Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Зняття грошей в банкоматі без картки. banki.ua/news/topnews/?id=117836 Хороша послуга. Ось мій товариш зараз відпочиває в Ялті. Просить кешу підкинути. Ну так я б подзвонив в Дельту, а не Приват. І йому скинув би секретний код. Він підійшов би на Гоголя, 24 і в банкоматі отримав би кеш. Дельта вперед, Приват же ваш безпосередній конкурент. P.S. Може хто знає? Скільки коштує дзвінок на короткий номер 3770?
Востаннє редагувалось tatop в Вів 13 вер, 2011 15:51, всього редагувалось 1 раз.
tatop написав:Зняття грошей в банкоматі без картки. banki.ua/news/topnews/?id=117836 Хороша послуга. Ось мій товариш зараз відпочиває в Ялті. Просить кешу підкинути. Ну так я б подзвонив в Дельту, а не Приват. І йому скинув би секретний код. Він підійшов би на Гоголя, 24 і в банкоматі отримав би кеш. Дельта вперед, Приват же ваш безпосередній конкурент.
послуга дуже хороша для Привата (в них банкомат в кожному селі). Берем на замітку. Але враховуючи, що зараз в кожного другого по десятку карток різних банків - простіше взяти потрібну з собою та при необхідності поповнити доступним способом (через ІБ, за допомогою третьої особи тощо).
Investor_K написав:Delta official 1. Будете брать проценты за пополнение ЧГ через кассу - да или нет? 2. Если я сниму с ЧГ деньги через банкомат АТМОСФЕРЫ - колько денег мне это будет стоить?
Шановний Investor_K, повідомляємо Вам про те, що тарифною політикою Дельта Банку не передбачається встановлення плати за поповнення дебетних карток у касах Банку.
Зміни в тарифах, що стосуються встановлення з 10.10.2011 року плати за поповнення карткового рахунку в касі Банку, стосуються лише кредитних карток, про що йдеться у розділі «Новини» на сайті Банку: http://deltabank.com.ua/ua/press/news/retail/2011/630/
2. Щодо питання вартості послуги видачі готівки в банкоматах мережі «Атмосфера» повідомляємо, що вартість цієї послуги регулюється Тарифами на обслуговування платіжних карток Тарифного пакету «Чарівний гаманець»: http://deltabank.com.ua/f/1/personal/de ... _05_11.pdf та складає: 9 грн./1 USD/1 EUR.
Дякуємо Вам за запитання.
Якщо знімати кошти в мережі "Атмосфера": 1. комісія по ЧГ грн стандартна (в розмірі 9 грн) незалежно від суми коштів, які знімаються? 2. Якщо за один сеанс роботи з банкоматом кошти знімаються частково по 500 грн наприклад декілька разів, комісія також становить 9 грн? 3. Чи є за замовчуванням встановлені ліміти для зняття готівки по ЧГ в банкоматах Дельти або в банкоматах інших банків (на сайті не знайшов)? 4. Чи є комісії від банку - власника банкомата, інші витрати (так розумію що повністю суму не можу зняти 9+7 грн потрібно залишити)? Буду вдячний за відповідь - завтра планую потрусити банкомат Дельти і відчуваю що одного буде мало :) (в касі не пропонувати, трусити буду не я :)).
звітуюсь по результатах тестування банкомату Дельти - гроші були в необхідній сумі (по 200). Фактично мені депозит також віддали в повній сумі, згідно умов договору на карточку :)
завершил активное сотрудничество с банком. благодарю сотрудников отделений на Бажана, Строителей, Гагарина, в которых обслуживался. тоже хочу присоединиться к предыдущим отзывам и кроме того выразить благодарность замнач. отделения возле метро Дарница за искреннюю заботу и внимание к клиентам. попал туда случайно, а впечатление осталось лучше чем от остальных. пс.единственное замечание->отделения возле метро надо бы делать по-просторнее
Востаннє редагувалось Bosstone в Вів 13 вер, 2011 23:03, всього редагувалось 1 раз.
Sergo Это не пиар, я клиент банка и написал чистую правду, которую знают и могут подтвердить тысячи других клиентов, обслуживающихся в Дельте. Конкурентам этого банка следует поучиться у него работать,а мелкая активность в инете их не спасет. Каждый человек больше всего ориентируется на личный опыт, который в тысячу раз превосходит любую болтовню. У меня этот опыт есть и когда мне нужно будет открыть новый депозит я 100% сделаю это в Дельта банке.
Скоро подойдет время перевыпускать мои ЧГ. Думаю, что если бы уже перевыпущенные ЧГ были именными, то это только добавило бы привлекательности продукту. Банк потихоньку сдает лидирующие позиции по процентам и руководство очень активно стимулирует низовой состав на интенсивную (не хочу говорить - навязчивую) работу с клиентами. Такой вывод сделал по некоторой нервозности менеджеров отделения, которое посетил сегодня.
Это на заметку ОР и др. официальным представителям Дельты ...