Дык, я лично там пожил. Хватит!
|
|
![]()
Это дом 80-х годов.
![]() 1 Для того щоб за 6-7 років купити по 60 м2 , потрібно щоб їх хтось збудував. Спосіб підрахунку простий Або 9 млн м2 на 45 млн населення = 0,2 м2 в рік =1,4 м2 на особу за 7 років Або 9 млн м2 на 12 млн працюючих = 0,75 м2 в рік=9,8 м2 в рік на працюючого 2 Маніпуляція тут присутніх обвалістів полягає в тому , що вони озвучуючи ціну на житло в Києві , порівнюють з заробітною платою моїх працівників під Львовом. Для того щоб вщент рознести іх маніпуляції , достатньо озвучити заробітну плату моїх працівників в м2 які вони ж і виготовляють, а це : Чорноробочий-2500грн=0,45м2 в місяць(еквівалент для Києва 14000х0,45=5300) Спеціаліст - 5000грн=0,9м2 в місяць=12600 грн в місяць для Києва То що в черговий раз лаханулись ? 3 Співідношення 1 м2=1 місячній зарплаті - це коефіцієнт справедливості , про який кожен обвалішка заявив як мінімум разів по 5 . Як бачите в мене цей коефіцієнт вже практично є для фахівця. ПС То коли почнете хвастатись перед навколишніми що Вас удостоїв уваги такий поважний спеціаліст як я . який не зважаючи на слину і соплі вже давно робить те , про що Ви тільки у ві снах ( ну і ще на цих сторінках ) мрієте ? ( я маю на увазі 1 м2=1 місячна зарплата ![]()
![]() А какие реально негативы проживания на Позняках/Осокорках в каменных джунглях? По отзывам живущих на позняках (там где не воняет) то все довольны. Интересно узнать мнение бывалого. Востаннє редагувалось turbina в Чет 31 тра, 2012 17:19, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Сильной девальвации до выборов 30 октября могут не допустить. А это почти ноябрь. Цены на недвиж инерционны. К концу года ПЦ я намечаю. ![]()
![]() А какие реально негативы проживания на Позняках/Осокорках в каменных джунглях?[/quote]
Много людей, мало инфраструктуры для людей. УЭ тоже сбежал с расхваливаемых Позняков. ![]() Востаннє редагувалось sesk в Чет 31 тра, 2012 17:21, всього редагувалось 1 раз.
![]() Много людей, мало инфраструктуры для людей.[/quote] Так метро рядом - 20 минут и на Печерске. Те же самые дома, только в 3 раза меньше по стоимости. Востаннє редагувалось turbina в Чет 31 тра, 2012 17:22, всього редагувалось 1 раз.
![]() Так метро рядом - 20 минут и на Печерске.[/quote] Вот квартирантам ездить на работу хорошо. А проживать там своей семьёй плохо. И к метро нужно 10-15 минут пешком идти.Много машин, отсутствие детсадов,школ, поликлиник, рынков. А до молодёжного квартала запахи добивают, хотя они и редкие. Востаннє редагувалось sesk в Чет 31 тра, 2012 17:30, всього редагувалось 1 раз.
![]() Вот квартирантам ездить на работу хорошо. А проживать там своей семьёй плохо. И к метро нужно 10-15 минут пешком идти.[/quote] ------------------ А где стало нормально проживать после Позняков?
|
|