Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 22032204220522062207 ... 2381>
Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 22:29

budivelnik написав:Шановний - це Ви запутались .
Є товар , а є види використання товару .
Тому виробнику по барабану , будете Ви своє авто використовувати для поїздок в церкву чи товкти в якості таксі.
Від того як Ви використовуєте товар - ціна у виробника не міняється.
Ринкова ціна залежить - від ціни яку дають покупці
Покупці платять виходячи з багатьох умов
а - наявності грошей
б - споживчих характеристик того що купують
в - доступості товару на ринку

Тепер
Наявність грошей - залежить від оцінки ринком вміння і кваліфікації
Споживчі характеристики - від якості робіт/конструкції/матеріалів
Доступність на ринку - легкості створення товару

Тепер ясно ?

Будивельник, вы прямо здесь на страницах форума творите новую экономическую теорию: не самый удачный винегрет из трудовой теории стоимости, теории предельной полезности и количественной теории денег (при чем, судя по всему, не зная о существовании ни одной из них). Вы бы лучше сосредоточились на том, что умеете делать лучше других, или на том, что приносит вам удовлетворение. Не надо вам лезть в дебри экономических диспутов. Давайте, лучше, вместе подумаем: почему у вас плохо идут продажи. Где вы строите, что, для кого, по чем продаете? Может вместе найдем причины по которым ваш бизнес развивается не так, как вам бы хотелось.
Востаннє редагувалось airmax78 в П'ят 14 гру, 2012 22:37, всього редагувалось 1 раз.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 22:31

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Тому , житло - це капітал , такий самий як і знання ( але знання людина використовує тільки на протязі свого життя , яке в рази менше ніж термін життя квартири)А капітал нарощується роками, за виключеннямУкрал-випив-в тюрму.

плюсую...
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 22:37

airmax78 написав:
  budivelnik написав:Шановний - це Ви запутались .
Є товар , а є види використання товару .
Тому виробнику по барабану , будете Ви своє авто використовувати для поїздок в церкву чи товкти в якості таксі.
Від того як Ви використовуєте товар - ціна у виробника не міняється.
Ринкова ціна залежить - від ціни яку дають покупці
Покупці платять виходячи з багатьох умов
а - наявності грошей
б - споживчих характеристик того що купують
в - доступості товару на ринку

Тепер
Наявність грошей - залежить від оцінки ринком вміння і кваліфікації
Споживчі характеристики - від якості робіт/конструкції/матеріалів
Доступність на ринку - легкості створення товару

Тепер ясно ?

Будивельник, вы прямо здесь на страницах форума творите новую экономическую теорию: некий микс из трудовой теории стоимости, теории предельной полезности и количественной теории денег. Вы бы лучше сосредоточились на том, что умеете делать лучше других, или на том, что приносит вам удовлетворение. Не надо вам лезть в дебри экономических диспутов. Давайте, лучше, вместе подумаем: почему у вас плохо идут продажи. Где вы строите, что, для кого, по чем продаете? Может вместе найдем причины по которым ваш бизнес развивается не так, как вам бы хотелось.

З власного досвіду знаю - не має нічого більш не потрібного ніж безкоштовні поради
Тому
1 Що можете порадити мені Ви ?
2 Яку відповідальність Ви готові нести за свої поради ?

А чому не продається - я знаю і без вас
1 Зміна підходів держави у документообігу ( в 2010 році були прийняті нормативні акти , які змусили мене на ходу міняти проектну документацію бо в реальне виконня ці зміни ввійшли в 2012 ), таким чином введення вже готового відтягується вже більше як на 6 місяців
2 Непевна економічна ситуація ( що спонукає потенційних покупців жити в своїх 10-20 м2 на особу і не пробувати витратити кеш , щоб отримати 20-30 м2 на особу)
3 Зміна БТІ-нотаріус
4 Січень-лютий завжди мертві місяці.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 22:42

yura_ написав:
  budivelnik написав:Тому , житло - це капітал , такий самий як і знання ( але знання людина використовує тільки на протязі свого життя , яке в рази менше ніж термін життя квартири)А капітал нарощується роками, за виключеннямУкрал-випив-в тюрму.

плюсую...

Юра, вы, образно говоря, сами себе роете могилу. Чем больше людей будут думать так как вы, тем дальше вы становитесь от нормального, человеческого жилья. Потому, что если сегодня вы считаете нормальным, что на квартиру в Киеве можно копить 3-м поколениям (при чем, пока два предыдущих не сдохнут - 3-е ничего себе не купит), то завтра, кто-то посчитает нормальным, что копить можно на протяжении 5-ти поколений, пслезавтра - 12-ти поколений и т.д. Юра, вы разве не понимаете абсурдности своей теории? Вы просто пытаетесь подвести логическое обоснование под царящую вокруг бедность и убожество. Но вы совсем не там копаете.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 22:48

budivelnik написав: З власного досвіду знаю - не має нічого більш не потрібного ніж безкоштовні поради
Тому

1 Зміна підходів держави у документообігу ( в 2010 році були прийняті нормативні акти , які змусили мене на ходу міняти проектну документацію бо в реальне виконня ці зміни ввійшли в 2012 ), таким чином введення вже готового відтягується вже більше як на 6 місяців
2 Непевна економічна ситуація ( що спонукає потенційних покупців жити в своїх 10-20 м2 на особу і не пробувати витратити кеш , щоб отримати 20-30 м2 на особу)
3 Зміна БТІ-нотаріус

Вот видите, у вас тоже все вокруг виноваты. Давайте более конкретно: что и где строите? Может я у вас куплю квартиру?
P.S. Когда в результате следования моим рекомендациям, бизнес оздоровится - можете мне заплатить.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 22:49

airmax78 написав:
  yura_ написав:

плюсую...

Юра, вы, образно говоря, сами себе роете могилу. Чем больше людей будут думать так как вы, тем дальше вы становитесь от нормального, человеческого жилья. Потому, что если сегодня вы считаете нормальным, что на квартиру в Киеве можно копить 3-м поколениям (при чем, пока два предыдущих не сдохнут - 3-е ничего себе не купит), то завтра, кто-то посчитает нормальным, что копить можно на протяжении 5-ти поколений, пслезавтра - 12-ти поколений и т.д. Юра, вы разве не понимаете абсурдности своей теории? Вы просто пытаетесь подвести логическое обоснование под царящую вокруг бедность и убожество. Но вы совсем не там копаете.

поедьте в европу или сша и спросите "пересичного" о доступности жилья
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 22:52

airmax78 написав:
  yura_ написав:

плюсую...

Давайте будемо жити лозунгами
В нас є приклади
Каждой бабе по мужику - кожному мужику по пляшці.

Ніби й хороший лозунг , але
Навіщо нормальній жінці мужик з пляшкою ?

Так само й Ви
Лозунг - кожному по квартирі в 30-35 - хороший , але чому вперлись тільки в квартири ?
Давайте згадаємо Хрущова , який сказав
В 1980 ми будемо жити при комунізмі :D
Вже ті хто у 1980 народились - сьогодні входять в Ваш діапазон 30-35 . а комунізму так і не видно .

Тому
1 Спочатку скажіть звідки взяти кошти на створення заводів по випуску будматеріалів
2 Потім звідки взяти будівельників
3 Потім де будемо будувати
4 Потім поясните а куди діти все створене в п1-2 , бо у випадку якщо всі отримають житло сьогодні , то з урахуванням зменшення кількості населення будувати не потрібно буде років з 100-150.

Так що є фантазії - а є реалії.

ПС
Дивно що я не чую
Кожному хочаб ланос
Кожному щорічну путівку на зиму в Альпи , на літо на каріби
Кожному диплом кембріджа/массачусета/МГУ/Шевченка
і так далі.
Чи Ви вважаєте що авто/відпочинок/освіта - не так важливі як житло ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 22:54

airmax78 написав:
  budivelnik написав: З власного досвіду знаю - не має нічого більш не потрібного ніж безкоштовні поради
Тому

3 Зміна БТІ-нотаріус

Вот видите, у вас тоже все вокруг виноваты. Давайте более конкретно: что и где строите? Может я у вас куплю квартиру?
P.S. Когда в результате следования моим рекомендациям, бизнес оздоровится - можете мне заплатить.

1 Я веду бізнес - а не пошуки винуватих
2 Якщо можете щось порадити - радьте , я обовязково почитаю , може й послухаю , але швидше за все покритикую.
2 Якщо Ви не в стані знайти те що я будую - то максимум що можете порадити .....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 22:55

Унуноктий написав:поедьте в европу или сша и спросите "пересичного" о доступности жилья

Даже ехать не надо: один друг живет в Бостоне, второй - в Амстердаме (оба моего возраста). У того, который в Бостоне (эмигрировал в 1996 году) - большой двухэтажный дом с бассейном, у того, который в Амстердаме (уехал учиться в университет в 1999) - 100 кв. м квартира в новострое, в хорошем районе. Такие мелочи как машины, отдых в Европе и т.д. и т.п. даже не обсуждаются.

P.S. Все куплено без "спадщины" и "родового капитала".
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 22:58

airmax78 написав:
  Унуноктий написав:поедьте в европу или сша и спросите "пересичного" о доступности жилья

Даже ехать не надо: один друг живет в Бостоне, второй - в Амстердаме (оба моего возраста). У того, который в Бостоне (эмигрировал в 1996 году) - большой двухэтажный дом с бассейном, у того, который в Амстердаме (уехал учиться в университет в 1999) - 100 кв. м квартира в новострое, в хорошем районе. Такие мелочи как машины, отдых в Европе и т.д. и т.п. даже не обсуждаются.

Вибачте - Ви мазохіст ?
Все знаєте , маєте приклади де добре - а живете там де зле .
Може вистарчить розповідати про принади яких ніколи не бачили ?
Або може пора вже наважитись , попросити в мами 100 доларів на закордонний паспорт і зїздити щоб на власній шкірі їхнє добре відчути ?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 22032204220522062207 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему