|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 30 січ, 2015 15:41
Webracer написав:Думаю відкрити депозит в доларах, хто що думає, варто чи ні? Наче банк видає нормально долари по закінченню депозитів.
В межах розумних сум....без фанатизму. Не агітую. Є власний... позитивний досвід.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2015 15:43
Квесторе_поверніться написав: Webracer написав:Думаю відкрити депозит в доларах, хто що думає, варто чи ні? Наче банк видає нормально долари по закінченню депозитів.
В межах розумних сум....без фанатизму. Не агітую. Є власний... позитивний досвід.
А «розумні» суми, це які? 
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2015 15:49
Webracer, для кожного свої. Ось скільки валюти можете тимчасово віддати Коломойському і на який час. При цьому доза Кубіка 15000 грн а еквіваленті.... зараз...щоб забрати. КУрс має тенденцію росту. Ця доза може бути зменшена. Які обмеження ще придумає НБУ....невідомо. Ризики на кожному кроці....але хто не ризикує..... 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2015 15:51
emeta написав:Подскажите Доллары по окончании депо отдают в рамках лимита НБУ без проблем?
Здравствуйте! По окончанию депозита Вы можете без трудностей, по предварительному заказу получить валюту в отделении нашего банка. Действует ограничение НБУ в эквиваленте 15000 грн в день. С уважением, Дмитрий. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2015 15:53
PrivatBank написав: klug написав: PrivatBank написав:Добрий день! Так, вірно! Вартість роздруківки балансу на чек становить 1 грн.З повагою, Дмитро. ПриватБанк.
Як щодо суті питання? Чим пояснюється 4% комісія за операцію?
Дозвольте нам детальніше розглянути Ваш випадок і прокоментувати. Повідомте, будь ласка, на help@pb.ua опис ситуації, деталі операції і контакти для зв'язку, вказавши посилання на відгук. Сподіваємося на зворотний зв'язок! З повагою, Дмитро. ПриватБанк.
Що тут можна детально розглядати? Я задав елементарне питання по тарифах: "чи прирівнюється отримання довідки про стан рахунку через термінал самообслуговування до операції зняття готівки для картки Універсальна"? Ви ж не для кожного окремого клієнта тарифи розробляєте, правда? Перевірити інформацію ви можете у будь-якому ТСО роздрукувавши баланс за рахунок кредитних коштів. То ж, чи може підтримка ПБ дати відповіть на елементарне питання, без здачі клієнтом зіскребка там мазка?
-
klug
-
-
- Подякував: 369 раз.
- Подякували: 1237 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 30 січ, 2015 16:29
Квесторе_поверніться написав: PrivatBank написав: barborys написав:У меня есть две карты Универсальная Голд в гривнах и долларах. Хочу оформить жене дополнительные карты к своим универсальным голдам. Подскажите могу ли я оформить карту WORLD на имя жены? И еще вопрос карту World в долларах можно заказать или только гривны?
Здравствуйте! Да, Вы можете оформить карту WORLD по доверенности на имя Вашей жены. Универсальная WORLD открывается в национальной валюте. В долларах Вы можете оформить карту для выплат WORLDС уважением, Дмитрий. ПриватБанк.
1. Що це має бути за довіреність на дружину? 2. Карту для выплат WORLD оформляється на дружину?
Добрий день! Для передачі можливості використання карти, власником якої є Ви - необхідно оформлення довіреності на 3 особу. Оформити таку довіреність Ви можете безпосередньо у відділенні банку. З повагою, Дмитро. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2015 16:47
klug написав: PrivatBank написав: klug написав:Дозвольте нам детальніше розглянути Ваш випадок і прокоментувати. Повідомте, будь ласка, на help@pb.ua опис ситуації, деталі операції і контакти для зв'язку, вказавши посилання на відгук. Сподіваємося на зворотний зв'язок! З повагою, Дмитро. ПриватБанк.
Що тут можна детально розглядати? Я задав елементарне питання по тарифах: "чи прирівнюється отримання довідки про стан рахунку через термінал самообслуговування до операції зняття готівки для картки Універсальна"? Ви ж не для кожного окремого клієнта тарифи розробляєте, правда? Перевірити інформацію ви можете у будь-якому ТСО роздрукувавши баланс за рахунок кредитних коштів. То ж, чи може підтримка ПБ дати відповіть на елементарне питання, без здачі клієнтом зіскребка там мазка?
За роздрукування чека з балансом в банкоматі нашого банку встановлена фіксована комісія в розмірі 1 грн. Якщо з Вас списалася некоректна комісія, відправте нам запитувані дані на пошту. Перевіримо інформацію і вирішимо Ваше питання. З повагою, Дмитро. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2015 17:26
alex1886 написав: DIV написав:Приват дасть відлуп одразу.
А вы пробовали переводить(с долл. чужой на приват грн.)?
запрос приват пошлет в гривне по курсу, а не в долларах, поэтому вы еще и не то что на двойную на четверную конвертацию попадете. вы можете указать сумму в долларах, но запрос поцдет в гривне. вам жалко ради науки перевести 1 доллар и убедиться в этом?
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: П'ят 30 січ, 2015 17:30
IMPRINTER написав: alex1886 написав: DIV написав:Приват дасть відлуп одразу.
А вы пробовали переводить(с долл. чужой на приват грн.)?
запрос приват пошлет в гривне по курсу, а не в долларах, поэтому вы еще и не то что на двойную на четверную конвертацию попадете. вы можете указать сумму в долларах, но запрос поцдет в гривне. вам жалко ради науки перевести 1 доллар и убедиться в этом?
Запроса в долларах я не могу послать, там только гривна... Почему двойная конвертация, на карту райфа от привата идет запрос в грн., после чего Райффайзен конвертнет из доллара в гривну. разве не так? PS как сделаю карту буду пробовать... 
-
alex1886
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 січ, 2015 17:38