Дельта 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 176177178179180 ... 3136>
Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 13:04

Шановний blacksun,
ми готові підключитися до оперативного вирішення ситуації, викладеної у Вашому повідомленні, для чого просимо надіслати Ваші дані (ІПН, номер рахунку) на адресу Delta official.[/quote]

Відправив в особисті повідомлення.
blacksun

Подякував: 2 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 13:11

Delta official написав:
  pharus написав:Delta Official,
При переводе с ОК1 жены на мою ОК1 вместо одноразового пароля-подтверждения платежа пришло несколько копий предыдущей смс получасовой давности о перемещении средств между картами жены ("Шановний клієнте, операція на суму.... по картці.... успішно 10:46 залишок ...."). Повторная попытка закончилась тем же результатом - пришло еще 2 клона старой смс. :x

Когда же ИБ и смс-сервис до рабочего состояния допилите??? :evil:

Уважаемый pharus,
уверяем Вас, что специалисты Дельта Банка работают над усовершенствованием сервисов, предоставляемых Банком.
Приносим извинения за доставленные неудобства.
Извинений мало, я ведь не смогу ими закрыть задолженность по КК1, правда? :mrgreen:

Странно, что при таком количестве глюков в ИБ до сих пор не реализована прямая связь клиента со службой техподдержки (у того же склоняемого направо и налево "Примата" в П24 эта функция есть и реально работает).

Вообще, к чему эти пластмассовые штампы о некоем "усовершенствовании сервисов"? Усовершенствовать можно что-то, что уже работает - в данном же случае работоспособность системы находится на уровне "НЕВОЗМОЖНОСТЬ выполнения запланированной клиентом операции". Выполненный здесь реверанс "извинений" нисколько не решает проблему, и как клиент банка я вообще не вижу никаких действий со стороны Дельты по устранению обнаруженного в стопиЦЦотый раз сбоя. В П24 хоть какие-то тестовые смс присылали, висели в чате до упора, пока не решили проблему. А здесь после каждого моего пинка к выполнению шаблона в ИБ приходит еще по 2 клона смс "операция успешна" полуторачасовой давности :evil:

Предлагайте клиенту реальный механизм взаимодействия со службой техподдержки вместо формальных извинений :evil:
pharus

Подякував: 3069 раз.
Подякували: 132 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 13:25

Delta official
Дякую за оперативне вирішення питання.
vovella

Подякував: 2 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 13:26

Re: Дельта

Я так понимаю, что сегодня сервис смс-паролей у Дельты тупо не работает - изменение данных клиента в ИБ, которое тоже требует одноразового пароля из смс, точно так же НЕВОЗМОЖНО по той же причине - вместо одноразового пароля в смс приходит тот же глюк "Операция успешна" якобы от 30-01-2013 10:47:13 :evil:
pharus

Подякував: 3069 раз.
Подякували: 132 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 13:37

исходя из отчетности банка

Активы выросли на 12 млдр грн! и это радует.

1.
Зменшення портфеля за рахунок продажу ОВДП.
2.
Розвиток напрямку кредитування корпоративних клієнтів.
3.
Збільшення портфеля за рахунок зростання обсягів кредитування та придбання активів інших
фінансових установ.
4.
Розвиток мережі відділень та приведення до ринкової вартості основних засобів.
5.
Залучення на обслуговування “великих” корпоративних клієнтів.
6.
Підвищення рівня довіри з боку клієнтів - фізичних осіб.
7.
Залучення коштів Державної іпотечної установи.
8.
Повернення субординованого боргу банку.
9.
Збільшення статутного капіталу банку.
10.
Завершена процедура реєстрації проведеної додаткової емісії акцій на суму 1 500 млн. грн

http://deltabank.com.ua/f/1/about/financial_results/balance-4-2012.pdf
FinancGuru

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 13:54

unlock написав:
  dionysus написав:Доброго дня.
Підкажіть, буть ласка, нещодавно почав користуватися КК №1 Еволюція і виникли запитання.
Тут на форумі вже прочитав інформацію, що аби не нараховувалась щомісячна комісія 9.90 грн, потрібно сплатити всю заборгованість (проводив операції в торговій мережі) в передостанній робочий день місяця.
Питання:
!. Сплатити потрібно до 17:00 сьогодні 30.01 чи це можливо зробити в післяопераційний час?
2. В мене є операції, які я проводив 28.01 в понеділок і по факту сума заблокована, але не проведена. Як можна уникнути ситуації, що я сьогодні до 17:00 погашу заборгованість без врахування цієї суми а після 17:00 банк може провести по рахунку транзакції за 28.01 і відповідно завтра може бути нарахована комісія 9,90?
3. Комісія 9.90 нараховується з відкриттям останнього операційного дня місяця в ПЗ Банку? (для розуміння)

Прошу вибачення, якщо запитання не коректні, пишу вперше. Дякую за відповідь.

