На каком сайте, ресурсе можно отслеживать цены в новостройках Киев или Харьков? риалт? --------------------------- реалт лучше других, но реальные, действующие - только звонить или приезжать самому. обычно публикуют разную рекламную замануху типа : от акция 24% скидки и пр.
убийца эфира Так что там с конкретикой насчёт Вашей покупки? А то при -где продал (название района) и за сколько не скажу, где купил (название района) и за сколько не скажу, - сильно на виртуальную "закупку" смахивает?
zahar_ написав:Собственно Вам показана "дуля" как эксперту по тренду первички на КРЖН. Вы говорили в Киеве первичка БУИТ ДАРАЖАТЬ. В массе причин почему даражает некоректно ссылались - ПАТАМУШТА у меня в Брюховичах дорожает, значит и в Киеве будет.
1 На рахунок потягу - пояснюю Я моніторив в 2009,2010 роках пропозицію по новобудовам . Так як новобудови мають кілька переваг перед вторинкою , а саме: а - було всього близько 100 обєктів б - на кожному обєкті , було як мінімум від 5 однакових квартир ( метраж , конструктив , поверхи ) в - ціни я враховував тільки на тих обєктах які були здані в експлуатацію г - я особисто знаю , що обєкт може бути зданий в експлуатацію тільки після виконання слідуючих робіт ( поштукатурені стіни/стеля . стяжка на підлозі ) ,тому мені не потрібно було враховувати ступінь недобудови чи зношеності 2 Таким чином в 2009 ще проскакували ціни в новобудовах в 6400-6800 , до початку 2010 - вже не було менше 7300 , на сьогодні в зданих будинках не має менше 8500 .
1 А я ціни на якому ринку моніторив ? На марсіанському ? В Україні 100 новобудов одночасно , в одному місті вже років з 30 можна знайти тільки в Києві. 2 Так радо цитований Вами Шилюк сказав- ціни не будуть зростати , що далеко не одне і те саме з Вашим буіт только дешеветь , так що його дулю можете собі показати .
1.Зная Вашу манеру подтасовывать цифры под нужный Вам результат и не имея возможности проверить ваш мониторинг, принимать как аргумент Ваши цифры и на их основе то, о чём Вы говорите - росте цен на первичку - не стоит.
1 Якщо приведенним мною цифрам ніхто не зміг протиставити свої цифри - то на підставі емоційних заяв звинувачувати мене в підтасовці - не можна . Єдиний вихід ( для тих хто як брати наші менші все розуміють , а сказати у відповідь розуму не вистарчає ) - це працювати над покращенням свого аналітичного і математичного мишлення 2 Я деколи до кінця не розповідаю всього що мені відомо , але це форум , нічого не заважає моїм опонентам ( особливо якщо врахувати їхню чисельну перевагу як мінімум разів в 100-1000) мозговим штурмом без соплів і емоцій з допомогою цифр і фактів показати де і в чому я був не правий концептуально ( спроби зловити мене в математичних нестиковках в 1-10% особливо з врахуванням того обєму цифрової інформації яку привожу , при своїх похибках в рази - не рахуються) 3 Щодо данного питання Пропоную Вам особисто піти по слідуючому алгоритму а - найнижча ціна м2 на ринку як правило в новобудовах - найгірше місце розташування , бо спочатку використовують буд майданчики в кращих місцях і тільки потім переходять до гірших - найбільші метражі квартир - житло потребує додаткових вкладень від 100 доларів за м2 , для того щоб привести його до стану який позволяє його повноцінно використовувати - не розвинутість інфраструктури - бруд навколо + постійні на протязі років ремонти за стіною - при відсутності банківського кредитування забудовник надає відтермінування платежів б - так як ми бачимо що при всіх рівних умовах найнижча ціна м2 в новобудовах , то визначаємо організацію яка має найбільшу частку на ринку в економ класі. Тут рівних від КГС - не має
Таким чином , заходите на сайт КГС , шукаєте екселівський файлик на ньому де є всі ціни , метражі , квартири і просто його моніторите , по різним параметрам , ексель це позволяє .
