Таврика 2008-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 8687888990 ... 2121>
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2011 00:47

ОБ ИНТЕРВЬЮ

Mozart написав:...Заказ? Может быть... Кому-то "Таврика" глазки мозолит, это очевидно...

tatop написав:...Вичитане і узгоджене інтервю Дробязко....

Т.е. выходит, что Дробязко самолично согласовал заказуху против своего банка.
Он что - тупой и не заметил элементов "мочилова", продуцированных журналюгой?
Нескладунчик!
AlexJ

Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2011 11:23

AlexJ написав:
  Mozart написав:...Заказ? Может быть... Кому-то "Таврика" глазки мозолит, это очевидно...

tatop написав:...Вичитане і узгоджене інтервю Дробязко....

Т.е. выходит, что Дробязко самолично согласовал заказуху против своего банка.
Он что - тупой и не заметил элементов "мочилова", продуцированных журналюгой?
Нескладунчик!

Алекс :) Ну от Вас-то... не ожидал :)
Вы взяли , процитировали меня, а затем... кого-то еще... И сделали ОБЩИЙ вывод? :) Или это была шутка - а я с утра не въехал?
Я очень сомневаюсь, что tatop ВООБЩЕ видел когда-нибудь в глаза живого журналиста, слышал, КАК делается интервью и имеет представление о методах СМЕЩЕНИЯ акцентов в статье...
Ведь ВНИЗУ - да, интервью, но ВВЕРХУ... путем "несложных манипуляций"... намек на "Караул! Все пропало! Гипс снимают, клиент уезжает!"... и т.п.
Может, это и не заказуха, а просто желание журналиста... сделать "жареный" материал. Но именно подбор фраз, вынесенный в подзаголовок, говорит о ЦЕЛЕНАПРАВЛЕННОМ нагнетании. КТо не согласен - попробуйте опровергнуть.
Mozart

Подякував: 479 раз.
Подякували: 561 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2011 11:40

В суботу закінчився депозит, на цих страшилках сьогодні забрав 90 000 грн., віддали без запитань, і навіть без попереднього дзвінка у відділення. Зараз думаю чи варто вернутися назад. Мабуть основна небезпека для цеї банки є скоріше нагнітання ситуації і, як наслідок, народ може не витримати та ломанутися за своїми депо. Пам"ятаю в листопаді минулого року точно така ситуація була з "Форумом", за місяць "потушили", правда там "мамка" сірозна. Думаю, якщо нєври в людей не здадуть, то все буде пучком!
дядя Ваня

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2011 11:52

Mozart написав:... путем "несложных манипуляций"... намек на "Караул! Все пропало! Гипс снимают, клиент уезжает!"... и т.п.
Может, это и не заказуха, а просто желание журналиста... сделать "жареный" материал. Но именно подбор фраз, вынесенный в подзаголовок, говорит о ЦЕЛЕНАПРАВЛЕННОМ нагнетании. КТо не согласен - попробуйте опровергнуть.

Эт точно. Четко прослеживается заказной Антипиар Банка. Прям из учебника по планомерной рейдерской подготовке. Ну а дальше следует ожидать, что НБУ не пойдет на встречу с перекредитовками,- недвижимость то, впрочем как и золотишко, зависает. Остается только Патриотам банка мешками заносить нацвалюту, дабы выстоял. Иначе, как известно, загнанный в угол капиталист будет спасать капиталы известным всем способом, ну а вкладчики опять потянутся в известный фонд.:wink:
lirov

Подякував: 7 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2011 13:02

дядя Ваня написав:В суботу закінчився депозит, на цих страшилках сьогодні забрав 90 000 грн., віддали без запитань, і навіть без попереднього дзвінка у відділення. Зараз думаю чи варто вернутися назад. Мабуть основна небезпека для цеї банки є скоріше нагнітання ситуації і, як наслідок, народ може не витримати та ломанутися за своїми депо. Пам"ятаю в листопаді минулого року точно така ситуація була з "Форумом", за місяць "потушили", правда там "мамка" сірозна. Думаю, якщо нєври в людей не здадуть, то все буде пучком!