Вже пізно щось платити. Всі погашення пройдуть вже 1 лютого. Раніше треба було думати.

Можна заплатити сьогодні через касу по реквізитах до 17-00, буде не пізно (проводка сьогоднішнім днем), але за 10гр
wolt450

Подякував: 15 раз.
Подякували: 404 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 13:59

тут писали, что много нищебродов-кредитчиков в отделении.....типо чел нормальный зашел в банк,а там дышать нечем.....хочу напомнить-настоящее неудобство не от "нищебродов" а от того что у фин.заведения траблы.....вот это неудобство...вот это проблема..... у вкладчика.....когда его деньги подвисают...вот тогда реально дышать нечем 8)
а кредитчики....и меня сердце поет, когда я захожу в дельту и постоянно вижу людей которые с одержимостью запихивают деньги в терминалы с изумутельными синенькими полосочками :lol: ....вот это класс...дельта где вы их берете :lol: побольше вам их!! слава кредитчикам...и особенно тем кто может их привлечь... :D
elson0000

Подякував: 62 раз.
Подякували: 72 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 14:10

elson0000 написав:тут писали, что много нищебродов-кредитчиков в отделении.....типо чел нормальный зашел в банк,а там дышать нечем.....хочу напомнить-настоящее неудобство не от "нищебродов" а от того что у фин.заведения траблы.....вот это неудобство...вот это проблема..... у вкладчика.....когда его деньги подвисают...вот тогда реально дышать нечем 8)
а кредитчики....и меня сердце поет, когда я захожу в дельту и постоянно вижу людей которые с одержимостью запихивают деньги в терминалы с изумутельными синенькими полосочками :lol: ....вот это класс...дельта где вы их берете :lol: побольше вам их!! слава кредитчикам...и особенно тем кто может их привлечь... :D

как где берут? в больших ТРЦ Дельта представлена для выдачи кредита на электронику, что не замечали? :wink:
заходит мужчина и видит огромный телек, как ребенок сразу топает ножкой- Хочу, и идет оформлять кредит 8) , вот так и подсаживаются на кредит :D
Большие дети- большие покупки :mrgreen: , только раньше криком и плачем детям покупали родители, а теперь нужно самому нести ответственность за свои желания :wink:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 14:27

Delta official написав:
  Classif написав:Запитання до Delta official
А де можна "переглянути" баланс Дельти на кінець 4-го кварталу у відповідності до вимог "класичного" бухобліку (такого, де пасиви завжди рівні активам), а не за Дельтовскими стандартами, коли активи на початок минулого року були менше пасивів, а на початок цього навпаки - пасиви менше активів?... :wink:

Шановний Classif,
результати фінансової звітності за 4 квартал 2012 року розміщені у відповідному розділі на сайті Банку http://deltabank.com.ua/about/financial_results/
Дякуємо Вам за увагу до Дельта Банку!

Дякую, нарешті знайшов цілу купу різних звітів і показників... :D
Але, хоч я і не професійний бухгалтер, але все ж такі раджу ще раз перевірити цей файл
http://deltabank.com.ua/f/1/about/finan ... 4-2012.pdf
На мою не професійну думку, все ж такі активи і пасиви на одну дату мають бути РІВНИМИ... :wink:
Показники / На 01.01.2013 / На 01.01.2012 / Зміни
АКТИВИ / 31 612 360 / 18 855 588 / 12 756 772

ПАСИВИ / 29 842 469 / 23 216 416 / 6 626 053
Classif

Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 14:29

kievlyanka написав:
  elson0000 написав:тут писали, что много нищебродов-кредитчиков в отделении.....типо чел нормальный зашел в банк,а там дышать нечем.....хочу напомнить-настоящее неудобство не от "нищебродов" а от того что у фин.заведения траблы.....вот это неудобство...вот это проблема..... у вкладчика.....когда его деньги подвисают...вот тогда реально дышать нечем 8)

как где берут? в больших ТРЦ Дельта представлена для выдачи кредита на электронику, что не замечали? :wink:
заходит мужчина и видит огромный телек, как ребенок сразу топает ножкой- Хочу, и идет оформлять кредит 8) , вот так и подсаживаются на кредит :D
Большие дети- большие покупки :mrgreen: , только раньше криком и плачем детям покупали родители, а теперь нужно самому нести ответственность за свои желания :wink:

слава б :shock: льшим детям,б :shock: льшим покупкам,б 8) льшим кредитам :lol: :lol: :lol: ....
elson0000

Подякував: 62 раз.
Подякували: 72 раз.

Профіль

#<1 ... 176177178179180 ... 3136>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор