|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 15 гру, 2014 19:45
PrivatBank
Мені треба здійснити декілька невеликих переводів з картки на картку через приват 24. При спробі переводу призодять СМС з вимогою телефонувати в банк. Знаходжусь закордоном. Роумінг - 50грн/хв. Мені на один перевод на дзвінок тепер треба витратити 100-150 грн.! Що це за новини такі?? Це що за нові зручності?? Хто мені компенсує витрати??
-
robbot
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 20:54
Snoopik написав:PrivatBank Здравствуйте! Подскажите, что делать, в интернет-банкинге исчезли все карточные счета?
zaij написав:Snoopik Та же фигня!!! И с поддержкой не соединяет!
Добрый вечер, уважаемые Клиенты! Сейчас действительно существуют некоторые трудности в работе Приват24. Наши сотрудники делают всё возможное для их скорейшего устранения. Приносим свои извинения и благодарим Вас за понимание. С уважением, Ирина. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 20:59
PrivatBank
Запитую ще раз. Дзвінки з-за кордону Мені треба здійснити декілька невеликих переводів з картки на картку через приват 24. При спробі переводу призодять СМС з вимогою телефонувати в банк. Знаходжусь закордоном. Роумінг - 50грн/хв. Мені на один перевод на дзвінок тепер треба витратити 100-150 грн.! Що це за новини такі?? Це що за нові зручності?? Хто мені компенсує витрати??
-
robbot
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 21:03
robbot написав:PrivatBankМені треба здійснити декілька невеликих переводів з картки на картку через приват 24. При спробі переводу призодять СМС з вимогою телефонувати в банк. Знаходжусь закордоном. Роумінг - 50грн/хв. Мені на один перевод на дзвінок тепер треба витратити 100-150 грн.! Що це за новини такі?? Це що за нові зручності?? Хто мені компенсує витрати??
Добрий вечір, robbot! Щиро шкода, якщо ситуація доставила незручності, але відзначу, що подібна процедура здійснюється виключно в цілях безпеки та запобігання шахрайських операцій з рахунками наших Клієнтів. Уточніть, будь ласка, на help@pb.ua Ваші контактні дані, деталі питання і посилання на це повідомлення, спробуємо Вам допомогти. З повагою, Ірина. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 21:09
Snoopik написав:Дозвонился, сказали траблы какие-то (куда-то переезжают, новый сервак), к 21.00 обещали все будет работать. Тоже не мог дозвонится, вот сюда написал. Дозвонился 
Приват переносит хостинг на серваки в Ирландию. Для тех, кто умеет думать - информация к размышлению. 
-
crumd
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 21:18
PrivatBank
Я відправлю. Але протягом 2х днів я спілкуюсь зі службою підтримки. Проблема не вирішується. Ніякої допомоги, лише слова "Я ще можу вам чимось допомогти?" але ж проблема не вирішена! Чому треба писати в служби, чому треба робити купу зайвих рухів? Чому я знову маю гаяти свій час і гроші?
-
robbot
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 21:25
crumd написав: Snoopik написав:Дозвонился, сказали траблы какие-то (куда-то переезжают, новый сервак), к 21.00 обещали все будет работать. Тоже не мог дозвонится, вот сюда написал. Дозвонился 
Приват переносит хостинг на серваки в Ирландию. Для тех, кто умеет думать - информация к размышлению. 
Сначала сервера, потом деньги.
-
denish
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 21:45
PrivatBank Ув.представитель Приватбанка спасибо за помощь , наконец то моя карта MC World зарегистрирована в бонусной программе rewards.pb.ua.
-
olgerd
-
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 986 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 гру, 2014 21:54
crumd написав: Snoopik написав:Дозвонился, сказали траблы какие-то (куда-то переезжают, новый сервак), к 21.00 обещали все будет работать. Тоже не мог дозвонится, вот сюда написал. Дозвонился 
Так вони ж ще раніше на AWS переповзли (коли точно, хз). Але процессінг ніби в Дніпрі лишився, ні ?
-
she_ne_investor
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 387 раз.
-
-
Профіль
-
-
|