zahar_ написав:2. Э нет - "дуля" именно учётке budivelnik . Так как Вы говорите о росте цен на первичку (по контексту и рост цен на первичку Киева включён в Ваше БУИТ ДАРАЖАТЬ), а владелец фирмы, которая ИМХО входит в первый эшалон застройщиков эконом-класса Киева, говорит,что цены будут стоять на месте. Значит в общем цена продажи, с учётом всевозможных скидок, упадёт и в среднем тренд получится понижающим. Может конечно П. Шилюк тоже типа Вас планы своей компании спроецировал на весь рынок. Вот так, как ни крути а опосредствованую "дулю" от П.Шилюка получите и распишитесь.
На рахунок того кому показана дуля. Давайте спочатку уточнимо деякі позиції 1 Чому слова Шилюка про те що в нього дорожчати не буде - Ви інтерпритуєте як - буде дешевшати ? 2 Як в цифровому виразі можна показати фразу дорожчати не буде ? Буде ріст у розмірі 0% , чи Буде падіння в розмірі 0% 3 Що таке тренд ? , якщо дивитись що на авізо , що на домік , то сьогоднішні ціни знаходяться в областях які більші ніж були на цих же ресурсах пів-року тому.
Cricetus cricetus написав:кто в курсе, что за комплекс строится возле студии довженка на шулявке? малоэтажный такой. ---------------------------------------- stsophia.ua /ru/projects/crystal_park долгострой. строят еще года с 2008, если не раньше. года полтора стояли. за этот год - заложили стены монолита кирпичем. после активности на стройке не видел. претензия на высокий уровень, цены не узнавал, но думаю не дешево.
Мне встречалась информация, что от 3000 у.е. за метр. Типа элитное жилье.
Строилось еще с 2007, кризис внес свои коррективы , стояло года 2. Только в этом году начали шевелиться
Т.е, без привязки к конкретным личностям - с темой ОБНИЩАНИЯ населения (ролик об этом), в общем и целом Вы согласны...
В Европе? Да, наверное в ряде стран будет снижение жизненного уровня. В остальном - басни венского леса о скором крахе запада. Да побастуют, побузят, часть накоплений съест инфляция (в первую очередь различные соц. фонды), что-то спишут, безработица и пр. Обнулятся и начнут по новой. Сильно много дармоедов развели. Ключевая фраза интервью начинается с 27 минуты
zahar_ написав:убийца эфира Так что там с конкретикой насчёт Вашей покупки? А то при -где продал (название района) и за сколько не скажу, где купил (название района) и за сколько не скажу, - сильно на виртуальную "закупку" смахивает?
Мыцик написав:На каком сайте, ресурсе можно отслеживать цены в новостройках Киев или Харьков?
риалт?
Всі ціни новобудов Києва на одному сайті не знайти , але для того ж КГС http://www.kyivmiskbud.ua/ukr/price.php?rel=k Тай є ссилочка Прайс-лист одним файлом - тисните і отримаєте в екселі весь файл , дуже зручно , можна побачити все що потрібно а - адресу обєкту б - кількість не проданих квартир на обєкті в - метраж квартири , поверх , ціну На сьогодні 948 квартири , з загальною площею в 96444 м2 з середньою ціною 11856 грн/м2 , найнижча ціна-8700 , найвища ціна - 16623 грн/м2
budivelnik написав:1 На рахунок потягу - пояснюю Я моніторив в 2009,2010 роках пропозицію по новобудовам . Так як новобудови мають кілька переваг перед вторинкою , а саме: а - було всього близько 100 обєктів б - на кожному обєкті , було як мінімум від 5 однакових квартир ( метраж , конструктив , поверхи ) в - ціни я враховував тільки на тих обєктах які були здані в експлуатацію г - я особисто знаю , що обєкт може бути зданий в експлуатацію тільки після виконання слідуючих робіт ( поштукатурені стіни/стеля . стяжка на підлозі ) ,тому мені не потрібно було враховувати ступінь недобудови чи зношеності 2 Таким чином в 2009 ще проскакували ціни в новобудовах в 6400-6800 , до початку 2010 - вже не було менше 7300 , на сьогодні в зданих будинках не має менше 8500 .
