|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 01 лип, 2012 11:51
Андрей_В написав: budivelnik написав:марка бетону як правило на 10% краща ніж в документах
надо на строимдом запостить - будет анекдотом месяца, а может быть и года 
1 Запости 2 Виклади сюди те що почитаєш 3 Якщо вже дуже хочеш виглядати розумним , приведи економічний розрахунок , який покаже скільки можна вкрасти цементу і яка від цього економічна вигода. ПС А поки наш кримчанин шукає в інтернеті відповіді , я можу на око прикинути Да пробачить мене Славек за нижчеприведенну єресь з точки зору будівельника-профі 1 кг цементу = приблизно 0,8-1 грн На 1 м3 бетону йде 150-350 кг цементу марка ______ цемент (кг на м3) 100 ______ 128 150 ______ 156 200 ______ 185 250 ______ 233 300 ______ 244 400 ______ 323 450 ______ 345 На 1 м2 житла - йде від 0,5 до 1,5 м3 важких буд матеріалів( бетон , розчин , арматура, цегла) На 1 м3 залізобетону йде 100-200 кг арматури , на 1 м2 житла приблизно 20-50 кг арматури Вартість м2 житла - 8000 грн Мені цікаво чи зможе наш чебуречник обгрунтовано довести можливість крадіжки 1%( 80 грн на м2) від кінцевої вартості і при цьому не звалити будинок 
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 01 лип, 2012 12:04, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 лип, 2012 11:53
Cricetus cricetus написав: Андрей_В написав: slavek написав:Повторяю еще раз - изучайте договор и юридические процедуры. При наличии времени, денег и желания можно прищучить любого подрядчика
ага - только для этого время и есть - зачем остальные дела делать 
славик, вы сами пробовали когда-нибудь изменить договор с застройщиком в свою пользу ? много уступок добились? спасибо.
Критікус - а Ви пробували змінити типову угоду з банком ( кредитну/депозитну/відкриття рахунку) на свою користь і чи багато уступок добились ? Так що типова угода на те й типова , щоб захистити себе а не добитись абсолютної справедливості для усіх.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 лип, 2012 11:59
Унуноктию......Это ехидство? Если у меня получится устроится по такой же специальности в Испании, конечно же, я уеду туда. Прочитала лекции будивельника и сделала вывод, что покупать все-таки лучше в Испании. Думаю, скоро в Украине останутся только пенсионеры, инвалиды, бандиты и депутаты(они же бандиты). Вот тогда и начнется покупательный бум.
-
Panda Grrr
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 01 лип, 2012 12:03
Panda Grrr написав:Унуноктию......Это ехидство? Если у меня получится устроится по такой же специальности в Испании, конечно же, я уеду туда. Прочитала лекции будивельника и сделала вывод, что покупать все-таки лучше в Испании. Думаю, скоро в Украине останутся только пенсионеры, инвалиды, бандиты и депутаты(они же бандиты). Вот тогда и начнется покупательный бум.
