ricardo
А чим зле Рудно і що спарка?
|
|
![]() Та нічим, якщо це на початку (поблизу Епіцентру та біля об’їздної). Але в основному продають новобуди на межі з Суховолею, так то треба пробиратись через все Рудно по зазвичай негарній дорозі. Спарка - це як квартира на землі: маєте спільну стінку, круг дому вже не обійдете тощо. А ціна співмірна з особняком. ![]() galician
Судячи з оголошення, це Старе Рудно. Старе Рудно це не на межі з Суховолею, це по кільцевій проїхати Епіцентр і далі їхати в сторону Рясне, зразу за лісопосадкою (за мостом над залізною колією) наліво. Там колись давали землю людям під дачі, потім люди попереводили під будівництво і досить активно там розбудувався мікрорайончик з особняків. Хоча як на мене близкість до кільцевої не красить цей район. Межа з Суховолею куди більш приваблива як на мене, хоч і від Епіцентру далі... Пан ricardo згадував також Солонку, сам давно придивляюсь щоб купити там земельку під будівництво... Але і там є свої нюанси, наприклад високі грунтові води, цокольний поверх мало хто робить, а якщо і роблять то гідроізоляція якісна недешево потягне. Їздив навесні по Солонці, придивлявся до району - після талого снігу чи дощу вода на ділянках стоїть так що нагадує рисові плантації десь в Китаї, без резинових чобіт з хати не вийдеш. Одним словом квартири вибирати легше ![]() ![]()
В Солонці оцей будинок продався за 160 тис дол. Власник дуже швидко спустив ціну до 180, затим до 165 і хатку забрали. Всередині дуже якісний ремонт, в мінусах тільки відсутність огорожі і свердловини (є криниця). Оцінити ремонт можете по посиланню ![]()
Зверніть увагу Багато мене чи мало , але Перша пропозиція 84 000 за 130 м2 = 646 за м2 Друга пропозиція 102 500 за 175 м2 =587 за м2 А тепер порівняйте з моїми табличками з 21 сторінки ![]()
![]() Дещо про ріелторів:
На ряді сайтів є оголошення про продаж будинку в місті Городок площою 206 кв.м. Продавцями виступають деякі непорядні ріелтори: (далі ідуть імена), які приховують важливу інформацію . Прошу звернути увагу на те, що даний будинок є власністю психічнохворої людини. Зараз в суді розглядається справа про визнання цієї особи недієздатною (справа на завершальній стадії). БЕРЕЖІТЬ СВОЇ ГРОШІ!!! ![]() Рудно-Суховоля-Рясна-Руська - це одного поля ягоди , на одній прямій обїздній дорозі на відстані 5 км паралельно місту Львову. Таким чином . якщо в мене мухосранськ - тоді й рудно-суховоля мухосранськ Якщо рудно-суховоля - елітка . тоді й в мене елітка Це по перше По-друге Якщо якийсь вважаючий себе грамотним вважає що ціни на свої обєкти я отримую(формую) з довідника стеля , а не внаслідок порівняння всіх доступних мені цін в аналогічних моєму районах - то він фантазер. Як не як , а - помилка в 10% вверх - зупинить мої продажі наглухо - помилка на 10% вниз - зменшить мій прибуток на 30% ( не забувайте , що мій прибуток це різниця між ціною продажу і ціною створення , тому різниця на 10% в ціні продажу , опускає мою ціну з 700 до 630 , а собівартість в 500 залишається, тому 700 - 500 = 200 630 - 500 = 130 Різниця між 200 і 130 - від 35 до 55% ( в залежності що брати забазу ) Тепер розумієте , чому мої таблички які базуються на моїх цінах для мене дуже важливі . а для вас це просто цифри.
![]() budivelnik
ну воно то так тільки я приводив особняк а у вас "елітні" квартири. І такий нюанс шо будинок в вашій паралелі отих всіх сіл це завжди елітно а от квартира в якої каналізація в септик це не дуже вже і елітно. Також ще додам що ви рахували ціну за метр в особняку в якого є ряд переваг і вту ціну включена ділянка. А ваш продукт це "елітні" квартири в яких немає прямих кутів бо щось там не вписувалось в ділянку і мінімальну площу чогось там. Ну і ділянка як така взагалі відсутня. А машину де тримати в ваших елітних апартаментах? на вулиці? чи треба ще доплатити за гараж?
|
|