|
Таврика 2008-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 24 гру, 2012 20:00
basta написав:я не работаю в банке Таврика, и не работала
Та хватить вже той га.нобанк відбілювати... то пише шо він, то тепер вона... то працює там, то не працює... то українською пише, то російською... теж мені 007 зашифрований...
-
капєц недобанку
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2012 20:02
tatop написав:Тобто фізикам з фонду слід віддати 2,4 млрд? Так який на час вводу ТА був депозитний портфель фізиків? Не знаю наскільки достовірна інфо з ЕРДЕ але там слід було віддати 380 млн.Депозитний портфель був за 550 млн. Так там вересень і жовтень робили, що хотіли. Як я розумію в Тавриці був лише 1 день - 23 листопада. Як на мене, цифра 2,4 завищена.
Цікаве спостереження. На сайті фонда для Ерде наводяться саме такі цифри (обидві). Для Таврики скільки мають віддати не вказують. По аналогії можна оцнити приблизно в 1,5 млрд. або дещо менше. Але цікаво, чому її не вказали (ще не порахували?)
-
AlexTk
-
2
-
- Подякував: 74 раз.
- Подякували: 106 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2012 20:03
капєц недобанку написав: basta написав:я не работаю в банке Таврика, и не работала
Та хватить вже той га.нобанк відбілювати... то пише шо він, то тепер вона... то працює там, то не працює... то українською пише, то російською... теж мені 007 зашифрований...
с возвращением в наш клуб)) я думала, Вас уже удовлетворили и вы исчезли)
-
Елена
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2012 20:07
Елена написав: капєц недобанку написав: basta написав:я не работаю в банке Таврика, и не работала
с возвращением в наш клуб)) я думала, Вас уже удовлетворили и вы исчезли)
Та де ж там. Якби таке сталося то писанув би тут, на зло брехунам з тиврики... шо могли, то зробили.... може ми, а може вони.... яка нам різниця тепер, чекаємо шо буде далі... аж невіриться шо все так гладко наразі виходить.... а пости підчистили капітально...
-
капєц недобанку
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2012 20:10
капєц недобанку Да нет...не все так гладко. Ждем и надеемся, что будущий премьер о нас не забудет теперь
-
Елена
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2012 20:14
basta Дельный совет бесплатно) Basta, а в чем совет-то? Это больше похоже на рекламуу ВБР. И если таковой что-либо и купит из "Таврики", так уж точно, не обязательства перед вкладчиками. И где Ваша щира українська мова, якою Ви так добре писали раніше нам свої листи щастя? 
-
garsiamendes
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2012 20:15
basta написав:sertufikat сертификат, под ФГВФЛ не попадает, идите сразу в СУД, удовлетворение данных требований по мере принятия судебных решение, чем меньше номер и дата РЕШЕНИЯ СУДА, тем больше шансов
Не правда. В очереди уже нет очереди. Все получают пропорционально реализации имущества. Но до этого не дойдет, сколько раз Вам повторять. Ждите в феврале объявление нового инвестора и полного выполнения договорных обязательств по договорам.
-
СЕРТФИКАТ
-
-
- Подякував: 131 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2012 20:16
Елена Завтра 25.12.2012 состоится сбор и манифест вкладчиков в Киеве или вся активность затихла?
-
buntar
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2012 20:17
tatop написав:Як на мене, цифра 2,4 завищена.
Якщо і завищена, то не на багато. VIP-клієнти були попереджені і в останній день порозбивали свої вклади по 200 т. і переоформили їх на своїх родичів. Тому ФГВ віддавати прийдеться дуже і дуже багато.
Востаннє редагувалось Siryy в Пон 24 гру, 2012 20:21, всього редагувалось 2 разів.
-
Siryy
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 65 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 гру, 2012 20:19
buntar Я так понимаю моей личной активной жизненной позиции здесь мало. Поддержите? Вот правда господин Арбузов переехал, я то надеялась к нему на аудиенцию еще попасть)
-
Елена
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему