zahar_ написав:Потому что есть правило - адекватной цена недвижимости в регионе считается когда 1кв метр - стоит в районе одного среднего дохода в регионе.
Для ближчої географічно і ментально Москви різниця ще більша.
"Ну человек" "С" Я вам про адекватные цены на недвижимость по отношению к среднему доходу, по Мюнхену и Варшаве, а Вы Москву подсовываете с её пузырём на РН.
По Парижу знающий участник интернет-дискуссий по-моему говорил, что там тоже пузырёк. Про корни его не имею информации.
А може давайте примінимо правило Захара до будь якого іншого майна. Отже 1 В середньому в Україні на особу припадає 23 м2 житла , таким чином виходячи з твердження Захара , адекватною ціною нерухомості в 23 м2 є величина заробітку яку отримують за 23 місяця. 2 Так як людина житлом користується все життя , і за все життя працює 30 років х 12 місяців = 360 місяців + отримує пенсію в розмірі 0,7 заробітної плати ще 10 років = 10 років х 12 місяців х 0,7 = 84 місяці. Таким чином за життя людина заробляє 360 місяців + 84 місяці = 444 місячних зарплати . 3 Адекватною ціною на будь що , як я розумію , Захар вважає 23 /444 =5,2% заробленого за період користування покупкою . Звідси дуже легко визначити неадекватні на сьогодні ціни на будь-що по версії Захара.Отже середня величина доходу на сьогодні становить приблизно 100 грн в добу( 24 робочих дні х 100 грн = 2400 грн в місяць) товар/послуга__тривалість використання_гранично допустима(адекватна ) ціна Сигарети__________________1 доба_______100 грн х 5,2%___________5,2 грн Автомобіль_______________10 років_10 х 12 х 2400 х 5,2%_________14 976 грн Відпочинок за кордоном ___1 рік___12 х 2400 х 5,2%_______________1 498 грн Відпочинок в клубі________7 діб__7х100 грн х 5,2%___________________35 грн
Так що Захар , якщо Ви погоджуєтесь з таким твердженням( підрахунком) , то я гарантую що всі ( і я в тому числі ) стануть під Ваші знамена борця за адекватність цін .
Oven написав:Cricetus cricetus вот ещё: "Продам в. «Лико-Град». .3-х. комн. двухуровневую квартиру с террасой. Ул. Академика Вильямса, дом 3-А. 15-16/16эт. Новый дом. S=165кв.м. Квартира 3-х комнатная, двухуровневая с террасой. Дом сдан. Комнаты большие, просторные. 2 С/у. Два балкон. Окна металлопластик. Состояние после строителей. Стяжка, стены выравненные, электрика проведена, счётчик. Документы готовы. Цена: 154 100 y.e. Звоните есть варианты. ТОРГ!!! Этаж - на выбор. (7 500 грн/м2 при 100% оплате). Тел. Специалиста (097)770-98-28, (050)727-10-37, (063)763-09-49 Андрей Олегович." Просто супер вариант, не хотите позвонить?
мне бы полтосик еще где-то намутить, я бы уже звонил и ехал смотреть эх
budivelnik написав:А може давайте примінимо правило Захара до будь якого іншого майна. Отже 1 В середньому в Україні на особу припадає 23 м2 житла , таким чином виходячи з твердження Захара , адекватною ціною нерухомості в 23 м2 є величина заробітку яку отримують за 23 місяця. 2 Так як людина житлом користується все життя , і за все життя працює 30 років х 12 місяців = 360 місяців + отримує пенсію в розмірі 0,7 заробітної плати ще 10 років = 10 років х 12 місяців х 0,7 = 84 місяці. Таким чином за життя людина заробляє 360 місяців + 84 місяці = 444 місячних зарплати . 3 Адекватною ціною на будь що , як я розумію , Захар вважає 23 /444 =5,2% заробленого за період користування покупкою . Звідси дуже легко визначити неадекватні на сьогодні ціни на будь-що по версії Захара.Отже середня величина доходу на сьогодні становить приблизно 100 грн в добу( 24 робочих дні х 100 грн = 2400 грн в місяць) товар/послуга__тривалість використання_гранично допустима(адекватна ) ціна Сигарети__________________1 доба_______100 грн х 5,2%___________5,2 грн Автомобіль_______________10 років_10 х 12 х 2400 х 5,2%_________14 976 грн Відпочинок за кордоном ___1 рік___12 х 2400 х 5,2%_______________1 498 грн Відпочинок в клубі________7 діб__7х100 грн х 5,2%___________________35 грн
Так що Захар , якщо Ви погоджуєтесь з таким твердженням( підрахунком) , то я гарантую що всі ( і я в тому числі ) стануть під Ваші знамена борця за адекватність цін .
Таки будивельнику не терпиться объявить свои сараи элитными аппартаментами, на которые пересичному в жизнь не заработать. Не хватает еще повесить транспарант на сараях: "У кого нет миллиона (не Москва же), тот идет в ж***" - и вот, новый Полонский западноукраинского разлива готов.
Oven написав:Cricetus cricetus вот ещё: "Продам в. «Лико-Град». .3-х. комн. двухуровневую квартиру с террасой. Ул. Академика Вильямса, дом 3-А. 15-16/16эт. Новый дом. S=165кв.м. Квартира 3-х комнатная, двухуровневая с террасой. Дом сдан. Комнаты большие, просторные. 2 С/у. Два балкон. Окна металлопластик. Состояние после строителей. Стяжка, стены выравненные, электрика проведена, счётчик. Документы готовы. Цена: 154 100 y.e. Звоните есть варианты. ТОРГ!!! Этаж - на выбор. (7 500 грн/м2 при 100% оплате). Тел. Специалиста (097)770-98-28, (050)727-10-37, (063)763-09-49 Андрей Олегович." Просто супер вариант, не хотите позвонить?
Не, не хочу. я ж говорю, мне голосеевский не нужен. Хотя цены очень привлекательные, честно скажу, если это правда - это самая дешевая цена готового новостроя на правом берегу. реально дешевеет там. Вот что значит много новостроя в одном районе. конкуренция рулит, епт!
budivelnik написав:А може давайте примінимо правило Захара до будь якого іншого майна. Отже 1 В середньому в Україні на особу припадає 23 м2 житла , таким чином виходячи з твердження Захара , адекватною ціною нерухомості в 23 м2 є величина заробітку яку отримують за 23 місяця. 2 Так як людина житлом користується все життя , і за все життя працює 30 років х 12 місяців = 360 місяців + отримує пенсію в розмірі 0,7 заробітної плати ще 10 років = 10 років х 12 місяців х 0,7 = 84 місяці. Таким чином за життя людина заробляє 360 місяців + 84 місяці = 444 місячних зарплати . 3 Адекватною ціною на будь що , як я розумію , Захар вважає 23 /444 =5,2% заробленого за період користування покупкою . Звідси дуже легко визначити неадекватні на сьогодні ціни на будь-що по версії Захара.Отже середня величина доходу на сьогодні становить приблизно 100 грн в добу( 24 робочих дні х 100 грн = 2400 грн в місяць) товар/послуга__тривалість використання_гранично допустима(адекватна ) ціна Сигарети__________________1 доба_______100 грн х 5,2%___________5,2 грн Автомобіль_______________10 років_10 х 12 х 2400 х 5,2%_________14 976 грн Відпочинок за кордоном ___1 рік___12 х 2400 х 5,2%_______________1 498 грн Відпочинок в клубі________7 діб__7х100 грн х 5,2%___________________35 грн
Таки будивельнику не терпиться объявить свои сараи элитными аппартаментами, на которые пересичному в жизнь не заработать. Не хватает еще повесить транспарант на сараях: "У кого нет миллиона (не Москва же), тот идет в ж***" - и вот, новый Полонский западноукраинского разлива готов.
