Реалист проблема в том, что витусы и будивельныки считают, что без разницы, кто покупает у них - "инвестор" или будущий жилец.
А в чому проблема ? Ви що спробуєте людині заборонити заощадження робити в тому вигляді який для неї найзручніший ? ( долари , м2, сіль , золото , макарони ..... ) Вот, вот она ошибочка - недвижимость на данный момент - это уже не "заощадження". Вам, как и риэлторам выгодно это отрицать - но так оно и есть, и будет в ближайшие несколько лет! Якщо людина купила в мене м2 , я отримав гроші і пішов будувати слідуючі , тобто якщо в мене, то через 6-12 місяців отримані кошти будуть знову перетворені в м2( при чому цих створених метрів буде на 10-20% більше ніж купили в першому колі ) і ці м2 будуть знову чекати свого споживача/інвестора . [color=#FF0000]Точно, здесь все правильно - для Вас. Но для рядового покупателя, которому нужно жилье, а не "заощадження" - это нафиг не нужно ибо позволяет строителям и продаванам держать цены...[/color] А якщо людина потратить свої кошти наприклад на купівлю доларів , то вуйко СЕМ надрукує ще і за це Ви на нього не ображаєтесь ?
Нет, не обижаюсь - пусть покупают доллары, золото, серебро, платину, что угодно! Но когда 75% дома продано, но там никто не живет - это ненормально!
Frant написав:Шановний, житло в Україні дорожчати НЕ буде. Іпотеки немає
Та я Вам стопіццот лінків можу накидати, щоб дурниць не говорили... Переважна більшість забудовників пропонують зараз іпотеку через свої - або партнерські банки. Та/або розстрочку, в багатьох випадках безпроцентну або "низькопроцентну".
Іпотека Є. Інша справа, що умови не такі юзер-френдлі, як кілька років тому. Це в 2007 пропонували з нульовим первинним внеском, а якби не криза, то в 2008-2009 через конкуренцію банків уже було б з "мінусовим внеском". Тобто підписуєш договір, тобі видають 10тис у.о. на шампанське, і плюс до того саму іпотеку - 100% від вартості квартири. Перший внесок по кредиту - через 3 роки, після того, як все шампанське випито
Реалист проблема в том, что витусы и будивельныки считают, что без разницы, кто покупает у них - "инвестор" или будущий жилец.
А в чому проблема ? Ви що спробуєте людині заборонити заощадження робити в тому вигляді який для неї найзручніший ? ( долари , м2, сіль , золото , макарони ..... ) Вот, вот она ошибочка - недвижимость на данный момент - это уже не "заощадження". Вам, как и риэлторам выгодно это отрицать - но так оно и есть, и будет в ближайшие несколько лет! Якщо людина купила в мене м2 , я отримав гроші і пішов будувати слідуючі , тобто якщо в мене, то через 6-12 місяців отримані кошти будуть знову перетворені в м2( при чому цих створених метрів буде на 10-20% більше ніж купили в першому колі ) і ці м2 будуть знову чекати свого споживача/інвестора . [color=#FF0000]Точно, здесь все правильно - для Вас. Но для рядового покупателя, которому нужно жилье, а не "заощадження" - это нафиг не нужно ибо позволяет строителям и продаванам держать цены...[/color] А якщо людина потратить свої кошти наприклад на купівлю доларів , то вуйко СЕМ надрукує ще і за це Ви на нього не ображаєтесь ?
Нет, не обижаюсь - пусть покупают доллары, золото, серебро, платину, что угодно! Но когда 75% дома продано, но там никто не живет - это ненормально!
незнаю где есть такие дома.... заедьте на позняки тут дома сданые весной уже больше чем на половину заселены...
Реалист проблема в том, что витусы и будивельныки считают, что без разницы, кто покупает у них - "инвестор" или будущий жилец. А в чому проблема ? Ви що спробуєте людині заборонити заощадження робити в тому вигляді який для неї найзручніший ? ( долари , м2, сіль , золото , макарони ..... ) Вот, вот она ошибочка - недвижимость на данный момент - это уже не "заощадження". Вам, как и риэлторам выгодно это отрицать - но так оно и есть, и будет в ближайшие несколько лет! Якщо людина купила в мене м2 , я отримав гроші і пішов будувати слідуючі , тобто якщо в мене, то через 6-12 місяців отримані кошти будуть знову перетворені в м2( при чому цих створених метрів буде на 10-20% більше ніж купили в першому колі ) і ці м2 будуть знову чекати свого споживача/інвестора . [color=#FF0000]Точно, здесь все правильно - для Вас. Но для рядового покупателя, которому нужно жилье, а не "заощадження" - это нафиг не нужно ибо позволяет строителям и продаванам держать цены...[/color] А якщо людина потратить свої кошти наприклад на купівлю доларів , то вуйко СЕМ надрукує ще і за це Ви на нього не ображаєтесь ?
незнаю где есть такие дома.... заедьте на позняки тут дома сданые весной уже больше чем на половину заселены...
У меня прямо сейчас из окна панорама на площадки Позняки-2 и 3. Так вот, в сданных домах процент светящихся окон почти такой же, как и в старых домах рядом. Вот честно, не знаю кто эти люди, при средней-то зарплате в 500.
turbina написав:На Позняках воняет дерьмом с коллектора?
какие там безопасные зоны от вони?
