Там ціла заморочка - потрібно зробити собі картку, яку без комісії можна поповняти тільки через айбокс. І вже з неї інтернет-банкінгом відкривати депозит... Краще у відділенні без лишніх приколів і щоб гроші повернулися на поточний...
|
|
ЛОБ Мій досвід це моя персональна справа, а персональними даними ніколи ні з ким не ділюсь. Так що можете лише здогадуватись. Парі ми заключили публічно на форумі, так що ніяких секретів не розголошую. Результат 1 серпня також підведемо публічно на форумі. Драйв реально полюбляю, без цього просто не цікаво. До речі я з Вами далеко не завжди сперечаюсь. Скажімо Ваші оцінки перспективи фунта та євро співпали з моїми і ці гілочки у моїй екібані займають пристойне місце.
ЛОБ Ви писали: "колишній голова нбу - сивовласий дурень, що проміняв шану на гроші - зізнався пізніше у вузькому колі, що реально з курсом вище 5,60 вони ... наклали у бобік ))"
Ви справді вірите, що все що ВОНИ (він та його високий патрон) виробляли у 2008-2009р.р. було просто накладанням у бобік? Мені чомусь здається, що особистий фінансовий профіт цих діячів та найближчого інсайдерського оточення був далеко не на останньому місці.
Тарас Бульба
що заважає від бюджету відколупнути на інфраструктурній оборудці пару ярдів на вибори та профінансувати витрати у тій самій гривні ? на високих ставках усі місцеві розумники тримають капітали вдома - за бугром доходність нульова, додам, більшість банків сидить у короткій позиції по валюті (поки це має сенс) маємо змогу постійно відслідковувати вивід капіталу та експортні надходження - щомісячно - навіщо комусь вірити на слово ? разом це й зробимо )) ЛОБ Ви писали:"що заважає від бюджету відколупнути на інфраструктурній оборудці пару ярдів на вибори та профінансувати витрати у тій самій гривні ?"
Все вірно, але відколупнути від бюджету можуть тільки ті хто цей бюджет пасе. От вони і не зацікавлені у девалі. А "опозиція" має заводити доляри з-за кордону і конвертувати у гривню, бажано по "приподнятому" курсу. Нагадує анекдот: В зоопарку відвідувач читає меню слона, здивовано запитує служителя біля вольєру - Слон, що і вправду все це може зїсти? Той відповідає - Может то он канечно может! Только кто ж ему дасть!
В каких банках еще действуют высокие ставки по долл. и евро?Подскажите пожалуйста, в каких банках еще действуют высокие ставки по депозитам с пополнением в долларах и евро?
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||