|
УкрСибБанк BNP Paribas Group (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 16 лют, 2013 21:02
Я ФОП і займаюся ЗЕД, зокрема, надаю свої послуги на експорт. Часто в галузі моєї діяльності закордонні клієнти ніс воротять, як їм пропонуєш підписати _не їхній_ договір (а, наприклад, конкретний, складений за нашими стандартами). Думаю, ще акт підписуватимуть, одержавши інвойс, а взагалі обходяться інвойсами. Так от цікаво, що інструкція НБУ дозволяє таке, що інвойс виконує роль договору (та й навіть акту виконаних робіт). А більшість банків цього не визнає, тіпа їх НБУ потім  І УСБ, на жаль, один із них. Так от менеджерка в моєму відділенні ні в чому назустріч не йде... Розумію, те питання вирішується щонайменше в обласному центрі (вона каже, тіпа в Харкові чи то в Києві - я в упор не вірю!). Я вже й листа їй на E-mail накатав, натякнув, що це умова подальшої моєї роботи з УСБ. А в отвєт - тішіна. Навіть не те щоб написала "це не в моїй компетенції, вал. контроль дмуха на холодне бо їх там органи люблять ХХХ і т.д." - ні-чо-гі-сінь-ко. Ну і ладно. Прідьотся расставацца. До речі, "плюс", що спец з УСБ тут на форумі активно представлений. Цікаво було б дізнатися, чи то вал. контроль такий тупий, чи то інструкція НБУ не авторитет (постанова НБУ № 13-134/4580-9703 від 29.09.2005)
-
Genek
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 17 лют, 2013 00:07
Genek так яка пробулема, "намалюйте" акт виконаних робіт на послуги, або договір... в банк Ви подаєте копії документів завірені Вами... якщо Ви ФОП, то думаю ризики в такому плані мінімальні... з свого досвіду, брат займається також дільність, що йому оплачують комісійні з закордону... малюємо любий документ і потім його завіряємо ... 
-
oye
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 17 лют, 2013 03:48
Genek Пробували офіційну скаргу чи запит подати, щоб головний банк роз'язнив, чи то справді не можна і чому, чи то менеджер некомпетентний? Може, в них є якісь свої причини.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8239 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 17 лют, 2013 14:55
Faceless Так, писав і на офіційний E-mail банку - це найперше, що зробив. Глухо, як в танку. Останнє вже, що там зробив - лист самій менеджерці. Те ж саме. Ну, тепер вже інший банк буде з мене наживатися.
А, до речі, про малювання - хороша ідея! Тим більше це й не буде обманом. Роблю роботу, мені дякують і просять ще, просто не розуміють дурні вимоги цієї держави і не знають, що таке акт виконаних робіт. Навіть (як я не маю кого попросити підпис намалювати, а сам не художник) - можна в замовника попросити підпис відповідальної особи, щоб їм щоразу не морочитися зайвим папірцем.
-
Genek
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 лют, 2013 13:21
Genek та не надо ничего "рисовать". Сам делаю следующим образом. С клиентом подписываете договор так, как им хочется. Предлагаете также подписать другой договор по нашим стандартам ("для банков"), где ничего, кроме стоимости услуг и сплошной "воды" нету. Так как в этом договоре никаких обременительных условий нет, подпишут без проблем. Основной договор банкам показывать не надо, только нашу "воду". Акты подписываются относительно "воды", тоже ничего страшного для клиента. Ну и главное - смените банк, не будьте пресловутым ежиком, который лезет на кактус.
-
loum
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лют, 2013 01:26
Я уже много чего написал о работе сиба. Ещё один косяк - не работает офф.сайт. Точнее, он как бы работает, но ссылки не открываются. Кликаешь, например, "Середній і малий бізнес", а тебе пишут - "К сожалению, страница не найдена". Тоже самое с остальными. Теперь могу себе представить, как сейчас работает их хвалёный ИБ 
-
vovan711
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лют, 2013 02:50
vovan711 написав:Я уже много чего написал о работе сиба. Ещё один косяк - не работает офф.сайт. Точнее, он как бы работает, но ссылки не открываются. Кликаешь, например, "Середній і малий бізнес", а тебе пишут - "К сожалению, страница не найдена". Тоже самое с остальными. Теперь могу себе представить, как сейчас работает их хвалёный ИБ 
Только что проверил. С сайтом действительно проблемы, а ИБ - РАБОТАЕТ.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8239 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 27 лют, 2013 12:00
Добрый день! UBS, прокомментируйте пожалуйста по пунктам: 1. На каком основании Укрсиббанк будет принудительно закрывать счета клиентов "Активные деньги+" (если мне не изменяет память, у меня в моем экземпляре договора есть фраза "бессрочный"? 2. Почему банк не идет по пути простого прекращения открытия "новых" счетов, но продолжения обслуживания "старых", как было с "Активными деньгами"? 3. Почему банк идет по пути другого "наибольшего" светлозеленого банка Украины, и принудительно собирается закрывать карточные счета клиентов без какой-либо альтернативы? (Олл Инклюзив не предлагать, он совершенно не интересен для клиентов!) 4. Какие альтернативы банк может предложить, кроме "Олл Инклюзив", клиентам использующим "Активные деньги+"??? Ведь других интересных продуктов, кроме социальных и зарплатных карт у банка нет! 5. Клиенты Укрсиббанку уже не нужны и банк сворачивает розницу? 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2013 12:14
_Mykola_ написав:1. На каком основании Укрсиббанк будет принудительно закрывать счета клиентов "Активные деньги+"
А хоть предупреждать будут? или как обычно - в отделении вывесят табличку?
-
super_bizon
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2013 12:18
super_bizon написав: _Mykola_ написав:1. На каком основании Укрсиббанк будет принудительно закрывать счета клиентов "Активные деньги+"
А хоть предупреждать будут? или как обычно - в отделении вывесят табличку?
Через несколько дней новость должны опубликовать на сайте...
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
|