Ні , просто будівельник пропонує прийняти до уваги реалії . Табличку яку я побудував по вихідним данним Захара - 1 м2=1 місячна заробітна плата - Ви побачили , а тепер подивіться цю саму табличку по сьогоднішнім реаліям 1 м2 = 3 місячних зарплати ( тоді 5,2% перетворюється в 15,6% ) товар/послуга__тривалість використання_гранично допустима(адекватна ) ціна Сигарети__________________1 доба_______100 грн х 15,6%___________15,6 грн Автомобіль_______________10 років_10 х 12 х 2400 х 15,6%_________44 928 грн Відпочинок за кордоном ___1 рік___12 х 2400 х 15,6%_______________4 493 грн Відпочинок в клубі________7 діб__7х100 грн х 15,6%__________________106 грн
І яка табличка більш реалістична на сьогодні ? А в табличках то не тільки житло , а й інші речі , авто , відпочинок . Питання Ви за авто чи відпочинок за бугром чи відпочинок в клубі платите суми які ближчі до першої чи до другої таблички ? А якщо до другої , і проти цін другої Ви не протестуєте , то чому вважаєте що житло не має права обраховуватись по аналогічним правилам ?
budivelnik исходя из темы ветки скажите пожалуйста, какая адекватная цена в Киеве на новую квартиру в центре города... хоть однокомнатная ? вот однушка центральная часть города 60 квадратов я теряюсь в ваших расчетах
kuynka написав:budivelnik исходя из темы ветки скажите пожалуйста, какая адекватная цена в Киеве на новую квартиру в центре города... хотя однокомнатная ? я теряюсь в ваших расчетах
1 Адекватна - це та угода , яка завершилась повною згодою сторін ( продавець віддав товар(житло) і взамін отримав товар ( гроші) , покупець віддав свій товар( гроші)і отримав взамін товар(житло)) 2 Якщо ціну на різні товари можна вирахувати виходячи з однієї і тієї ж формули , значить всі ціни на товари є адекватними.
На сьогодні , я вивожу слідуючу формулу: Адекватною( ринковою ) є ціна товару , на який споживач має можливість заробити на протязі 15,6% часу за який буде використовуватись цей товар
Артём123 написав:И заодно уже заданный вопрос Захару: с чего вдруг в одной из БЕДНЕЙШИХ стран Европы цены на что-то (конкретно на недвижимость) должны стремится к ЗП по сути нищих людей?
Разве покупки не из доходов(ЗП) делают?
А разве в нищей стране должны продавать столько же товара, сколько и в стране с высоким уровнем жизни? В нищей стране следует принимать за норму, что потенциально участников на РН - 10%, реально участников на РН – 3%. Остальные живут в том, что есть, с родственниками или после родственников. А цена на недвижимость может стремится к уровню ЗП, если есть идея сделать рынок массовым, для большего количества участников. Только вот в последние годы и близко такого не наблюдается.
А зачем вообще продавать? Построили и пусть стоит, не молоко - не скиснет
А кто что знает по поводу Урловской, 10? Квадрат в районе ~1300 USD гуляет (при торге долларов 50-70 с квадрата скинут, я думаю).
Продажа 1 к. квартир Урловская 10, монолитно-каркасный дом, 52/20/14.5- 65800у.е., 51/21/13,5 -67700у.е.,46/18/14 -62000у.е. чистовая отделка, сдача- декабрь 2011г. Выбор этажей.. Тел.: (066)024-1104 Александр
Кстати, тут многие говорят об адекватности в принципе. Расскажу историю двухдневной давности, которая меня искренне рассмешила. Есть в авизо такое объявление:
Мой первый вопрос: "А откуда в хруще 49 метров появилось?". Ответ: "Это полусталинка. Хозяйка сказала, что после ремонта у нее стало 49 квадратов минимум"
Второй вопрос: "Договорная цена - это сколько?" Ответ: "90. И у нас так много звонков по этой квартире - сами удивлены"
Ну не эпический ли кретинизм? О какой адекватности может идти речь с таким подходом? И вот не возникает у этой "хозяйки" мысли, отчего это рядом такие же квартиры выставлены за ~65К?
Востаннє редагувалось marty в Вів 07 лют, 2012 13:00, всього редагувалось 1 раз.