Дельта 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 578579580581582 ... 615>
Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 00:34

Damba написав:NazarK
дал пищу для размышлений.
Сашко, Сашок или кто-там ещё,
как насчёт и NazarK объявить засланным козачком?
вперёд!
А может, Сашко - засланец?

Думаю, нам удасться поправить взаимодействие нескольких каналов обслуживания, колцентра, интернета и отделения. Пока есть недоработки, значит будем исправлять.
Приносим извинения за неудобства
vimex

Подякував: 35 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 00:37

vimex написав:Думаю, нам удасться поправить взаимодействие нескольких каналов обслуживания, колцентра, интернета и отделения. Пока есть недоработки, значит будем исправлять.

надо полагать, что клиент не заслуживает даже чашки кофе в отделении, не говоря уже о бонусной надбавке за убитый бизнес день в банке? Просто извнинения...
stormex

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 00:43

stormex написав:
  vimex написав:Думаю, нам удасться поправить взаимодействие нескольких каналов обслуживания, колцентра, интернета и отделения. Пока есть недоработки, значит будем исправлять.

надо полагать, что клиент не заслуживает даже чашки кофе в отделении, не говоря уже о бонусной надбавке за убитый бизнес день в банке? Просто извнинения...

Не вопрос, клиент может зайти ко мне в офис и кроме извинений предложу ему чашечку кофе.
vimex

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 00:53

stormex написав:надо полагать, что клиент не заслуживает даже чашки кофе в отделении, не говоря уже о бонусной надбавке за убитый бизнес день в банке? Просто извнинения...

За много лет пользования услугами разных банков (примерно 1-4 раза каждый месяц) ни разу не проводил в отделении банка больше 10-15 минут. В последний раз на днях мне позвонила менеджер из Дельта банка, попросила зайти получить какие-то новые акционные карточки, которые прилагаются к депозиту. Заехал по дороге, расписался, не читая, раз 20-30 на каких-то бумажках (менеджер страницы переворачивала), потратил, ну, минут 8-10, получил ненужный мне кулек с "моими экземплярами" каких-то договоров и какие-то конверты с карточками и ушел.
Дома заглянул/посмотрел через инет - эти карты бесплатные с нулевыми остатками на счетах, конверты с пин-кодами даже открывать не стал.

Просто не представляю, что в банке можно делать дольше 15 минут...
Сашун

Подякував: 0 раз.
Подякували: 259 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 00:57

vimex написав:Не вопрос, клиент может зайти ко мне в офис и кроме извинений предложу ему чашечку кофе.

как-то угрожающе звучит :) ну хотя бы компенсировали ему потраченный день дневной кассой, или дали +0.3% бонуса к депо что-ли.
Вот, мол мы все признаем, да была такая ошибка, будем работать над ее устранением...вот вам бонус...
про 5.3. нечего сказать нам?
stormex

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 01:03

stormex написав:
  vimex написав:Не вопрос, клиент может зайти ко мне в офис и кроме извинений предложу ему чашечку кофе.

как-то угрожающе звучит :) ну хотя бы компенсировали ему потраченный день дневной кассой, или дали +0.3% бонуса к депо что-ли.
Вот, мол мы все признаем, да была такая ошибка, будем работать над ее устранением...вот вам бонус...
про 5.3. нечего сказать нам?

Господа, я не в покер играю. В моем распоряжении моя зарплата. 0.3% годовых от депозита не вопрос. Надеюсь депозит был не более 10 000 000 гривен.
По поводу пункта 5.3 сказать не могу. Я больше по технологиям и процессам.
vimex

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 01:21

vimex написав:Господа, я не в покер играю. В моем распоряжении моя зарплата. 0.3% годовых от депозита не вопрос. Надеюсь депозит был не более 10 000 000 гривен.

Зайти до Вас у Києві на каву трохи далеко буде. Депозит був не настільки великим, щоб потенційна компенсація за втрачений день на щось суттєво впливала, але й не настільки малим, щоб, скажімо, за таку суму не посперичатись на базарі, коли тебе на неї обважать.

Я спочатку думав не писати про це, і махнути на все рукою. Але потім подумав, що якщо бути позитивної думки про намагання Дельти вдосконалюватись, то замовчувати такі факти не варто, бо:

1. Я дуже не хотів би, щоб подібна ситуація повторилась зі мною, коли сума буде набагато більшою (а я співпрацюю з Дельтою по значно більшим сумам, ніж в описаному інциденті).
2. Для мене критичною є чіткість і точність інформації, яку я отримую від офіційних представників банку. На основі цієї інформації я будую свої фінансові плани, і хочу, щоб вона була надійною. Якщо ж трапляються збої, то від порядного банку я не очікую перекладання цих збоїв на плечі клієнта. В таких випадках повинна проводитись корекція (незалежно від суми питання).
3. Вже за те, що тут я детально розписав цю ситуацію, банк повинен би не лише компенсувати прямі втрати, а й надати бонус за активну участь у вдосконаленні ключових технологічних процесів роботи ІБ та On-Line депо.
4. І, щоб бути точним, додам, що я все-таки не просидів увесь день в банку. Я був у відділенні від 9:00 до 9:30. Потім знову від 13:00 до 13:45. Потім знову від 16:35 до 17:00. А потім ще раз від 18:00 до 18:20. Крім того, дзвонив кілька разів у VIP-центр (безрезультатно). Думаю, це немало...
NazarK

Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 01:31

Re: Дельта

Недавно например, "Дельта Банк" купил у того же Укрсиббанка портфель ипотечных кредитов в размере почти $1 млрд…

- Но они же не банк взяли, а только портфель. Это бизнес.
Там был очень хороший дисконт…

- Согласен.
http://www.epravda.com.ua/publications/ ... 23/310914/

Щось я пропустив, вже купили? Так тільки планували це зробити???!!!
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 01:33

NazarK написав:
  vimex написав:Господа, я не в покер играю. В моем распоряжении моя зарплата. 0.3% годовых от депозита не вопрос. Надеюсь депозит был не более 10 000 000 гривен.

Зайти до Вас у Києві на каву трохи далеко буде. Депозит був не настільки великим, щоб потенційна компенсація за втрачений день на щось суттєво впливала, але й не настільки малим, щоб, скажімо, за таку суму не посперичатись на базарі, коли тебе на неї обважать.

Я спочатку думав не писати про це, і махнути на все рукою. Але потім подумав, що якщо бути позитивної думки про намагання Дельти вдосконалюватись, то замовчувати такі факти не варто, бо:

1. Я дуже не хотів би, щоб подібна ситуація повторилась зі мною, коли сума буде набагато більшою (а я співпрацюю з Дельтою по значно більшим сумам, ніж в описаному інциденті).
2. Для мене критичною є чіткість і точність інформації, яку я отримую від офіційних представників банку. На основі цієї інформації я будую свої фінансові плани, і хочу, щоб вона була надійною. Якщо ж трапляються збої, то від порядного банку я не очікую перекладання цих збоїв на плечі клієнта. В таких випадках повинна проводитись корекція (незалежно від суми питання).
3. Вже за те, що тут я детально розписав цю ситуацію, банк повинен би не лише компенсувати прямі втрати, а й надати бонус за активну участь у вдосконаленні ключових технологічних процесів роботи ІБ та On-Line депо.
4. І, щоб бути точним, додам, що я все-таки не просидів увесь день в банку. Я був у відділенні від 9:00 до 9:30. Потім знову від 13:00 до 13:45. Потім знову від 16:35 до 17:00. А потім ще раз від 18:00 до 18:20. Крім того, дзвонив кілька разів у VIP-центр (безрезультатно). Думаю, це немало...

Думаю никого не смогу удивить, что новые технологии не всегда работают так как хотелось. Точно также и с банковскими технологиями. Мы в тестах отсекаем 99% ошибок, но 1% остается. При большом количестве клиентов ошибки проявляются сразу. Мы их исправляем. А перед клиентами извиняемся и компенсируем взятыми комиссиями.
Кстати iphone не отправлял mms в начале, а потом они исправили все.
vimex

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 01:33

stormex написав:NazarK
Уже были в этом форуме ссылки на фонд гарантирования возвратов вкладов. Ваш договор будет признан ничтожным, поскольку наносил банку ущерб подвыщенной процентной ставкой на особистых умовах (и это могло произвести до критического положения в банке, ваши повышенные выплаты). Об этом прямо так там и написано.

Дякую. Тоді нагадаю ще раз: "Перепитував у відповідальної працівниці, чи такі договори (або по меншій мірі та їх частина, яка становить менше 150к) підпадають під гарантії ФГВФО. Працівниця відповіла мені, що, оскільки основний договір є стандартним, то ці договори, так як і всякі інші, підпадають під гарантії фонду."

Оскільки така відповідь була озвучена офіційним представником банку, котрий працює з VIP-клієнтами, прошу представників банку публічно прокоментувати це, і або обґрунтовано спростувати думку stormex-а, або ж спростувати заяви працівниці банку. Нагадаю, що дана інформація є критичною для клієнтів, і дезінформування по таких питаннях становить значний мінус і введення клієнта в оману з ключових моментів його потенційних прав та забезпечень його коштів.
NazarK

Подякували: 35 раз.

Профіль

#<1 ... 578579580581582 ... 615>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор