квестор спасибки, за народные обычаи, про василя не знал - погуглил, толком не нашёл... будете комментировать ввп, платёжный баланс и другую ерунду снайпером не был, а ручной кулемет пару месяцев таскать довелось... тяжёлый зараза, ели сдыхался...
чик написав:квестор спасибки, за народные обычаи, про василя не знал - погуглил, толком не нашёл... будете комментировать ввп, платёжный баланс и другую ерунду снайпером не был, а ручной кулемет пару месяцев таскать довелось... тяжёлый зараза, ели сдыхался...
Ну, як "артилерист" кулеметнику..скажу, що платіжний баланс -це НЕ єрунда а ОСНОВА !! КУРСУ, звісно.І складно з ним , сим балансом, дефіцитниньким вижається...але може то розмальовані нечистю щедрувальники так впливають...утро вечера мудрєнєє...
ТИХИЙ написав:Ув. Квестору си-си-бо. Усьо логічно Как по мне добавил бы (звыняйте, сжал малехо инфо): ІКЕБАНА(кошик) - 13.01.12 Квестор А) Зберігальні активи – гроші 1 – антиквариат (для тех, кто в теме!) 2 - золото (вічні гроші) + серебришко (если подхватить на дне!) 2 - $ (поточні гроші): рахунки «до запитання» та «депозитні картки» - мають складати не більше 10% початкової ІКЕБАНИ Б) Примножувальні (дохідних) активи, інвестиції – основа ІКЕБАНИ 1 - строковий депозит (генерує %%); весна-літо: перевага «примножувальним» банкам (грн., €, RUB, фунт), осінь-зима: «зберігальним» ($,CHF). Зі збільшенням власних заощаджень варто спробувати вкластись в 2 - бізнес: власний чи партнерський 3 - нерухомість: земля с/г призначен-ня, якісна торгівельна та житлова нерухомість 4 – кэш, для катания на валютных качелях. При Ю/Ю получалось очень ГУТ (опять же для тех, кто в теме!)
На здоров"я ! Пользуйтесь..підказуйте ..для цього клавіатуру мучимо ! Думав..хворів..і навіть кури..тьху !пробував...себто, висновок такий: - срібло та валютний кеш - це шпекулятивний БІЗНЕС( НЕ ІНВЕСТИЦІЇ). Про тему шпекуляцій..наразі, перебуваю в отріцанії та ідеологічному протистоянні, бо людей шкода ! - антикваріат-ТЕЖ БІЗНЕС ( якщо серйозно) або хобі ( по баловству)..хоча... не наполягаю... І взагалі..безумовно...кожному СВОЄ...лиш би " в ріст"
В экстремальных условиях больше шансов на выживание у того, кто использует ВСЕ возможные для этого средства. Dans la guerre comme à la guerre
Kвесторе, з Різдвом всіх, щедрого Нового року. Як не буває Літа попереду Весни. Так не буває Нового року попереду Різдва. Велике дякую за Ікебану та Весну в цьому році.
tatop написав:Kвесторе, з Різдвом всіх, щедрого Нового року. Як не буває Літа попереду Весни. Так не буває Нового року попереду Різдва. Велике дякую за Ікебану та Весну в цьому році.
Дякую ! Взаємно !
"Да бери усе, я себе еще нарисую! "....
ПС. Пора спати. Мені ще має наснитись сон в котрому буде відповідь на гостре і дуже важливе запитання тєкущого економічного момєнту -" єврозона буде в рецесії тільки в першому кварталі чи таки гепнеться сильніше"?? ...а якщо не насниться?? доведеться кидати монетку..
Сію, вію, посіваю, З Новим роком вас вітаю. Щастя й радощів бажаю. На здоров’я! На Новий рік! Щоб вам вродило краще, ніж торік. Коноплі під стелю, А льон до коліна, Щоб вам, господарі, Голова не боліла!
Mirax написав:Який девал, Ви що? Відставте гриби в сторону. Грндепо - і ніяких проблем. Відбивається же ж.
Дякую за моральну підтримку!
......................... клац ....................... піар грндепо в конкретному банку вирізаю ......................... клац .......................
До 15 липня нічого надзвичайного не трапиться, Я разом з Вами у це вірю!
Щось Ви переплутали береги. Різної ми віри. Я ризик девалу гривні оцінюю вищим, ніж це робите Ви. Тому в гривні маю якісь жалюгідні долі процента від своїх заощаджень. На поточні потреби. Відбивати девал гривні, наздоганяти грндепопроцентом - ця гра мене не гріє. Займайтеся аутотренінгом, гіпнотизуйте курс гривні і підраховуйте свої грндепопрібиля без мене.
tatop написав:На даний момент, до Василя, (ще два дні) діє прогноз Квестора долар 8.00 +\- 4% на 2012 рік. Тобто з максимального 8.32 на 2012 рік треба виходити. Ось буде новий прогноз погоди від Квестора, тоді і про 9,10 можна подискутувати. А сьогодні це серйозно не сприймається.
Mirax написав:Який девал, Ви що? Відставте гриби в сторону. Грндепо - і ніяких проблем. Відбивається же ж.
Дякую за моральну підтримку!
......................... клац ....................... піар грндепо в конкретному банку вирізаю ......................... клац .......................
До 15 липня нічого надзвичайного не трапиться, Я разом з Вами у це вірю!
Щось Ви переплутали береги. Різної ми віри. Я ризик девалу гривні оцінюю вищим, ніж це робите Ви. Тому в гривні маю якісь жалюгідні долі процента від своїх заощаджень. На поточні потреби. Відбивати девал гривні, наздоганяти грндепопроцентом - ця гра мене не гріє. Займайтеся аутотренінгом, гіпнотизуйте курс гривні і підраховуйте свої грндепопрібиля без мене.
tatop написав:На даний момент, до Василя, (ще два дні) діє прогноз Квестора долар 8.00 +\- 4% на 2012 рік. Тобто з максимального 8.32 на 2012 рік треба виходити. Ось буде новий прогноз погоди від Квестора, тоді і про 9,10 можна подискутувати. А сьогодні це серйозно не сприймається.
"Зима спитає, де літо було."
А літо спитає, що взимку робили... Протягом найближчого місяця закінчуються короткі акційні депозити, відкриті під 23-25% у грудні 2011 р.Прибутки в гривні просто чудові, а при конвертації їх у євро - просто фантастичні. Таких чудових пропозицій вже нема і навряд чи вони зявляться найближчим часом. Практичне питання, що робити з грошами? Якщо вірите у катастрофічний девал у наступні кілька місяців, ховайтеся у валюту . Але жодна нормальна людина, за виключенням найманих провокаторів, у це не повірить. Нема і не може бути жодних катастрофічних девалів до кінця літа, навіть якщо хтось про це і мріє. Отже потрібно виходити з нормального тверезого розрахунку, а значить продовжувати ставку на гривневі депозити хоча б до липня. Хоча диверсифікацію ніхто не відміняв і ризикувати можно лише частиною заощадженнь. Ще кілька місяців тому я вкладав в гривневі депозити 15%, а після оголошення грудневих акцій збільшив іх долю до 25%. Така моя віра, а Ваша то Ваша... По вірі кожному і воздасться!