|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 03 жов, 2012 20:41
Starikan написав: Андрей_В написав:тут ситуация аналогичная - будут забирать лицензии, выставлять штрафы, наказывать банки, вводить квоты и ограничения - все с одной целью - шоб алени не завалили гривну
Ну хорошо, мелких аленей вроде меня отсекут. А что делать с богатенькими буратинами, которые черный нал в "оптах" гребут? А этот нал в "оптах" откуда берется? Из тех же банков. И никто ничего с этим сделать не в состоянии.
читайте сводки ДС по опту, раз на то пошло (кстати по этим сводкам я в основном и сотавляю мнение о реальных делах, отбрасывая с пустого в порожнее и лирику) там у него то тишина, то вялый спрос, то двусторонняя торговля в обе стороны еще ни разу не написал - шо спрос превышает предложение в разы да если бы так было, то курс на опте был бы уже соответствующим пока я вижу токма попытки раскачать ситуацию и заработать на качелях, больше ничего
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:14
1. Ризик девальвації гривні- зростає. 2. Ризик девальвації гривні - НЕ досяг критичної межі. З. Девальвація може, і мабуть- вже Є і БУДЕ керованою, контрольованою і поступовою. Себто, чуть-чуть і трошки. 4. Обміняти гривні на гроші можна трішки в держбанках готівкою і БАГАТО на короткострокові депозити, по курсу НИЖЧЕ ринку. 5. Обміняти БАГАТО гривні на ГОТІВКОВІ гроші по ринковому курсу можна замовивши потрібну суму, наприклад , в Авалі, Сбєрі чи Фініках. " я ТАК думаю.." і ДІЮ... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:25
квестор написав:1. Ризик девальвації гривні- зростає. 2. Ризик девальвації гривні - НЕ досяг критичної межі. З. Девальвація може, і мабуть- вже Є і БУДЕ керованою, контрольованою і поступовою. Себто, чуть-чуть і трошки. 4. Обміняти гривні на гроші можна трішки в держбанках готівкою і БАГАТО на короткострокові депозити, по курсу НИЖЧЕ ринку. 5. Обміняти БАГАТО гривні на ГОТІВКОВІ гроші по ринковому курсу можна замовивши потрібну суму, наприклад , в Авалі чи Фініках. " я ТАК думаю.." і ДІЮ... 
Квестор, по п.4 поделитесь "опытом" пожалуйста собственно в части "БАГАТО на короткострокові депозити". Потому что в укргазе сегодня лимит не больше тысячи на человека (даже на срочник или деп.карту).
-
Sergo
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:40
Sergo
У різних відділеннях ( і навіть- філіях) різних банків- різні можливості...краще, мабуть, пробувати у центральних чи "центрових"... Ну, і ...мій особистий досвід є дещо специфічним через давнє і добре знайомство...просто завіз гривні і паспорти, а через кілька днів заїхав і забрав договори... ЗВИНЯЙТЕ...
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:43
bolex
А чей он поклонник-то?
-
ostrovsd
-
-
- Подякував: 127 раз.
- Подякували: 247 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:43
квестор написав:SergoУ різних відділеннях ( і навіть- філіях) різних банків- різні можливості...краще, мабуть, пробувати у центральних чи "центрових"... Ну, і ...мій особистий досвід є дещо специфічним через давнє і добре знайомство...просто завіз гривні і паспорти, а через кілька днів заїхав і забрав договори... ЗВИНЯЙТЕ...
Мне больше всего понрабилось ЗВИНЯЙТЕ Прикиньте, Вы пришли в банк , а Вам там ...ЗВИНЯЙТЕ 
-
daphne
-
-
- Заблокований
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 1758 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:45
квестор написав:SergoУ різних відділеннях ( і навіть- філіях) різних банків- різні можливості...краще, мабуть, пробувати у центральних чи "центрових"... Ну, і ...мій особистий досвід є дещо специфічним через давнє і добре знайомство...просто завіз гривні і паспорти, а через кілька днів заїхав і забрав договори... ЗВИНЯЙТЕ...
Зрозуміло. Красно дякую  .
-
Sergo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:48
daphne написав: квестор написав:SergoУ різних відділеннях ( і навіть- філіях) різних банків- різні можливості...краще, мабуть, пробувати у центральних чи "центрових"... Ну, і ...мій особистий досвід є дещо специфічним через давнє і добре знайомство...просто завіз гривні і паспорти, а через кілька днів заїхав і забрав договори... ЗВИНЯЙТЕ...
Мне больше всего понрабилось ЗВИНЯЙТЕ Прикиньте, Вы пришли в банк , а Вам там ...ЗВИНЯЙТЕ 
Так воно майже так і є. Прийшов, а тобі: "ЗВИНЯЙТЕ, бананів нема! Або лише по одному у зуби".
-
Sergo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:49
she_ne_investor
У НБУ И Госстата разные методики подсчета - у каждого своя выложена на сайте
-
ostrovsd
-
-
- Подякував: 127 раз.
- Подякували: 247 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:50
daphne
Мені так і сказали у " опорній" банці... Довелось позбавити їх частини пасивів...
ПС. Я чекаю вибачень.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-