Спасибо большое, что на личном примере подтвердили сказанное мной еще в ночь с субботы на воскресенье:

Думаю, множество имеющих в "Таврике" вклады уже считают время до понедельника, чтобы бежать туда за досрочным расторжением

Если Вы ТАК переживаете - то ОДНОЗНАЧНО "НЕ ВАРТО повертатися"... Чем меньше в "Таврике" будет клиентов,по первому чиху снимающих деньги... тем лучше :)
Mozart

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2011 13:07

Mozart Бачив чи не бачив журналіста я, це особисте.
Давайте по суті мого поста.
Про значні ризики в Тавриці тут вже не раз говорилось.
Хочете ризикувати, на здоровя.
Я сам готовий ризикнути, навіть на довший період.
Але лише в гривні і незначними сумами.
Контраргументів по моєму попередньому посту поки що не бачу.
Востаннє редагувалось tatop в Пон 19 гру, 2011 13:19, всього редагувалось 1 раз.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2011 13:14

tatop написав:Mozart Бачив чи не бачив журналіста я, це особисте.
Давайте по суті мого поста.
Про значні ризики в Тавриці тут вже не раз говорилось.
Хочете ризукувати, на здоровя.
Контраргументів по моєму попередньому посту поки що не бачу.

Ви хочете "контраргументи" по Вашому попередньому посту? На здоров'я! Зараз будуть! :)
Фразу

Хочете ризукувати, на здоровя.

Чесно - не зрозумів...
Mozart

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2011 13:22

tatop написав:На початку інтервю (курсивом) думки кореспондента.
Це можна пропустити, там його судження і міркування

Це не ЙОГО судження і міркування - або Ви ДУЖЕ НЕУВАЖНО читали інтерв'ю, або.. не зрозуміли, про що йде мова :) Там ВИСМИКНУТІ З КОНТЕКСТУ фрази, скомпоновані таким чином, що здається "не сьогодні-завтра в Тавриці ВА введуть"

на рівні ходять чутки, хоче чи не хоче Цюпко допомагати банку.

А це ВЗАГАЛІ ні в які ворота не лізе! Якщо припустити , що це пише ВИСОКОПРОФЕСІЙНИЙ журналіст з великим досвідом. Хоча... мені дуже цікаво, за що його виперли з "Бізнесу"?
Він там досить довго пропрацював...

А далі. Вичитане і узгоджене інтервю Дробязко.

Мені ДУЖЕ цікава реакція Дроб'язко після того, як він побачив, У ЯКОМУ ВИГЛЯДІ, під яким "соусом" подали його інтерв'ю... Навряд чи він давав свою згоду на такий "чорний піар"...

Новиною для мене (відносною) є оперативна ситуацію з поточною ліквідністю.

А от це дивно - Ви, крім форума FINANCE.UA, ще щось читаєте, якісь новини? Чому на міжбанку ставки до 80% річних доходили - знаєте? А взагалі - чули про це?

Всі гроші, що вкладаються в банк, як депозити, зараз йдуть на ліквідацію цього розриву.
Для себе я зробив такий висновок. Чи я помиляюся?

Якщо Ви ТАКІ висновки робите... ну... я промовчу.

Чи може на міжбанку Таврика зараз кредитує? Які там зараз ставки?

У "Таврики" майже мільярд виданих МБК. Ставки - постійно змінюються...

Де заробити 25% річних, щоб повернути через 3 місяці?

Там у інтерв'ю знайдіть момент, де сказано, що залучена сума буде НЕЗНАЧНОЮ в загальній сумі депозитів. Вона розмивається більш дешевими .. і таке інше. Ліньки читати лекцію :)

Якби я хотів ризикнути з Таврикою, то тільки в гривні. Великі суми лише на 3 місяці, невеликі можна і на довший термін.

От це місце - ще раз. Поясніть, не зрозумів... У чому різниця? Боїтесь, що через Фонд віддадуть у гривні по курсу НБУ?
Mozart

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2011 13:22

Re: Таврика

Описка, слід читати ризикувати. Тобто розміщувати власні кошти в банку Таврика. Я готовий розміщувати лише незначні суми на депозит в Тавриці і лише в гривні. Так зрозуміло?
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2011 13:35

Mozart Если Вы ТАК переживаете - то ОДНОЗНАЧНО "НЕ ВАРТО повертатися"... Чем меньше в "Таврике" будет клиентов,по первому чиху снимающих деньги... тем лучше

Хм, звичайно переживаю, а чому б це я не мав переживати за свої гроші? але наголошую, я забирав депозит який закінчився, питання про дострокове розірвання договору не стояло. не кажу, що банк поганий, але дещо ризикований, співпрацюю з ним з 2007 р., ніколи не обманули, гроші завжди повертали, але це не означає, що він мені має бути рідним і проблеми банку я маю сприймати як свої. банк користується моїми грошима, я отримую відсотки - паритет і не більше. звертаю увагу, що якщо народ "закашмарять" страшилками, то ви самі знаєте, як у нас в країні в таких випадках поступають люди... Поки все, дякувати Богу добре, сьогодні в цьому впевнився, надіюсь так буде і надалі! :wink:
дядя Ваня

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

#<1 ... 8687888990 ... 2121>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей