|
|
![]() Через местный ОБОП оказали давление на дирекцию филиала.Пришлось платить, иначе никак.НА решения судов откровенно смеются.Это не страна ,это бардак.
![]() Re: ЗахідінкомбанкЭто не бардак, а закономерность и благодарность слуг народа! А как по другому?
Вот ведь повезло влипнуть (не знаю смеяться или ...)
![]() Гаврилишин в Луцьку, але все ще з криміналом, - міліціяГолова наглядової ради «Західінкомбанку», депутат Луцької міської ради попереднього скликання Василь Гаврилишин (на фото) перебуває в Луцьку, проте кримінальна справа проти нього не закрита.
Про це в ході прес-конференції 1 серпня заявив виконувач обов’язків начальника управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області Юрій Смольянінов. «Що я можу сказати про долю Гаврилишина? Про долю Гаврилишина вам треба, мабуть, звернутися на канал СТБ. Там передача є, знаєте, «Очевидное – невероятное» в стилі гадалок. От вони долю визначають», – висловився правоохоронець. «А я можу тільки сказати, що в мене офіційної інформації про хід розслідування тієї справи, яка була відносно Гаврилишина порушена і розслідувалася головним слідчим управлінням МВС України, немає», – сказав він. Смольянінов також зауважив, що волинським правоохоронцям ніхто не повідомляв про закриття кримінальної справи відносно Гаврилишина. «Про те, що вона (кримінальна справа, «ВН») закрита, нам ніхто не повідомляв. І я впевнений, що вона не закрита», – зазначив він. «Те, що Гаврилишину змінили міру запобіжного заходу, те, що він перебуває у Луцьку, така інформація у нас є. Але не більше», – додав Смольянінов. «Подальшу його долю, я думаю, в любому випадку визначить суд, оскільки на сьогоднішній день, згідно норм діючого КПК, лише суд визначає винна особа чи не винна. І так само визначає наявність підстав для закриття кримінальної справи. Ні слідчі, ні прокуратура закрити кримінальну справу не можуть», – пояснив правоохоронець. Нагадаємо, в липні у волинській пресі з’явилась інформація, що Гаврилишин, який знаходився тривалий час під вартою, з’явився в банку і нібито влаштував прочуханку працівникам.
![]() Хтозна, мені особисто байдуже кому він прочуханки влаштовує, головне - аби депозит забрати.
P.S. ця стаття з сайту Волинські новини
![]() кто знает, максимально до какого времени нбу может продлевать временную администрацию в этом банке?
|
|