Самые опасные рядом - Бортничи и р-н метро Харьковская-Вырлица. На Позняках в целом ок, у меня очень чувствительный нос, и за лето запах ощущался максимум 2-3 вечера, в неудачное направление ветра. Около работающего завода жить, или рядом с крупной трассой - намного хуже. Кроме того, до лета-2012 аромат обещали убрать, много шума было в новостях.
budivelnik написав: Як завжди , Андрій а - сказав , а зрозуміти б - яке з сказаного випливає - не зміг . Отже дата____________________________березень 2011_______жовтень 2011 Індекс доміка_________________________1500____________1475 різниця між індексом і реальною ціною___18%___________12,2% Ціна реального продажу __1500 - 18% = 1230__1475 - 12,2% = 1295
То що Андрій ,Ви заявляєте що за останніх 7 місяців ціни реальних угод виросли на : (1295 - 1230 )/1230=5,3%
Индексы стоимости киевского жилья рассчитываются на основе актуальной базы объектов портала недвижимости http://www.domik.net (то есть на основе цен предложений), но учитывают цены продаж и размеры торгов, а также динамику их изменения в предыдущие периоды
т.е. ты понял шо ты щитал не от того, или разжевать?))
как всехда в сад
Тут Андрій ти і як завжди лаханувся. 1 Індекс в доміка рухається по 0,1% в тиждень туди-сюди вже який місяць , а от їх приписка про відмінність цін реальних продаж від індекса , щотижнево міняється на 1-3 %. 2 Якщо величина знижки вже врахована в величині індексу , то якого милого потрібно приводити ще раз це ж значення окремо ?
Реалист А якщо людина потратить свої кошти наприклад на купівлю доларів , то вуйко СЕМ надрукує ще і за це Ви на нього не ображаєтесь ?
Чому ненормально ? 1 Наприклад моєму молодшому 18 років . Який мені резон добиватись 100% продажу за рахунок наприклад зниження ціни , якщо через 2-3 роки я за отримані сьогодні гроші не зможу побудувати аналогічне ? Якщо в мене є кошти , я роблю санітарний ремонт і здаю в оренду , якщо не має - стоїть так. 2 Якщо термін виготовлення товару великий ( для будівництва це роки ) , то завжди повинен бути якийсь непроданий запас , а так як для Києва , здача будинку в якомусь районі відразу створює надлишок ( тимчасовий ) в цьому місці і не впливає на ситуацію з житлом на відстані в 2 км від надлишку , то й виходить , що повинен пройти певний час , поки споживач самостійно сам-себе переконає в доцільності покупки там де вже є .
budivelnik написав: Як завжди , Андрій а - сказав , а зрозуміти б - яке з сказаного випливає - не зміг . Отже дата____________________________березень 2011_______жовтень 2011 Індекс доміка_________________________1500____________1475 різниця між індексом і реальною ціною___18%___________12,2% Ціна реального продажу __1500 - 18% = 1230__1475 - 12,2% = 1295
То що Андрій ,Ви заявляєте що за останніх 7 місяців ціни реальних угод виросли на : (1295 - 1230 )/1230=5,3%
Индексы стоимости киевского жилья рассчитываются на основе актуальной базы объектов портала недвижимости http://www.domik.net (то есть на основе цен предложений), но учитывают цены продаж и размеры торгов, а также динамику их изменения в предыдущие периоды
т.е. ты понял шо ты щитал не от того, или разжевать?))
как всехда в сад
Тут Андрій ти і як завжди лаханувся. 1 Індекс в доміка рухається по 0,1% в тиждень туди-сюди вже який місяць , а от їх приписка про відмінність цін реальних продаж від індекса , щотижнево міняється на 1-3 %. 2 Якщо величина знижки вже врахована в величині індексу , то якого милого потрібно приводити ще раз це ж значення окремо ?
Так що логіка - це логіка , а емоції -це емоції.
Та нет - тут как раз вы лоханулись. Тема ж уже обсуждалась - домик учитывает торг в своих индексах. Поэтому если из размера индекса вычесть процент торга - то получим непонятную величину которая ничего не характеризует
jde 1 Тема обговорювалась 2 Ви прийняли своє непогрішиме рішення 3 Я з ним не погоджуюсь .
Аргумент чому не погоджуюсь . Завжди аргумент який додатково публікується нижче результату рівняння , в саме рівняння не входить . Тому якби домік писав: Беремо значення хотелок Вважаємо що ціни продажів нижчі на ікс% Отримуєму результат ігрек - то Ви б були праві . Але домік публікує Індекс - ікс ціни реальних угод відрізняються на ігрек %.
Таким чином і Ваша і моя позиція це інтрепритація некоректно сформульованної фрази доміка. Кожен тягне ковдру на себе - має право . + Для мене особисто не важливо входить чи ні , адже якщо не входить , то як я показав виходить що реальні ціни угод - ростуть. Якщо входить , тоді виходить що росте середня величина пропозиції .
Що Вам підходить більше а що менше - вибирайте самі .
Таким чином , для шпіона Андрія , який розповідає що 90% інформації отримується з відкритих джерел ( і тут він правий , але як завжди поверхнево , бо дійсна секретність інформації визначається якраз тоді коли зникає ціла тема з обговорення , що підтверджує що науковці/військові побачили що розвиток теми може привести до втрат ) не зле було б розібратись Чому згідно джерела який він цитує проходить або ріст реальних цін угод , або ріст цін пропозиції - і те і інше точно не спровокують буеттолькодешеветь.