1 А я ціни на якому ринку моніторив ? На марсіанському ? В Україні 100 новобудов одночасно , в одному місті вже років з 30 можна знайти тільки в Києві. 2 Так радо цитований Вами Шилюк сказав- ціни не будуть зростати , що далеко не одне і те саме з Вашим буіт только дешеветь , так що його дулю можете собі показати .
1.Зная Вашу манеру подтасовывать цифры под нужный Вам результат и не имея возможности проверить ваш мониторинг, принимать как аргумент Ваши цифры и на их основе то, о чём Вы говорите - росте цен на первичку - не стоит.
1 Якщо приведенним мною цифрам ніхто не зміг протиставити свої цифри - то на підставі емоційних заяв звинувачувати мене в підтасовці - не можна . Єдиний вихід ( для тих хто як брати наші менші все розуміють , а сказати у відповідь розуму не вистарчає ) - це працювати над покращенням свого аналітичного і математичного мишлення 2 Я деколи до кінця не розповідаю всього що мені відомо , але це форум , нічого не заважає моїм опонентам ( особливо якщо врахувати їхню чисельну перевагу як мінімум разів в 100-1000) мозговим штурмом без соплів і емоцій з допомогою цифр і фактів показати де і в чому я був не правий концептуально ( спроби зловити мене в математичних нестиковках в 1-10% особливо з врахуванням того обєму цифрової інформації яку привожу , при своїх похибках в рази - не рахуються) 3 Щодо данного питання Пропоную Вам особисто піти по слідуючому алгоритму а - найнижча ціна м2 на ринку як правило в новобудовах - найгірше місце розташування , бо спочатку використовують буд майданчики в кращих місцях і тільки потім переходять до гірших - найбільші метражі квартир - житло потребує додаткових вкладень від 100 доларів за м2 , для того щоб привести його до стану який позволяє його повноцінно використовувати - не розвинутість інфраструктури - бруд навколо + постійні на протязі років ремонти за стіною - при відсутності банківського кредитування забудовник надає відтермінування платежів б - так як ми бачимо що при всіх рівних умовах найнижча ціна м2 в новобудовах , то визначаємо організацію яка має найбільшу частку на ринку в економ класі. Тут рівних від КГС - не має
Таким чином , заходите на сайт КГС , шукаєте екселівський файлик на ньому де є всі ціни , метражі , квартири і просто його моніторите , по різним параметрам , ексель це позволяє .
1. А при чём тут эмоции? Вы подтасовываете цифры - это констатация факта, а эмоции это уже Ваша фантазия. И Вас неоднократно тыкали носом в Ваш блуд.
Вот и теперь Вы сочиняете, что "ціни я враховував тільки на тих обєктах які були здані в експлуатацію"?
Приведите, к примеру, список из 45-50 домов сданых в эксплуатацию в Киеве в 2010, 2011 и цены в них по которым Вы якобы мониторили цены? Если он у Вас есть, то это же не составит Вам труда?
Востаннє редагувалось zahar_ в Чет 22 гру, 2011 14:13, всього редагувалось 1 раз.
zahar_ написав:убийца эфира Так что там с конкретикой насчёт Вашей покупки? А то при -где продал (название района) и за сколько не скажу, где купил (название района) и за сколько не скажу, - сильно на виртуальную "закупку" смахивает?
написал в личку
Спасибо. А цены продаж - для мониторинга? Можно тоже в личку и рекомендации насколько эта информация может быть закрытой?