Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 310311312313314 ... 1243>
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2009 23:16

justit написав:питання щодо Лікпей

Це при кожній транзакції мені телефонуватиме працівник банку з чточненням?

Щось мене це не прикалує :D

я користувався лише раз, на сайті написано, що верифікація відбувається лише вперше
idontbite

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2009 08:19

idontbite написав:
justit написав:питання щодо Лікпей

Це при кожній транзакції мені телефонуватиме працівник банку з чточненням?

Щось мене це не прикалує :D

я користувався лише раз, на сайті написано, що верифікація відбувається лише вперше

Так, я вже вияснив у чаті!

Все нормально, проте комісія - просто убойна :D
Як сказал попередній користувач з 300 отримав 394 - тобто 2% зняли.
Хоча на сайті вказано 0,55 + 0,5 - тобто 1+%

Я переводив на карту НЕ Приватовську - там комісія взагалі така, що вирішив цим не користуватись.
Спробував - подивлюся як швидко прийде на карту і досить :-)
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2009 09:06

по ЛП: Платеж отклонен. Возможно, по Вашей карте не разрешены расчеты в Интернете. Пожалуйста, обратитесь в Ваш банк.
это что за новости?
вчера поработала и хватит :evil:
Yule4k@

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2009 13:50

Yule4k@ написав:по ЛП: Платеж отклонен. Возможно, по Вашей карте не разрешены расчеты в Интернете. Пожалуйста, обратитесь в Ваш банк.
это что за новости?
вчера поработала и хватит :evil:

Шкода, напевно на форум засів засланий родорозвідовець
idontbite

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2009 14:24

idontbite написав:Шкода, напевно на форум засів засланий родорозвідовець

не, не засел еще. сейчас попробовала снова - вроде получилось, 1-й шаг сделан.
Yule4k@

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2009 14:53

Родовид

Тут парнишка в начале месяца писал адреса и свое обращение к Президенту,Стельмаху,Кравцу,интереснтно,ответили ему или как....... :roll:
vitik

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2009 15:06

РОДОВІД БАНК отримав право обслуговування електронної комерц

ВАТ «РОДОВІД БАНК» став власником ліцензії на Інтернет-еквайринг міжнародної платіжної системи VISA International.
Аналогічна ліцензія міжнародної платіжної системи MasterCard International була отримана РОДОВІД БАНКОМ раніше.
Маючи ліцензії двох найбільших міжнародних платіжних систем, РОДОВІД БАНК може в повній мірі обслуговувати Інтернет магазини та інші установи, які займаються електронною комерцією та надають можливість Інтернет-оплати своїх товарів та послуг.
Перші тижні співпраці торгових партнерів РОДОВІД БАНКУ в галузі е-комерції показали значне підвищення ефективності торгівлі за рахунок надання можливості Інтернет-оплати товарів та послуг.
Найбільш привабливими рисами Інтернет-розрахунків як для клієнтів, так і для підприємців, є зручність та швидкість здійснення розрахунків:
клієнти отримують можливість розраховуватись за товари, не виходячи з дому,
магазин миттєво отримує сплату, що усуває ризик несплати або відмови від замовленого товару.
Не останнє місце серед переваг розрахунків через Інтернет є безпечність для обох сторін угоди: транзакції здійснюються банком з використанням сертифікованої технології 3D Secure, що захищає клієнта від неправомірного використання його карти, а підприємця – від великої кількості відмов від клієнтів через підозри в шахрайстві.
Інтернет магазини та інші установи, що надають можливість оплати своїх товарів та послуг через мережу Інтернет, запрошуються до співпраці з ВАТ «РОДОВІД БАНК» на взаємовигідних умовах.
Зараз банк розробляє гнучку систему тарифів на обслуговування торгівельних підприємств в Інтернеті з метою надання максимально вигідних умов співпраці кожному з них. Це дозволить підвищити ефективність роботи Інтернет магазинів, а також створить додаткові переваги для їхніх клієнтів.
idontbite

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2009 15:14

Родовид

опять же интернетпокупки возможны в рамкак лимитов 300гр. или как?
vitik

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2009 16:29

Родовид

Какую карту лучше открывать в Привате, там есть и по 25грн и по 150грн.?
Helium

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2009 16:45

Re: Родовид

Helium написав:Какую карту лучше открывать в Привате, там есть и по 25грн и по 150грн.?

почитайте условия вложения\снятия и обратите внимание на такие "мелочи" как стоимость просмотра остатка. Да, еще не забудте о суточном лимите.
Yule4k@

#<1 ... 310311312313314 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