Обвал А от Вам ще один графік від доміка . тільки він показує не ціну , а кількість виставлених обєктів Як бачите кількість різко впала - одночасно впала і ціна - чи не говорить це про те , що домік підчистив базу ( або відмовився від розширення за рахунок чужої бази ( як писалось тоді ) яке він провів пів-року тому ) http://fotohost.org/images/a1efd019-117kB.jpg
"підрахуй" по расскладам на КРЖН "гастуки ест" на постоянной основе. "Туристов" практически не видно. Балукучий спецназ шаромыг покупателей как всегда дурит. Подтанцовщики шаромыг на правительственном уровне видимо для своих пацанов поправки к Ыпотеке 3% сделали - значительно увеличили денежный порог и запустили в программу неочередников. Плюс разрешили покупать квартиры в уже сданных домах.
Цены продаж первички по этой программе в Киеве просели.
можно подробнее про "неочередников".... это что и я могу под 3% ипотеку взять?
obval написав:budivelnik Тебе же турбина говорил умную мысль , что они test-ят скорее новшество !
Одже коли вони тестят і виходить падіння ціни - тоді ура і бурні аплодисменти Коли я показую , що вони тестять і їх тести сьогодні співпадають з тим що я говорив два роки тому - то тоді тестят і повне замовчування. Якісь подвійні стандарти
ПС Я б нік перестав перекручувати , а то в мене терпець урветься , ми з тобою гілочку засремо - обох забанять І воно тобі треба ?
"підрахуй" по расскладам на КРЖН "гастуки ест" на постоянной основе. "Туристов" практически не видно. Балукучий спецназ шаромыг покупателей как всегда дурит. Подтанцовщики шаромыг на правительственном уровне видимо для своих пацанов поправки к Ыпотеке 3% сделали - значительно увеличили денежный порог и запустили в программу неочередников. Плюс разрешили покупать квартиры в уже сданных домах.
Цены продаж первички по этой программе в Киеве просели.
можно подробнее про "неочередников".... это что и я могу под 3% ипотеку взять?
Не знаю, как Вы, но очередником быть ужо необязательно, да и по доходам - отнюдь не нищим обещають давать...