|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 06 лис, 2012 00:14
tatop написав:Все акурат було до 16-30, набагато раніше, але після 12-00.
А при чем тут до или после 12-00 ? Операции в ИБ между своими счетами должны проводиться круглосуточно ...
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 лис, 2012 00:19
ALEX66 написав:А при чем тут до или после 12-00 ? Операции в ИБ между своими счетами должны проводиться круглосуточно ...
Верно, операции между своими счетами в Platinum Click проводятся в режиме 24/7, в течение нескольких минут.
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 06 лис, 2012 11:48
Доброго дня . PtClick, так Ви признаєте проблему некоректного відображення балансів в Платинумклік? Так дайте тут відповідь? 1. Який рівень цієї проблеми? На які рахунки слід звернути увагу клієнтам, щоб виявити в себе недостовірне (в сторону зменшення) відображення балансів в ІБ Платинума? Я з такою проблемою зітнувся із ощадним рахунком (ну тим що відкривався в ПЛклік під 15%). 2. До якої години, дня і місяця проблема буде вирішена? Дякую за відповідь. П.С. Можливо отримаємо відповідь на запитанняч і від інших компетентних представників банку?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 лис, 2012 11:53
З проблемою некоректного відображення балансів в ІБ я також зустрічався в Дельті. Проблема вирішувалась за письмовим зверненням і постійного тиску десь з тижнів два. Це задля справедливості. Але це був мій індивідуальний випадок. А що діється в Платинумі?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 лис, 2012 12:02
tatop написав:Доброго дня . PtClick, так Ви признаєте проблему некоректного відображення балансів в Платинумклік? Так дайте тут відповідь? 1. Який рівень цієї проблеми? На які рахунки слід звернути увагу клієнтам, щоб виявити в себе недостовірне (в сторону зменшення) відображення балансів в ІБ Платинума? Я з такою проблемою зітнувся із ощадним рахунком (ну тим що відкривався в ПЛклік під 15%). 2. До якої години, дня і місяця проблема буде вирішена? Дякую за відповідь. П.С. Можливо отримаємо відповідь на запитанняч і від інших компетентних представників банку?
Добрый день, На данный момент у нас есть несколько обращений по данному вопросу, это единичные случаи. Если вы столкнулись с такой же проблемой, пожалуйста, обратитесь в контакт центр info (at) ptclick.com.ua, обязательно вложите скрин с описанием проблемной ситуации, обязательно укажите ваши ФИО, ИНН и номер телефона, на который вам приходят одноразовые пароли в системе, спасибо. Друзья, совсем скоро у нас будут очень приятные изменения!
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 06 лис, 2012 12:23
PtClick написав: tatop написав:Доброго дня . PtClick, так Ви признаєте проблему некоректного відображення балансів в Платинумклік? Так дайте тут відповідь? 1. Який рівень цієї проблеми? На які рахунки слід звернути увагу клієнтам, щоб виявити в себе недостовірне (в сторону зменшення) відображення балансів в ІБ Платинума? Я з такою проблемою зітнувся із ощадним рахунком (ну тим що відкривався в ПЛклік під 15%). 2. До якої години, дня і місяця проблема буде вирішена? Дякую за відповідь. П.С. Можливо отримаємо відповідь на запитанняч і від інших компетентних представників банку?
Добрый день, На данный момент у нас есть несколько обращений по данному вопросу, это единичные случаи. Если вы столкнулись с такой же проблемой, пожалуйста, обратитесь в контакт центр info (at) ptclick.com.ua, обязательно вложите скрин с описанием проблемной ситуации, обязательно укажите ваши ФИО, ИНН и номер телефона, на который вам приходят одноразовые пароли в системе, спасибо. Друзья, совсем скоро у нас будут очень приятные изменения! Так коли буде проблема вирішена?Про приємності можете в окремому пості. Ви ж розумієте, що я не можу скористатися своїми коштами які я довірив банку? А якщо це дуже затягнеться, то звичайно, я буду вирішувати через відділення в письмовій формі. До речі, коли така ж проблема була в банку Дельта то там також вимагали скрін відіслати. Але менеджер, пославшись на якісь інструкції, не став його в мене вимагати. Я так зрозумів, щоб не було ризиків розголошення банківської таємниці.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 лис, 2012 12:30
tatop написав:Так коли буде проблема вирішена?
Данная проблема является индивидуальной и решается по мере поступления заявок в контакт-центр.
Востаннє редагувалось PtClick в Вів 06 лис, 2012 12:30, всього редагувалось 1 раз.
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
Чи не про підняття відсотка більше 15% на залишок по ощадному Ви хочете поінформувати? Так прямо говоріть.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
PtClick Уважаемое руководство Платинум-банка ! Хочу предложить Вам прогрессивную схему начисления процентов на Сберегательный счет в системе PtClick :
от 1,00 до 19 999,99 грн. - 16 % годовых от 20 000,00 до 49 999,99 грн. - 17 % годовых свыше 50 000,00 грн. - 18 % годовых .
Эта схема позволит заинтересовать клиентов ПТ-банка увеличить размер своих средств на Сберегательном счете , что также соответствует и интересам банка ...
Востаннє редагувалось ALEX66 в Вів 06 лис, 2012 12:36, всього редагувалось 1 раз.
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 лис, 2012 12:35
PtClick написав: tatop написав:Так коли буде проблема вирішена?
Данная проблема является индивидуальной и решается по мере поступления заявок в контакт-центр.
Ура, проблему вирішили. Дякую тому человечку, який коретно захотів додати два числа. Ось бачите і без скріна обійшлося. До речі, що це таке? 
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-