кошти придбати, то менше за все думаєш про "ще не вмерла" і самий високий державний прапор на київському пагорбі. Якось своє життя стає важливішим. Але домашні шароварники з затишних не окупованних диванів точно знають, хто зрадник і розбираються у сортах зради

"Дядя, ты дурак?"
Если все бизнесы "продадуть або консервують", то где люди будут работать и зарабатывать на жизнь?
Если закроются все магазины, то где люди купят еду?
Или вы расскажете, что это "по международным законам" обязанность оккупанта? Это, конечно, обязанность, но если люди не хотят обеспечить себя едой, то это их проблемы. Кормить бесплатно в обязанности оккупанта не входит.
Чисто сталинский подход.

Я не был в оккупации, не могу судить, но не уверен, что если вместо, например, старого предрайсовета, который откажется "сотрудничать с оккупантами", они поставят своего пришлого или местного уголовника. Конечно, требования оккупантов будет обязан выполнять и старый пред., но он хоть будет ещё и думать о людях. В отличие от местного уголовника или пришлого.
У меня, например, вызывают сомнения в обвинениях в адрес учителей и директоров школ, которые учат детей в оккупации. Или дети должны были пропустить уже 3,5 учебных года и непонятно, сколько ещё? Да, они не учат украинский язык и историю Украины, но хоть остальное учат. Или лучше получить неграмотных людей? И детям лучше вырасти неграмотными? Хотя не сомневаюсь, что здесь найдутся и сторонники такого мнения.

ти ж почав свій попередній допис з того, що такі високі зп на ТОТ - напевне, ж їх платять там, куди ніхто не хоче йти... тому не треба плутати питання заробити кошти на життя й отримання ВИСОКОЇ зп у співпраці з окупантами. в таборах теж дехто йде на співпрацю й отримує додаткові плюшки за рахунок гноблення інших в'язнів - кожен свій складний вибір робить сам...
Вы даже не обращаете внимание, что отвечаете whois2010, а "попередній допис" о высоких зарплатах был yama. :)

й тут неодноразово писали, що виїхати з окупованих - раз плюнути. невже не так? :shock:
Поедбте попробуйте. Потом расскажете.
Да и куда людям ехать? В Украину? А жить здесь за что? Аренду квартиры вы им оплатите?
На Запад? Для этого тоже нужны деньги. Да и не кажется ли вам, что выталкивание людей за границу... как-то не очень хорошо выглядит.

Простите, но в 1932 именно такие, как вы, ходили по хатам и вытрясали всё до последнего зёрнышка. А теперь кричат о голодоморе, который устроили москали.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 07 вер, 2025 14:37, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 14:34

Shaman написав:
  ЛАД написав:............

а я сказав саме так про Польщу? чи знову щось перекрутили, а я мушу щось визнавати та виправдовуватися? 8)
.........

Молодец!
Врёте и не краснеете.
Казали ви саме так.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 14:36

flyman написав:
  _hunter написав:это понятно, но разговор-то был о том, что со времен Нэзалэжности для _детей_ контента в стране нифига не создали :(
Ладно, МиМ "по идеологическим причинам" цензуру не проходят, а те же Фиксики чем плохи?..

без поняття ху із фіксікі, але котопес ідеологічно прийнятний: просуває ідеї капіталізму та класової нерівності

Так опять мимо: Штаты -- тогда уже и Том & Джери можно вспомнить с нетленкой Мики Мышь...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1504115042150431504415045 ... 15050>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість