|
За що ми любимо Інвестора_К? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Чет 04 вер, 2025 20:09
Investor_K написав:Я, наприклад, не планую помирати у 91 рік. Всього через 12 років.
Друзі, а ви коли плануєте to pass away?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 вер, 2025 21:17
Тільки коли допоможемо вам не тільки примножити ваші статки, а й перерахуємо їх включно із білими ує, закопаними десь у 3л банках(обміняємо у Техасі, гарантовано), та золотими злитками із коронок, сережок та печаток, у які ви переганяли свої скарби у буремні 90ті. Вам на сплату Харону за послуги залишимо норм.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2025 06:01
барабашов написав:Тільки коли допоможемо вам не тільки примножити ваші статки, а й перерахуємо їх включно із білими ує, закопаними десь у 3л банках(обміняємо у Техасі, гарантовано), та золотими злитками із коронок, сережок та печаток, у які ви переганяли свої скарби у буремні 90ті. Вам на сплату Харону за послуги залишимо норм.
Дуже нечітко. Назвіть плз конкретну дату!
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2025 10:34
Investor_K написав:Які є думки щодо можливої тривалості життя до 150 років?
я вас засмучу, але скоріш за все ваших накопичень не вистачить на таке життя. можете запитати в Ларрі Еліссона 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1646 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: П'ят 05 вер, 2025 10:37
барабашов написав:Тільки коли допоможемо вам не тільки примножити ваші статки, а й перерахуємо їх включно із білими ує, закопаними десь у 3л банках(обміняємо у Техасі, гарантовано), та золотими злитками із коронок, сережок та печаток, у які ви переганяли свої скарби у буремні 90ті. Вам на сплату Харону за послуги залишимо норм.
боров схоже вирішив завершити свій беззмістовний шлях саме на такій спробі
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: П'ят 05 вер, 2025 12:13
Shaman написав:я вас засмучу, але скоріш за все ваших накопичень не вистачить на таке життя. можете запитати в Ларрі Еліссона
Це успішна людина. А у мене інший план. Мені головне - щоб хотаб погодився мене фінансово підтримувати. Щоб він вічно жив і працював. А я вічно жив і насолоджувався життям.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2025 12:29
Investor_K написав: Shaman написав:я вас засмучу, але скоріш за все ваших накопичень не вистачить на таке життя. можете запитати в Ларрі Еліссона
Це успішна людина. А у мене інший план. Мені головне - щоб хотаб погодився мене фінансово підтримувати. Щоб він вічно жив і працював. А я вічно жив і насолоджувався життям.
При СРСР це звучало би так: "щоб ти жив на одну зарплату"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1609 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 05 вер, 2025 13:18
Investor_K написав: Shaman написав:я вас засмучу, але скоріш за все ваших накопичень не вистачить на таке життя. можете запитати в Ларрі Еліссона
до речі, Ларрі старший за вас. ви теж так виглядаєте? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: П'ят 05 вер, 2025 14:06
Shaman написав: Investor_K написав: Shaman написав:я вас засмучу, але скоріш за все ваших накопичень не вистачить на таке життя. можете запитати в Ларрі Еліссона
до речі, Ларрі старший за вас. ви теж так виглядаєте? 
Так у мене також ніс перебитий.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-