Визначальне поняття Если.... А по суті , ніхто тут нікого не тримає , але якщо вірите що десь краще ніж тут - то Ви помиляєтесь , але вольному - воля.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 лип, 2012 12:04
budivelnik написав:чебуречник обгрунтовано довести можливість крадіжки 1%( 80 грн на м2) від кінцевої вартості і при цьому не звалити будинок 
если я чебуречник, то ты вообще тогда собиратель бутылок - именно так и будет, ежели соц статусы подвинуть одновременно и синхронно вниз по делу лошина - на стройках всегда воровали, а сейчас мало того шо проектируют под обрез, так еще и воруют все и всё начиная цементом на БРУ, заканчивая арматурой и урсой на стройплощадке открою тебе секрет - шоб цемент воровать не нужно его физически со стройки на горбу таскать - достаточно не доложить, а откат в торг фирме получить на руки касается всего + рабочие тянут все подряд, т.к. в большинстве стройфирм текучка кадров шкалит почему? потамушта кидают на бабло бригады - вот они и восполняют короче куда идти - дорогу знаешь 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лип, 2012 12:11
Андрей_В написав: budivelnik написав:чебуречник обгрунтовано довести можливість крадіжки 1%( 80 грн на м2) від кінцевої вартості і при цьому не звалити будинок 
если я чебуречник, то ты вообще тогда собиратель бутылок ...... короче куда идти - дорогу знаешь 
Як бачимо - довести не вдалося . Робимо висновок Чебуречник не в стані довести щось не те що будівельнику , а й збирачу пивних пляшок можливість викрадання цементу і арматури в кількості яка не перевищує 1% від кінцевої вартості житла. А знаєте чому йому це не вдалось ? Все ж просто , адже вартість цементу і арматури в кінцевій ціні житла становить всього 5%  і це найдорожчі матеріали на будівництві 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 лип, 2012 12:12
мои договора с банком намного прозрачней и равноправней, чем все договора с застройщиком, которые я видел. в случае с банком это выглядело бы так. допустим, я пришел в приват. хочу вам денег, мол положить. - ок. вот договор - позвольте, но договор не с приватом, а с фондом "жирный процент" - ну да, это у нас схема такая. кстати, фонд фам только начисляет процент, а хранителем ваших денег будет ооо " банковские технологии" вот. подпишите, что вы согласны. - а срок вклада какой? - ну как, до конца года, видите. у нас в рекламе написано - а в договоре - а в договоре нет - а какое отношение приват тогда к договору имеет? - ну мы это, типо управляющая компания - а уставы всех этих контор покажите, и договора между ними. - сейчас их у нас нет, и вообще устав - коммерческая тайна - а вот тут написано, что вы имеете право понизить процент и повысить, но во втором случае мне придется увеличить сумму депозита? а если я не хочу? я хочу именно, то, что в договоре - что значит не хотите, мы ж не знаем, какой мы сможем уплатить вам процент к концу года. - а если вообще не сможете? - можете обращаться в суд
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лип, 2012 12:20
ты серьезно болен то шо сдают сейчас - это голый бетон, покрашенный на фасаде, с парочкой дешевых труб внутри и твои сараюхи в том числе
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лип, 2012 12:28
Андрей_В написав:ты серьезно болен то шо сдают сейчас - это голый бетон, покрашенный на фасаде, с парочкой дешевых труб внутри и твои сараюхи в том числе
Це ти отруївся продуктами власного виготовлення і як видно надовго. Скільки коштує твоя собачатина в кінцевій ціні чебуреку ? Не думаю що більше 10% - а це ж в них також найдорожчий матеріальна складова. І як тільки ти , зловивши собачку перетворюєш її на фарш то в це вкладається людська праця , далі ти смажиш чебурек і пробуєш його продати ( тут також людська праця) . далі ти платиш податки і тому подібне , от на вході і отримуємо Вартість чебурека - 3,50-10 грн ( в залежності від того як ти себе позиціонуєш) Вміст в чебуреку мяса - 10 грам ( ціна 1 кг 30-40 грн/кг ) Таким чином вартість мяса - 5 - 10% , а чебурек весь складається з мяса і тіста. Так само і в будівництві цемент - 200 грн на м3 Щебінь,пісок - 200 грн на м3 перемішати+доставити на майданчик - 200 грн м3 зібрати опалубку і вкласти бетон - 200 грн м3 і так далі А вийде з цього бетону всього 0,5-1 м2 А те що в твоїй хворій голові гола стіна з бетону і житло - це одне і те ж . так це твоя хвороба . а не реальна дійсність
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 лип, 2012 12:32
budivelnik написав:хворій голові гола стіна з бетону і житло - це одне і те ж . так це твоя хвороба . а не реальна дійсність
если чё и есть на современной стройке воровать, так это Цемент и Арматура больше просто нечего 
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
|