Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Support BRS а десь висять pdf-ки Договору вкладу, який розміщується через ІБ? Як можна ознайомитись з шаблонами Дог ДО того як розмістити? Чи надсилаєте pdf ПІСЛЯ того? (раніше тут було про те, що отримати Дог по вкладу, розміщеному через ФБ, можна на відділенні. Це буде на 100% аналогічний Договір до того, який видають при оформленні Депо на відділенні?
Уважаемый Support BRS, ответьте пожалуйста на мой вопрос! У меня депозитный договор "Проценты греют" сроком на 6 месяцев. Один раз я уже получил процентные выплаты по этому депозиту. До конца срока осталось еще менее 5 месяцев. Могу ли я не разрывая действующий депозитный договор, путем подписания дополнительного соглашения, изменить срок действия договора с 6 до 12 месяцев с даты его заключения? Сумма вклада и процентная ставка при этом не изменяются. Уважаемый Support BRS, ответьте пожалуйста на мой вопрос!
Цікавий написав:Support BRS а десь висять pdf-ки Договору вкладу, який розміщується через ІБ? Як можна ознайомитись з шаблонами Дог ДО того як розмістити? Чи надсилаєте pdf ПІСЛЯ того? (раніше тут було про те, що отримати Дог по вкладу, розміщеному через ФБ, можна на відділенні. Це буде на 100% аналогічний Договір до того, який видають при оформленні Депо на відділенні?
Онлайн договору не існує. Є тільки параметри договору. Це питання в БРС проходить стадію врегулювання.
HELD39 написав:Шановний tatop! Будемо вдячні, якщо вкажете на додаткові гілки, що потребують присутності представника Банку .
Ответьте на мой вопрос на этой ветке! [/quote] Це Ви до мене з запитанням? На Ваше запитання синім шрифтом я Вам вже відповідав. Для банку воно делікатне, і, як на мене, він не хоче створювати публічних прецендентів.