Oven написав:Вы серьёзно считаете, что люди заработав сотни тысяч долларов держат их дома под матрасом?
Особисто я серьозно вважаю що будь хто не тримає все в одному кошику , тому оповідання що хтось заробивши сотні тисяч , буде жити на зьомній квартирі і гроші тримати в банку - вважаю фантазією . На прикладі сьогоднішньої ситуації вважаю що : В житлі зберігається________________- 40% заощаджень В активному бізнесі_________________- 30% заощаджень В авто і побутовій техніці___________-20% заощаджень На депо і під матрасом зберігається - 10% заощаджень Для пояснення своєї думки На депо_________________________________________ - 600 млрд грн Вартість житла - 1080 млн м2 х нехай 2000 грн/м2 = 2160 млрд грн
ну так у нас свободная страна, каждый считает, что хочет как хочет и где хочет. Я вот например не считаю так как вы.
budivelnik написав:Заробітна плата в зажопї фахівця який працює на будівельника і будує халупи=0,9 м2 того , що цей же фахівець будує , таким чином не зважаючи на істеричні викрики дулясто/звіздобольного калюжного мешканця , виходить що budivelnik в себе зробив набагато кращі умови для своїх працівників( і при цьому без зайвого шуму і в реальному житті) ніж пробує добитись криком головний викривач сіськоцьмоків і шаромиг.
К чему этот спич?
Як це до чого ? Я вже пару років для своїх працівників зробив те про що Ви тільки мрієте і до чого закликаєте. Тепер запитання У Вас що , подвійні стандарти ?
Тому Або міняйте свій підпис , або вихваляйте будівельника який реалізував Ваші мрії на пару років швидше ніж вони у Вас зявились і що саме для Вас найгірше - так це зробив не в єдиному місті де реалізовуються фантазії і робляться карєри , а в дикому зажопї ( по Вашим словам)
Висновок Навряд чи Вам щось світить в Києві , гайда до мене в зажопє , я Вам дам роботу лопатою махати , але в м2 ця робота в рази краще буде оплачуватись ніж ментиляння язиком на цих сторінках.
Ага - "столицу переносят в Васюки"
А правило говорит о том, что в странах без пузыря на РН метр жилья в регионе приблизительно равен среднему доходу граждан этого региона.
И я очень сомневаюсь, что в вашем зажопье Львова в общем средняя зарплата граждан в долларах больше чем средняя зарплата в долларах в Киеве ?
А тот нетипичный случай для зажопья Львова о котором Вы голословно заявляете, можно во внимание не принимать при определении адекватности цены продаж Ваших халуп в зажопье Львова.
Oven написав:откуда цифры: "втратити 30%", " 1-2% населення", "у нас 30%" и т.д.
На відміну від Вас , я не беру цифри з емоційних фантазій 1 30% втрат це : Різниця між купівлею наприклад в 2008 і продажем в 2009-2012. Чому 30% а не 60% - так справа в тому , що практично ніхто не купує житло відразу і за нал , всі купують поступово , а саме 1кімнатна-2кімнатна-3кімнатна , а так як в 2008 році людина не змоглаб навіть фізично купити/продати три квартири , то й виходить що влетіла людина не на всю вартість покупки . а тільки на ту яку доплатила , бо попередня квартира була куплена явно до 2007 року 2 1-2 % В 2008 році було проведено 330 000 угод купівлі продажу , враховуючи що квартира купується для сімї , а сімя це в середньму 2,3 особи то 330000 х 2,3 = 850 000 осіб ( що від 45 млн становить менше 2%) 3 у нас 30% На протязі 1990-2007 і 2009-2012 було проведено приблизно 5-6 млн угод , тобто 5-6 млн х 2,3 особи ( сімя) = 11-14 млн осіб ( що знову ж від 45 млн становить 25-35%)
Як це до чого ? Я вже пару років для своїх працівників зробив те про що Ви тільки мрієте і до чого закликаєте. Тепер запитання У Вас що , подвійні стандарти ?
Тому Або міняйте свій підпис , або вихваляйте будівельника який реалізував Ваші мрії на пару років швидше ніж вони у Вас зявились і що саме для Вас найгірше - так це зробив не в єдиному місті де реалізовуються фантазії і робляться карєри , а в дикому зажопї ( по Вашим словам)
Висновок Навряд чи Вам щось світить в Києві , гайда до мене в зажопє , я Вам дам роботу лопатою махати , але в м2 ця робота в рази краще буде оплачуватись ніж ментиляння язиком на цих сторінках.
А правило говорит о том, что в странах без пузыря на РН метр жилья в регионе приблизительно равен среднему доходу граждан этого региона.
И я очень сомневаюсь, что в вашем зажопье Львова в общем средняя зарплата граждан в долларах больше чем средняя зарплата в долларах в Киеве ?
А тот нетипичный случай для зажопья Львова о котором Вы голословно заявляете, можно во внимание не принимать при определении адекватности цены продаж Ваших халуп в зажопье Львова.
вы имеете в виду страны где все платят налоги... в том числе и на недвижимость.... приезжайте завтра в Круглик.... каждая 10 дача стоит заброшеной... при этом на продаже стоит максимум 5 обьектов... тникто не продаёт ничего... такое впечатление что людям не нужны лишние 40 000 нала
budivelnik написав:Заробітна плата в зажопї фахівця який працює на будівельника і будує халупи=0,9 м2 того , що цей же фахівець будує , таким чином не зважаючи на істеричні викрики дулясто/звіздобольного калюжного мешканця , виходить що budivelnik в себе зробив набагато кращі умови для своїх працівників( і при цьому без зайвого шуму і в реальному житті) ніж пробує добитись криком головний викривач сіськоцьмоків і шаромиг.
1 Я не відповідаю ні за середні зарплати Львова , ні за середні зарплати України - тому свої шмарклі по цьому питанню переадресуйте тим хто за це відповідає 2 Я відповідаю за заробітну плату своїх працівників , а так як співвідношення їх зарплат з результатами їх праці відповідають тим на які Ви молитесь - то було б доцільним: а - з повагою відноситись до моїх досягнень б - постаратись зрозуміти як це мені вдалось досягнути і чому це не вдається досягнути Вам 3 Якщо для Вас співвідношення місячна заробітна плата=1 м2 житла - це ікона на яку молитесь , то мені не зрозуміло чому Ви пописуєте на цих сторінках . а не пробуєте влаштуватись до мене на роботу , так як по Вашим словам Ви супер/пупер відповідально/кваліфікований працівник - то сам господь-бог велів , щоб Ви працюючи в мене і отримуючи по1 м2 в місяць збудували своїми руками шедевр архітектурно/будівельної думки для себе.
ПС А яка різниця як називається точка на карті і чи є вона столицею , якщо Вам все одно де жити і працювати , в Турції , Африці чи Флоріді з Москвою
Не ребята, ждать осени 2013 с осени 2009 совет это капец... да за это время пересичный только на аренду выкинет экв. 20 штук зелени!!!!!!! Т.е. будет иметь как раз 20 тыщ баксов убытков - если цены таки не обрушатся
yura_ написав:Не ребята, ждать осени 2013 с осени 2009 совет это капец... да за это время пересичный только на аренду выкинет экв. 20 штук зелени!!!!!!! Т.е. будет иметь как раз 20 тыщ баксов убытков - если цены таки не обрушатся