Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 120121122123124 ... 2381>
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 20:14

vasul_lviv написав:
і відстань від будинку до межі Брюхович становить близько 3-4 км.

ну от брехлива натура, і тут умудрився збрехати...
відкрий гугл мепс, і подивись - 8-9 км. залежно від того, чи рахувати від твоєї халупи чи від центру Рясного.

Скидаю шапку перед васіною дотошністю .
Ну все він розвінчав .
Вася - а що сталось , що тобі вже фасад став подобатись ?

Я правда зробив помилку , треба було відразу до Києва привязуватиссь .
На слідуючий раз обовязково заміню Брюховичі на Київ .
Як на мене - класно буде виглядати реклама
Швиденько всі купуйте сарай на Брюховицькій вулиці , вася по гугль мапу визначив що це всього 0,6 тис км від Києва :D
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 20:17

Oven написав:
  mortimer написав:
  Xenon написав:Лично я думаю что даже при 2-3х кратной девальвации средние цены по Киеву ниже 1000 не упадут.

Без указания нынешней "цены" прогноз некорректен.

так и цены нет, каждое АН лепит, что хочет, вон строитель радовался, Домик рисовал 1400, а потом нарисовал 1700.

А де викрики:
Слава великому будівельнику , який вже два роки тому розповідав що індекс доміка повинен бути не 1650 , а 1750 .
Слава бійцю за справедливість , який пробував наставити нас на шлях істини . а ми дурні впирались. :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 20:23

pesikot написав:
  budivelnik написав:Зверніть увагу
1 Рекламую я його там вже третій місяць

Звернув увагу "добавлен 14.04.2012", третий месяц - это после 14.06.2012, на календаре пока что 04.06.2012. Снова товарищ соврамши.

Цілих десять днів , Ай-я-яй ,
це серьозний проступок , вимагаю негайно мене наказати і заклеймити , одночасно пояснивши , а які такі збитки тутешнім я наніс цією старшенною брехнею ?
  pesikot написав:А вообще, ой ... ой я был не прав, что спорил с вами, так как "высота потолков - 2.5м" - это же хрущевка в пенопласте на выезде, и с человеком, который сознательно строит такое недожилье, спорить бесполезно. Строит такое недожилье и рассказывает про "найуспiшних", "найуспiшний" в доме с потолком в 2.5 метра

Десяте обговорення моїх досягнень :D
Бачите , який я успішний , тулю направо і на ліво пінопластові сараї з висотою в 2,5 , не вказуючи навіть адреси і нічого - проходить .
Дійсно - чого зі мною сперичатись , якщо бетонно пінопластовий сарай в гавняному селі коштує 700 і беруть, то скільки ж тоді буде коштувати ціле житло в Києві .
ПС
я на цьому і мозок попісто обвалістів і смажу , ця ж інформація їм ад заміняє , а нічого зробити не можуть .
Дешевшого знайти не виходить ( як думаєте захар на доміку знайшов ? Однозначно заліз у фільтри найдешевше шукати . а там я як чорт з табакерки )
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 04 чер, 2012 20:28, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 20:24

Але , агов адміністрація -куди
дивитесь ?
-------------------------------------
отсутствие адекватной модерации давно превраиило эту ветку в помойку.
сам удивляюсь, что иногда сюда захожу по инерции.:)
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 20:32

budivelnik написав:Десяте обговорення моїх досягнень :D
Бачите , який я успішний , тулю направо і на ліво пінопластові сараї з висотою в 2,5 , не вказуючи навіть адреси і нічого - проходить .

Ну просто второе пришествие Хрущова в виде budivelnik'а :)
Тока в подсчетах путаетесь, месяцы, суммы путаете, да и с налево-направо тоже проблемы, тщательнее надо, тщательнее :-)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 20:37

budivelnik написав:
  Oven написав:
  mortimer написав:Без указания нынешней "цены" прогноз некорректен.

так и цены нет, каждое АН лепит, что хочет, вон строитель радовался, Домик рисовал 1400, а потом нарисовал 1700.

А де викрики:
Слава великому будівельнику , який вже два роки тому розповідав що індекс доміка повинен бути не 1650 , а 1750 .
Слава бійцю за справедливість , який пробував наставити нас на шлях істини . а ми дурні впирались. :D

О "підрахуй" снова "дурака включает" и тупо подменяет понятия:вместо индекса трещит о показаниях средних "хотелок" :!:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 20:39

pesikot написав:

Тока в подсчетах путаетесь, месяцы, суммы путаете, да и с налево-направо тоже проблемы, тщательнее надо, тщательнее :-)

Так тут є вася з підтанцовкою - вони не дадуть кардинально помилитись.

А на рахунок висоти , конструкції , ціни , місця розташування то :
1 За останній місяць було з десяток переглядів
2 Не було жодного негативного зауваження по плануванню, якістю виконаних робіт ,ціні
3 Були дві теми ,які не позволили провести угоду
а - відсутність документів про здачу будинку
б - не влаштовувало місце розташування

4 На сьогодні ведеться слідуюча робота по зменшенню негативу
а - в повний ріст задіяні сили по здачі в експлуатацію
б - надається посильна підтримка в перенесені кінцевоїзупинки міської маршрутки 131 , з центра Рясни-Руської , на відстань 100 метрів від будинку .
5 На мій погляд , як тільки описане в п4 - буде виконано , вартість житла зросте мінімум на 5-10%
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 20:40

sesk написав:Модеры, я уже Будю и в игнор поставил. НО, целую страницу надо крутить колёсико даже без его сообщений! Забанить никак нельзя?

Я не знаю чи звертання Модери - допустимо , тому звернусь по старому
Шановні модератори - а за коверкання ніку ( неоднократне ) - можна того хто це робить забанити ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 20:41

pesikot написав:

Ну так учётка budivelnik достойный представитель сараестроителей-шаромыг надувших пузырь на РН - он не может без "горбылей".
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 20:43

zahar_ написав:
  budivelnik написав:
  Oven написав:так и цены нет, каждое АН лепит, что хочет, вон строитель радовался, Домик рисовал 1400, а потом нарисовал 1700.

А де викрики:

О "підрахуй" снова "дурака включает" и тупо подменяет понятия:вместо индекса трещит о показаниях средних "хотелок" :!:

Індекси-шміндекси
Поки цифра індекса - підходила , то нею всі користувались . а як тільки змінилась - так відразу я дурня вмикаю ?

А може це в калюжно/дулястого ум за разум заходить від практичної незмінності цін на протязі 25 місяців
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 120121122123124 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему