budivelnik написав:turbina Одинадцяте повідомлення з порушеннями правил цього форуму - перекручування ніку.
А по суті Я особисто не вважаю адекватними слідуючих осіб Повністю неадекватні - вася, сеск Просто неадекватні - обвал Неадекватні - овен Тихо неадекватні - турбіна частково неадекватні - андрій_в
Всі інші , як на мене мають свої таракани в голові , але хто сьогодні без тараканів.
Написал, вроде, немного, а ведь почти $3 получил...
obval написав:Так что ты тут делаешь среди неадекватов
Пробую паказати їх неадекватність Деколи виходить добре , деколи не дуже , але чим краще виходить , тим більше сварок з їх боку . От і сьогодні видно що добре показав
У тебя целые ветки неадекватные !!! Ещё и никому не нужные Так уж тебя эта ветка неадекватная задевает ? С кем поведешься того и наберешься ...
Прикол в тому що не у всіх подібна думка, а згадавши правило що більшість завжди не права - то мене радує що більшість вважає мої гілки неадекватними.
ПС Завтра посмотрим как ПФТС откроется )
Вже чотири роки відкривається /закривається у широкому діапазоні - і нічого , і Україна не в попі , і житло по 9 млн м2 в рік будують.
Шо там меняли , а вот тенденции в пучину всё равно остались ...
А ось тут як сказав би Андрій_в - хе-хе. Самі подумайте 1 Спочатку міняють оди графік на другий ( і як наслідок піднімають ціну з 1420 до 1710 , а це на хвилинку величина з якої почалось падіння в червні 2009 року в доміка ( точно памятаю що в березні було 1821 ) 2 Як тільки змінили графіки - знову зявилась можливість показувати різке падіння ( адже з 1420 - різко падати було нікуди )
Тепер хоч розумієте хто Вас за лошарика тримає , а хто пробує реалії показати .
ПС Відкрийте старі гілки , Депо проти житла в 2010 і Парі будівельник проти всіх , а також підписи будівельника це реалії чи фікція - і перевірте мої данні на підставі того графіка доміка який бачите сьогодні . Будете сильно здивовані . Виявляється те за що мене тоді сварили - сьогоднішній графік показує що я був правий , а всі інші - ні .
Так - то . ППС Але якщо Вам зручніше сидіти в позі мавпочки Нічого не бачу-нічого не чую - нікому нічого не скажу То чи в цьому моя вина ?
"підрахуй" по расскладам на КРЖН "гастуки ест" на постоянной основе. "Туристов" практически не видно. Балукучий спецназ шаромыг покупателей как всегда дурит. Подтанцовщики шаромыг на правительственном уровне видимо для своих пацанов поправки к Ыпотеке 3% сделали - значительно увеличили денежный порог и запустили в программу неочередников. Плюс разрешили покупать квартиры в уже сданных домах.
Цены продаж первички по этой программе в Киеве просели.