|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:14
vasul_lviv написав: і відстань від будинку до межі Брюхович становить близько 3-4 км.
ну от брехлива натура, і тут умудрився збрехати... відкрий гугл мепс, і подивись - 8-9 км. залежно від того, чи рахувати від твоєї халупи чи від центру Рясного.
Скидаю шапку перед васіною дотошністю . Ну все він розвінчав . Вася - а що сталось , що тобі вже фасад став подобатись ? Я правда зробив помилку , треба було відразу до Києва привязуватиссь . На слідуючий раз обовязково заміню Брюховичі на Київ . Як на мене - класно буде виглядати реклама Швиденько всі купуйте сарай на Брюховицькій вулиці , вася по гугль мапу визначив що це всього 0,6 тис км від Києва 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:17
Oven написав: mortimer написав: Xenon написав:Лично я думаю что даже при 2-3х кратной девальвации средние цены по Киеву ниже 1000 не упадут.
Без указания нынешней "цены" прогноз некорректен.
так и цены нет, каждое АН лепит, что хочет, вон строитель радовался, Домик рисовал 1400, а потом нарисовал 1700.
А де викрики: Слава великому будівельнику , який вже два роки тому розповідав що індекс доміка повинен бути не 1650 , а 1750 . Слава бійцю за справедливість , який пробував наставити нас на шлях істини . а ми дурні впирались.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:23
pesikot написав: budivelnik написав:Зверніть увагу 1 Рекламую я його там вже третій місяць
Звернув увагу "добавлен 14.04.2012", третий месяц - это после 14.06.2012, на календаре пока что 04.06.2012. Снова товарищ соврамши.
Цілих десять днів , Ай-я-яй , це серьозний проступок , вимагаю негайно мене наказати і заклеймити , одночасно пояснивши , а які такі збитки тутешнім я наніс цією старшенною брехнею ? pesikot написав:А вообще, ой ... ой я был не прав, что спорил с вами, так как "высота потолков - 2.5м" - это же хрущевка в пенопласте на выезде, и с человеком, который сознательно строит такое недожилье, спорить бесполезно. Строит такое недожилье и рассказывает про "найуспiшних", "найуспiшний" в доме с потолком в 2.5 метра
Десяте обговорення моїх досягнень Бачите , який я успішний , тулю направо і на ліво пінопластові сараї з висотою в 2,5 , не вказуючи навіть адреси і нічого - проходить . Дійсно - чого зі мною сперичатись , якщо бетонно пінопластовий сарай в гавняному селі коштує 700 і беруть, то скільки ж тоді буде коштувати ціле житло в Києві . ПС я на цьому і мозок попісто обвалістів і смажу , ця ж інформація їм ад заміняє , а нічого зробити не можуть . Дешевшого знайти не виходить ( як думаєте захар на доміку знайшов ? Однозначно заліз у фільтри найдешевше шукати . а там я як чорт з табакерки )
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 04 чер, 2012 20:28, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:24
Але , агов адміністрація -куди дивитесь ? ------------------------------------- отсутствие адекватной модерации давно превраиило эту ветку в помойку. сам удивляюсь, что иногда сюда захожу по инерции. 
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:32
budivelnik написав:Десяте обговорення моїх досягнень Бачите , який я успішний , тулю направо і на ліво пінопластові сараї з висотою в 2,5 , не вказуючи навіть адреси і нічого - проходить .
Ну просто второе пришествие Хрущова в виде budivelnik'а  Тока в подсчетах путаетесь, месяцы, суммы путаете, да и с налево-направо тоже проблемы, тщательнее надо, тщательнее 
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:39
pesikot написав: budivelnik написав:Десяте обговорення моїх досягнень Бачите , який я успішний , тулю направо і на ліво пінопластові сараї з висотою в 2,5 , не вказуючи навіть адреси і нічого - проходить .
Ну просто второе пришествие Хрущова в виде budivelnik'а  Тока в подсчетах путаетесь, месяцы, суммы путаете, да и с налево-направо тоже проблемы, тщательнее надо, тщательнее 
Так тут є вася з підтанцовкою - вони не дадуть кардинально помилитись. А на рахунок висоти , конструкції , ціни , місця розташування то : 1 За останній місяць було з десяток переглядів 2 Не було жодного негативного зауваження по плануванню, якістю виконаних робіт ,ціні 3 Були дві теми ,які не позволили провести угоду а - відсутність документів про здачу будинку б - не влаштовувало місце розташування 4 На сьогодні ведеться слідуюча робота по зменшенню негативу а - в повний ріст задіяні сили по здачі в експлуатацію б - надається посильна підтримка в перенесені кінцевоїзупинки міської маршрутки 131 , з центра Рясни-Руської , на відстань 100 метрів від будинку . 5 На мій погляд , як тільки описане в п4 - буде виконано , вартість житла зросте мінімум на 5-10%
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:40
sesk написав:Модеры, я уже Будю и в игнор поставил. НО, целую страницу надо крутить колёсико даже без его сообщений! Забанить никак нельзя?
Я не знаю чи звертання Модери - допустимо , тому звернусь по старому Шановні модератори - а за коверкання ніку ( неоднократне ) - можна того хто це робить забанити ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:41
pesikot написав: budivelnik написав:Десяте обговорення моїх досягнень Бачите , який я успішний , тулю направо і на ліво пінопластові сараї з висотою в 2,5 , не вказуючи навіть адреси і нічого - проходить .
Ну так учётка budivelnik достойный представитель сараестроителей-шаромыг надувших пузырь на РН - он не может без "горбылей".
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:43
Індекси-шміндекси Поки цифра індекса - підходила , то нею всі користувались . а як тільки змінилась - так відразу я дурня вмикаю ? А може це в калюжно/дулястого ум за разум заходить від практичної незмінності цін на протязі 25 місяців
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1